Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 herkesin muzigi kendine ama sarkı ingilizce küfür olunca oo süpher küfür etti lan hadi geri alak gene dinleyelim oluyor,türkcesimi rahatsız ediyor? ilginc yani[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 apache ye katılıyorum..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 basa basamı söyluyorum ha ingilizcesi ha arapçası ha türkçesi beni benden alıyo duyunca inanılmaz bi rahatsızlık duyuyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: BoDrUmLu, 14 Mayıs 2004 22:33 tarihinde demiş ki: Bu arada o laf edenler, ben daha iyi biliyorum diyenler için soyluyorum. O adamlar 3 dil biliyorlar en az.. Almanca ve ingilizce de rap soyleyebiliyorlar.. Hatta sirhot japonca bile soylemişti.. Siz yapabilecek misiniz ? aman tanrım! ezildim! mahvoldum! sokağa bile çıkamıycam.. almanca ve ingilizce bilmesi güzel birşey. ben ingilizce şarkı söylerim, sözleri varsa elimde almanca da söylerim (rammstein'a rahat eşlik edebiliyorum) İngilizcem iyidir, ancak almancayı unuttum.. Birkaç dil bilmek iyidir, ancak birkaç dil bilmek bir şarkıcıyı kaliteli/üstün vs yapamaz. Bak mesela petek dinçöz de ingilizce şarkı söyledi, ee bişi oldu mu? Sertap Erener de ingilizce söyledi, ama el üstünde tutuluyor.. Rap sevmem, ama miss elliot tarzı hip-hop'tan daha başarılı ve güzel bulurum. Nefret'in 1-2 şarkısı da hoşuma gider. Nasıl herkes doom metal/death metal dinleyemesse, herkes rap de dinleyemez, ama herkes türkü de dinleyemez. İnsanların tercihlerine saygı duymamız gerekir.. Ancak, şarkılarında *sadece* küfür eden bir adamın Türkiye'de az bile olsa para kazanmasını anlıyamıyorum. İnternet "bebelerine" şarkı yazmış mesela, sürekli, sürekli küfür ediyor. Yeni kasedini alıp dinleme imkanına kavuşamadım. Bu kasedinde küfür yok (ya da çok az) deniyor.. Ancak birkaç ay önce dinlediğim şarkılarının hepsi birbirinden kötüydü. Küfretmeyi, rap, hatta müzik olarak sayılmasını saçma buluyorum.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Rapde sansur yoktur.. O an ne hissederlerse onu soylerler.. Ceza muzikleri icin aylarca ugrasırken sozleri yarım saatte yazdıgını soyluyor.. Sagopanın yeni albumu o kadar kufurlu değil.. Ben her muzige saygılıyım.. Yannız rape sadece kufur gozuyle bakılmasına karsıyım.. Almanca bilebilirsin ama onlar kadar iyi soleyebilecek misin. Dr Fuchs,Ceza,Kajmer Sagopa,Sirhot ve bir suru insan.. Bunlar bu yola baş koymuş adamlar. Reklamları Cartel kadar yapılsa idi hepsinin kasedi milyonlarca satmıştı.. Rap kufur değildir bunu bir kez daha vurguluyorm. bonecrusher yeni albumu alıp bir dinle sözleri cok guzel.. [b]"Yarını olmayan dünlere yazılmış her şiir ve şair olmuş her fikir ki kaleme düşmüş her sözü.Hep karanlık anlatıldı şarkılarda gün yüzü, yalpalayan ömürler aşikar hüzün görüntüsü..Yanlışlıkla sevişir olduk, karanlık hep zifir ve gokyuzunde güneşin doğum sancılarını bekledik.. Doğmamış çocuktu doğacak her ışık hazin sihir ki hediye olacak her sözü manevi hazinedir.Vasiyetimde cümlelerimin her kelimesi sahi, asi SAGOPA yorgun tek tabanca 26 arifesi.Kimler önüne geçebilir zamanın akışının, cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşılır..."[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. [Bu mesaj BoDrUmLu tarafından 15 Mayıs 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 cidden cok anlamlı ve kafiyeli sozler var.. bi de o scratch olayı bitirio beni :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 sonuçta gordugunuz gibi, rap kufur değil, çok anlamlı sozler var.. Herkes kendi sevdigi müzigi dinlesin tabi ama saygı duyalım lutfen :D herkese iyi gunler[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Yeni albumunden en sevdiğim şarkılarından biri, yazmadan edemeyeceğim; [b]"kralın elleri nasır ve yelleri soğuk günün bedelleri kırık dünün ve gözleri donuk çocuk ve selleri yıkar evin duvarları oyuk içinde piLleri bitik kalplerin yönleri kayıp,ara.Yıllatılmış senelerin nöbetçileri değil miyiz?, gardiyanda bendim hakimin de kendisi, ve hapse teslim edilen huzurun gırtlagını ben kestim, katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete.. bu kültablası kaçıncı kez yattı sigara altına, soyle her nefeste kaç adım yanaştım tahtıma? Neferin nefesi manevi ve her maneviyatta cesareti sakladın ve cebine tıktın.Bıkıktın halden anlamazlar ordusuyla aynı yere tıkıktın, sancılarına karşı sen yıkıktın hep batıktın,akıbetini dürbünle, sürgüne kapıktın,analiz her bedende ayrı ruhtu sen kayıptın.. evvelinde mahremin ben örtü örttüm üstüne ve Tanrı sandı çekti gözüne bir kalemde gelecek etti..Körpe kalbin zorba, düştü,torba doldu bin yalanla,kin üşüştü, din bozuldu, hin doluydu, tin hududu bin bıçakla harp yaşandı sin görüldü in içime yaramı tuzla sıvadı her melek ve bin (SAGO K.) çile,gözümün içine iğneler batırdı bu felek, analiz ettim her günahta bir kelek. not aldım not edildi, özür diledim reddedildi. yaşadığım yalınlık resmedildi, günahım ayıbım... Analiz ettim kimler arkasında kinler ve inlerin karanlığında güneşi kim bekler.. ve geride kalan o dünler kime gülümser? kime iyimser? kime kötümser? Yarının bugünden çıkarı ne?[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 30 Mayıs Migros Anatolia Salonunda Sagopa Kajmerin Konseri Var. Saat 18.00. //Bu arada müzik kısmına bakmıordum hiç. bu kadar mesaj olcağını zannetmiyordum. neyse gerekli arkadaşlar tartışmışlar fazla bişey yazmaya gerek yokb //Dmx Teşekkür Ederim Sözler İçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: BoDrUmLu, 15 Mayıs 2004 14:49 tarihinde demiş ki: sonuçta gordugunuz gibi, rap kufur değil, çok anlamlı sozler var.. Sank birşeyi kanıtlamışssında "Görüyorsunuz" Tarzında yazıyorsun. Bu Bahsettigin Sagopa Denilen kişinin şarkılarından zerrre kadar haz etmedim arkadaşım. Kötü anlamında "İğrenç" diyorum sadece. Bu arada elbette herkes birbirine saygılı olmak zorunda sadece müzik alanında değil her alanda.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Ben de senin dinlediğin müziği kötü buluyorum.... Herkes kendi müzigini dinlesin.. tamam artık kapa bu tartışmayı.. Buraya da yazma artık bu konu ile ilgili.. Begenmiyorsan girme sagopanın topicine[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 peki abi.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 zevkler & renkler tarti$ilmaz, herkezin kararlarina saygi duymak gerekir. eger biz rap dinliyorsak, kimse bizi yargilayamaz, ve muzigimize 'igrenc' diyemez. diyenler kendileri igrenctir...[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Bravo dmx!![signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trafo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ilk defa duyuyorum bu adamı. hayret![signature][hline]'' Bilginin Efendisi Olabilmek İçin, Çalışmanın Kölesi Olmak Gerekir. '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Kendime göre iğrenç bulma hakkım vardır. Buna ne karşışabilirsiniz?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Küfür insana neden hep kötü gelirki.Birisi size ananı mikiyim demekle bunu yapmış olmaz tıpkı salak demesiyle salak olmamanız gibi.Tabi bunun gelişimle alakası var ama açıkçası ben küfürden pek rahatsız olmadığım için gayet doğal gelir bana hangimiz elimize çekiçle vursak küfür etmeyecezki.Rapin küfüründen yakınanlar hiç küfür etmiyormusunuz.Bu arada kayacak konu ama bodrumlu sen hakketen bodrumlumun yoksa sadece nickinmi bodrumlu bodrumluysan nerdensin(ö.m de atsan olur fark etmez<)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Of Tekrar söyleyim "Rapi sevmemin asıl nedeni küfür olması değil kesinlikle"[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Mesajlarımı tekrarn gözden geçirdim, asla rapi küfürlü oldugu ıcın sevmıyorum tarzında bırsey soylememısım. Sadece 1 şaka vardı orda yaptığım ondan büyüdü sanırım tartışma. Küfüre karşı degılım muzıkte, tabi ilgi çekmek icin yapılmamış ise.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 'Silahsiz Kuvvet - Sanal Alem Delikanlilari' diyorum ve susuyorum, sozum meclisten di$ari, lafim anlayana...[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: BlaCk_DmC, 16 Mayıs 2004 17:35 tarihinde demiş ki: Kendime göre iğrenç bulma hakkım vardır. Buna ne karşışabilirsiniz? Sen gelip adamların dinlediği,sevdiği şarkıya 'iğrenç' yakıştırması yap,sonra karışmayın bana.Adamlarında belki seni,kendilerine göre iğrenç bulma hakları vardır? Bu böyle sürer gider thread Sagopa Kajmer diye açılmış alakasız yazılara dönmüş,arkadaşlar konu 'BU SARKI TURU IYIMI-IGRENCMI?' değil,sözlerini sormuş cevaplanması gerekende konuyu açanı aydınlatabilecek cevaplar verilmesidir.Çarpıtılmayan konu istiyorum..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Adam kimse bizim müziğimze iğren diyemez demiş bende bunun saçma oldugunu herkesin kendince begenmeyebilecegini soylemek ıstedım. Ama anlatamamısım anlasılan. Elbette hekresın bırıbırını begenme gıbı bır zorunlulugu yok.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 dalasmayin kitlemek zorunda birakmayin bi zahmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Black_dmc sözlerinle çelişiyorsun.. Sen saygılı olmak gerekir diyorsun. Ama gelip adamın emeğine igrenç diyorsun.. Bu saygısızlık değil midir? Lütfen bir daha msg atma. bi sorunun var ise özel msg at. Beyler kasedini alan var mı yeni albumunun?? Kasette sozler var mı bilen varsa soylesin pls[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Herkes herkese saygılı olmak zorundadır, ama beğenmediğimi söylemek saygısızlık demek değildir. Bunu anlıyamıorsun. Birde olayı kişiselleştirmeye çalışma ne sorunum olucak kişisel de özel mesaj atayım hey allahım ya. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 17 Mayıs 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar