Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 valla bende takip ediyorum.gayet merak ettiriyor ya ha sıçışa geçerse source bulununca geçer.ama umarım bulamazlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 İlk iki bölüm gayet güzeldi.(tu) Bazı sahneler de cidden tırstım hani. Üçüncü bölüm de fena değildi. Konu güzel, umarım tadını kaçırmadan güzel bir sona bağlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 wtf!!!!!!!!!!! zombieeesssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 güzel dizi bu. geçen başlığı aramaya üşendim, övemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 walking dead 2. sezonundan daha iyi bölümdü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bundan sonra olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 onumuzdeki hafta son bolum herhalde devami olacakmi bunun yoksa 8 bolumluk mini seriesmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 8 bölüm olduğu doğru da 1. sezonudur o. Bu kadar çabuk bitmez, bitmemeli de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 2. sezondan haberim yok; ama bence gayet bitirilebilir durumda dizi. hatta uzaması kötü bile olur. şu yerlilerin mevzuyu da tam olarak anlatırlarsa bitmesinde bir sakınca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Fazla uzatılacak bir yanı yok zaten de, bence en azından 6-8 bölüm arası bir 2. sezonu hakkediyor dizi. Son bir bölümde hem Xulo kabilesini, hem source'u, hem Dr. Emmet Cole'un kaybolduğu dönemde başına neler geldiğini hem de Lena'da ki o işaretin ne olduğunu açıklayabileceklerini sanmıyorum. Ki bunların hepsinin de bir şekilde açıklanması gerektiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bence emmet geri dönmek istemeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bu dizi arkalarinda biaktiklari videolardan olusturulmustur diyor basinda, ya olecek hepsi yada kaybolacaklar ortadan. son bolum kalmis gorunuyor simdi ama o tek bolumde nasil yok olacaklar ya da olecekler mantiksiz olur. abc ilk ciktiginda dvd sini the river mini series olarak duyurmus simdi ise the river season 1 dvd seklinde duyurmus. baya bi baktim ama amerikanyalilarda ne olacagi konusunda bir fikre sahip degiller, bazi gazeteler riverin yayindan kalktigini ve sezon 2 olmayacagini yazmis bok pusur. sonunu baglasinlarda cok sorun degil. bununla baslayan zombi dizisi de yapabilirler 2. sezon icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 lapin gibi atlayayım. gerçek hikaye mi yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 teorim kurt hepsini öldürüyo bitiyo dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 abi tek sezonluk yazıp sonra devam etmeleri boka sarabilir işte ama dizi güzel ya. final iyidi baya. görecez bakalım BOYUNAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 gerçekten güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 sezon finali gelmiş ya görmemişim underrated direk.imdb notu düşük.divxplanette bile sağda çıkmıyor dizi düştüğü gün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bi dk ya bu sezon finali miydi? 8. bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nasıl ya. sezon finali mi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 he ya öyleymiş gayet güzel bölümdü yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 evet. güzeldi baya. sezon finali olduğunu öğrenince daha mantıklı geldi neden bu kadar güzel olduğu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Fikrim şudur ki; net bir şekilde batırdılar. 8. bölümün sonuna kadar çok iyiydi. Her türlü batıl inancı sezon boyunca gösterdiler ama o sonu olmadı işte. Bu kadar abartmayacaklardı. Neden yani? neden? Doğayla başa çıkamazsın zaten. Öleceklerini bu kadar belli etmeyin ileriki sezonlarda. Hoş zaten onlardan kalan görüntüler dediğine göre sonunu hepimiz biliyoruz sanırsak :) Yalnız Lena.... vışş edit: waking dead'deki Lori yüzünden doluyum zaten de burada da Tess şova başladı iyice. Tey Allah'ım ya... Bir de şu var Jahel tüm sezon arka planda kaldı. Kara büyü veya teorilerde hep tırstı, şimdi ne oldu da Tess dedi diye hemen yaparız abla moduna girdi ki? Bu da olmamıştı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ah jahel ah, içim yanıyor ona jahelllll jahelllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 BiTcH_oFBaT said: Bir de şu var Jahel tüm sezon arka planda kaldı. Kara büyü veya teorilerde hep tırstı, şimdi ne oldu da Tess dedi diye hemen yaparız abla moduna girdi ki? Bu da olmamıştı işte. Aynen ya, ottan boktan tırstı sonra kalktı Bouina'yı çağırdı. Aşağı-yukarı ilk sezonun bütün bölümleri iyiydi ama. Umarım ikinci sezon'da saçmalamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ona yaptirtti boia mi ne kerametse iste. sesler vs duyuyorum dedi ardindan sapiklasti ve cagirdi. istem disi olabilir gibi geldi bana. iyi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar