Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

battousai gercekligi?

-_K_-

Öne çıkan mesajlar

*The Gatotsu isnt a real technique. Saitoh Hajimes special technique was the left-handed one-sword stab, but I changed it around for a boys magazine to be the Gatotsu. But the Shinsengumis specialty, the Hiratsuki, is real.
----

"technique was the left-handed one-sword stab" rakibi delici bir vuruş bu , sen adını ister gatotsu koy ister başka birşey sonuçta var.Adam ismini ben uydurdum diyor.
"The Gatotsu isnt a real technique" dediği olayda animedeki diğer 2,3 ve 4 stance ları kendisi salladım diyor.yani gatotsu diye göklere çıkardığınız olay değişik bir tsuki saldırısından başka birşey değil.Çizgifilm olduğu için tabikide süslü püslü olucak.[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jarlaxle, 10 Ekim 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
*The Gatotsu isnt a real technique. Saitoh Hajimes special technique was the left-handed one-sword stab, but I changed it around for a boys magazine to be the Gatotsu. But the Shinsengumis specialty, the Hiratsuki, is real.
----

"technique was the left-handed one-sword stab" rakibi delici bir vuruş bu , sen adını ister gatotsu koy ister başka birşey sonuçta var.Adam ismini ben uydurdum diyor.
"The Gatotsu isnt a real technique" dediği olayda animedeki diğer 2,3 ve 4 stance ları kendisi salladım diyor.yani gatotsu diye göklere çıkardığınız olay değişik bir tsuki saldırısından başka birşey değil.Çizgifilm olduğu için tabikide süslü püslü olucak.

:) sanırım burda kendimi ifade etmem gerek gatotsuyu göklere çıkarmıyorum sonuçta ufak bir duruş değişikliği tekniği tamamiyle etkilemezmi ?[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

hmm tamam uzatmıyorum.bir anime için foruma bütün bilgimi dökmem gerekmiyor sanırım.kimseyi ikna etmek için de uğraşmak istemiyorum.burdakilerde kenshin serisini beyeniyor zaten , tekniklerin aslının ne olduğunu bilmeleri pek bir işlerine yaramıcak nasıl olsa.herkez mutlu olucaksa gatotsu diye bir teknik olmasın ,sorun diil ben alınmam , saito hiç alınmaz heralde :)[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

gatotsu duruşu ve kılıcı tek elle öne uzatarak ileriye fırlaması kurgusudur daha karizma görünsün diye ama mesela okita'nın ova'da zırt pırt milleti deldiği hareket hiratsuki gerçekmiş, zaten gerçeğe benziyordu o hareket.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence buraya internet sitelerinden bulunan alıntı mesajları atmayın çünkü ben kenshin'nin teknikleri 2 sene önce araştırdım ve internet sitelerindeki alıntılar; var olmadığını yazıyordu sonra bir sitede bulunduğunu gördüm ve bende gidip
20 senedir kendo yapan japonca hocama "sordum".Böyle bir tekniğin yapılamıycağını söyledi.Dahası bölümün japonca kütüphanesine uğradım ve saitoh ile gatotsu diye bir olay bulamadım.Gatotsu başka bir teknikten çıkmış uydurma bir tekniktir arkadaşlar.Öyle değilse ,öğretmenim ve kütüphane ya bilgisiz yada yalancı.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

aslında gatotsu tekniği çok mantıksız görünmüyor, neden yapılamasın anlayamadım. kılıç tek elle bıçak gibi geride tutuluyor, ucu elle sabitleniyor. sonra düşman doğru fırlayıp sol kol öne doğru hamle yapıyor ve koşunun hızıyla kolun ittirme kuvveti kılıcın ucunda yoğunlaşıyor..

katanaların delici kılıç olmadıkları doğru ama zırhsız bir rakip üzerinde işe yaramaması için bir neden göremiyorum doğrusu.. maytaplı hiten mitsurugi teknikleri neyse de :) gatotsu bana gayet olabilir gibi geldi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

niye bu kadar büyüdü olay anlam veremedim ama bir açıklığa kavuşturabiliriz sanırım.ssj4songoku hocana git katate-tsuki nasıl bir teknik diye sor.gatotsu buna çok benziyor.duruşu felan görünüşü farklı ama yapan adam bundan esinlenmiş olabilir.Sonuçta çizim bu bir sınır yok , hayalgücüne bakıyor herşey.Yani gerçek hayatta gatotsu olsun olmasın , yada gatotsu vuruşu yerine tsuki vuruşu yapsın aynı işlemi görüyor.[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlaxe ben senin demek istediğini anladım.Sonuçta esinlenişmiş bir teknik.Benzeri var.Zaten sana karşı birşey demiyorum.Burda şimdi Saitoh 10 metre uçup kılıç saplıyor; ya o olaya diyom ben.Sen de zaten öyle birşey olamıycağını söylemişsin.En son mesajımı konu hakkında ki düşüncemi tam olarak söylemek için attım.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku, 09 Ekim 2004 15:51 tarihinde demiş ki:
O teknik yoktu bu teknik vardı diyebiliriz çünkü dikkatli bakarsan Anime'deki gibi bir Gatotsu tekniğinin, gerçek hayatta bir katana ile yapılamıyacağını görürsün.

yaparsın, anime deki gibi uçarak ayakların yerden kesilmeden Oav ların 4. sünü izle koşarak sağlak olduğunu düşünürsen sağ elinin üstünde koşarak, sol ayak pivot iyice geri ve ileri. bu kadar basit al eline sopa dene songu'm denedim ordan biliyorum normal stab den çok daha ileri gidiyor kolunu geri gidip vücudunla ileri gelmesi.[signature][hline]You can raise a dog with food, and you can raise a human with money. But, no man is able to raise a wolf of Mibu.
Saitoh Hajime, Shinsengumi Third Division Captain.

+ ha Zero Stance dersen, yada Ni Shiki dersen uçmak onlar anime den kaynaklanıyor o konuda haklısın.

[Bu mesaj -overdose- tarafından 14 Ekim 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku, 14 Ekim 2004 16:53 tarihinde demiş ki:
Overdose bence tüm mesajları okumamışsın:D

arayayım seni özet yap bana çok uzun, onun yerine 3 soru çözerim öss de %100 başarıya ulaşırım. zuh.[signature][hline]You can raise a dog with food, and you can raise a human with money. But, no man is able to raise a wolf of Mibu.
Saitoh Hajime, Shinsengumi Third Division Captain.
Sosyal ağlarda paylaş

Usta bende özetliycek olsam tarihçe yazarım aynı sürede:D.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...