Bursat Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sleeep 3 vs 2 Spartacus GIGABYTE GGcUp SenioR Şampiyonu Sleeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 nerden izlicez maçı ben kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 White-Ra vs Sleeep gösteri maçı 22:30 da başlayacak. Diğer yayınlarıda en kısa zamanda youtube kanalına eklenecek http://www.youtube.com/user/StarcraftTurkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 izleyemedim nasıldı maclar, sleeep tutulamayan immortal taktinimi yaptı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Gigabyte GGcUp SenioR 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 GIGABYTE GGcUp SenioR İstatistikleri ve Replay Dosyaları! GIGABYTE, Tt eSPORTS ve Aral desteğiyle gerçekleştirilen Gigabyte GGcUp SenioR Şubat turnuvasına ait genel bir istatistik raporu çıkardık. İlginç sonuçlar çıktı. Ayrıca SenioR ayağının tüm replay dosyalarıda aşağıda bulunan linkten indirebilirsiniz.Gigabyte GGcUp SenioR Replay Dosyaları: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 replaylerin linki yanlış olmuş oscar replayleri çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Sleeep said: replaylerin linki yanlış olmuş oscar replayleri çıkıyor Evet düzenleme iptal olduğu için editleyemedim. Saol uyarı için SenioR Repleri http://ggcupturkiye.com/dosyalar/GIGABYTE_GGcUp_SenioR_No22.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar