Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sagopa Kajmer

Thestral

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonecrusher, 10 Mayıs 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
adam şarkılarında direk küfrediyor..

ben de küfredeyim bana da para verin kaset yapalım..

alakası yok..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman ana bacı sovmuyorlar dinlemeden yorum yapmayın..
Sadece dinleyin lutfen[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

ben rap müzikten nefret ederim.ama artık şunu anladım bi daha hiç bi müziğe iğrenç demicem.sonuçta müzik evrenseldir.insanlar ellerinden geldiği şeyin en iyisini yapmaya çalişiolardır.çaba harcıyolardır.o müzik kolay bende küfür edip acayip sözler söylerim para kazanırım albüm yapsınlar demek kolay.yapın görelim kardeşim ozmn yok abicim her işin bi şekli nizamı var bilmediğin konuya bok atmicaksın.

önceden belirttiğim gibi nefret ederim beğenmem dinlemem ama saygı duyarım.

demekki sen rap dinlerken bazı şeyleri hissetmiyosundur.rock dinlerken hissediyosundur.bazı insanlarda senin rock dinlerken hissettiğin duyguları rap dinlerken hissediyodur.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

Nefret ederim, igrenç diyenler hiç dinledi mi acaba?
Rapdeki kadar guzel sozleri ve anlamlı konuları ben başka muzikte bulamadım..
Dinlemeye Ceza iLe başlayın tavsiyemdir.Cok seversiniz..

Şu an sözlerden 1kaç alıntı yapmak isterdim ama yarın sınavım var..
Yarın akşam yazacağım bi kaç bişiy..
En azından Ceza Med-Cezir i dinleyin..Nette bulabilirsiniz snrm..
www.suikast.de ..
Ayrıca rap sadece kufretmek değildir.
O anlamlı sozleri sonundaki uyaklarla tuttarabilen var mı bakalım? ne olacak bende kufrederim bundan kolay ne war demek kolaydır.. Natural_Jedi nin soylediği gibi..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

dinlediğim rap şarkıları arasında nadiren sözlerini beğendiklerim oldu. az da olsa olmuştu yani.
ama müzik olarak değerlendirmiyorum açıkçası çünkü müzik adına pek bişey olmuyo bu tip parçalarda. ha yazılan sözler için kimisi güzeldir der ona karışmam ama süper müzik bööyle yıkkılıyoo diyen varsa ı ıh pek olumlu fikirlerim yok o konuda.. pek değil hiç olumlu fikrim yok..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 13 Mayıs 2004 18:45 tarihinde demiş ki:
Her zaman ana bacı sovmuyorlar dinlemeden yorum yapmayın..
Sadece dinleyin lutfen

dinleyerek yorum yaptım..
istersen kazaa'dan tekrar indiriyim dinlediğim şarkıları da sözleri direk yazıyım küfürlü mü değil mi sen karar ver..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

hangisi dinledğin şarkı,s.k.trn gidin mi :D
ehheh
ben kufur yok demiyorum elbet war,adamlar nefret duydukları şeyleri,toplumdaki çarpıklıkları vs anlatıyorlar..
Ne demiş Ceza : "...Elinizden geleni ardınıza koymayın,17 Ağustos 7nokta 4 unutmayin..."

bir de demişki: "Şöyle baktım etrafımda herkes ermiş, ıssız adaya düştüm ama herkes benLe geLmiş.."[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ben orda her zaman sovmuyorlar dedim, hiç sovmuyolar demedim..
Sen ceza dinle o kadar kufretmiyor..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

msl çoğu kişi metal dinliyor,rock dinliyor..
onları ben bi 15 dk dinlesem başım ağrıyo :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi eleman peydahlanmıştı bi ara paso herkese raple cevap falan veriyodu, çok eğlenceli oluyodu, kimin nesiydi o, nerde şimdi kocaya mı kaçtı nooldu? Merakımdan soruyorum he yanlış anlamayın. (bodrumlu bana onu hatırlattı da ondan şeettim :D)

Konu hakkında ise sadece natural_jedi +1 olarak görüş bildirmek istiyorum. Virgülüne kadar katılıyorum.[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben rapden nefred ediyorum cunku muzik dediğinde müzik olmalı bence... rapde ise yanlızca söz ve arkada giden sade rhytm... ha birileri sevio ona bişi demiorum, millete de benim dinlediklerim iğrenç gelio (gerci millet benim dinlediğime laf atıyo ben niye atmayayım) ancak bence müzik asıl önemli olan 2.şey tarz, ki buda rapde bariz var... yinede dinleyenlere lafım yok... benim su ana kadar tek ama gercekten tek sevdigim kajmerin popcular icin yapdıı sktrn gidin idi... cunku tam benim demek istediklerimi soyluyo, dierleri hikaye...

ayrıca metalde de kufur vardır, küfrü bahane etmeyin[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

'ben yaparım' 'ben ederim' ci düşünce gene kendini gösterdi.Adam uğraşmış didinmiş edinmiş yapmış şarkı.Sen daha iddialıysan çık,osman abinin ettiği küfür melodik geliyorsa çek kasede dinle evde..[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 14 Mayıs 2004 01:06 tarihinde demiş ki:
osman abinin ettiği küfür melodik geliyorsa çek kasede dinle evde..

LOL süper :))

Ben pek rap dinlemesemde bazı şarkılar hoşuma gitmiyor değil.Küfürlü olmasıda farketmiyor benim için bazı şarkıların sözleri harbiden anlamlı oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...