megetege Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kimsenin bir olayı yazdığı yok, ben yazayım bari :) Sanırım bir gecede kaybedilen tengu rekoru dün itibari ile kırılmış durumda. İlk tengu fleeti bomber fleetine patlıyor. Tekrar toparlanan tengu fleeti bu seferde POSta güvenli güvenli dururken sistemden kaçmaya çalışması sonucu atladıkları sistemde titan blobuyla karşı karşıya geliyor ve kaçınılmaz olay gerçekleşiyor. Toplam kayıp, 122 tengu. Tengus Down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bu da bişey mi asıl haber ben döndüm :) - KeLLaX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tradermax said: bu da bişey mi asıl haber ben döndüm :) - KeLLaX Beni bul. Güç içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 http://dog-net.org/brdoc/?brid=4295 44 Tengu daha aramızdan ayrılmış durumda. Neyse, caldari subsystem skillerini çalışmaya devam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Yok ya bu shield tank gemiler amarr a karşı dayanamıyorlar. Armor tank Hurricane fleet felan olsa bu adamları kesin harcamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sniper fleet ve pestler! sevdim bu adamları, mael kullanmayın pest kulanın eeehheh =) http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=12386865 ee scimi yok fleette, ya da km ye girmemişler. Ondan patlamış pestler :p. abi öf çok özledim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tengu fiyatları artmıştır şimdi he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar