tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben henüz para kazanmıyorum ama ayda 3-5k ile "para ile saadet olmuyor" moduna girmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 parasız saadet çok zor parayla saadet ya olur ya olmaz. insan her zaman mutsuz olucak bişeyler bulur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben vakit bulsam mutlu olacam da vakit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 tarkandakiahtapot said: ben henüz para kazanmıyorum ama ayda 3-5k ile "para ile saadet olmuyor" moduna girmezdim. bi işe falan girince görelim seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ne kadar calisip 3-5 kazandigina bagli. haftada 20 saat calisip kazanana saadetin krali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sen ruhunu satmışsın zaten senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 7k dolar demis adam 12-13 bin tl ede aydaniyi para yani, ama kendine vakit ayiramiosan sorun var. bence de bir yardimci tut ayda 1500 tl ye fln bulursun orta karar birisini islerini yari yariya azaltir en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 dostum bende senin kadar çalışıyorum, benimde bahsettiğin şeyler rüyalarıma giriyor ama senden az kazanıyorum. ayrıca senin kendi işin. sosyal yaşam ile gelir arasında denge kurabilme şansın var. Bi de işin şu yanı var. Ne yaparsan yap insan sıkılıyor bir şekilde, hayat bu. bundan sonrasında evleneceksin, çocuğun olacak, yeni oyunları o oynayıp sana anlatacak. ehehaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Para parayı çeker, Paranın yüzü sıcaktır, Para isteme benden buz gibi soğurum senden, Paramı alma canımı al, Ak para kara gün içindir, Para Para Para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 NolaxThensbane said: sen ruhunu satmışsın zaten senko :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Burs ile çok güzel saadet olur. Denedim %100 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ayda 3-7k$ ile saadet olur diye kim diyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Olmuyorsa ayda 50bin dolarla da saadet olmuyor. Denedim şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 saadet bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kelime-i saadet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 saadet daha fazla paraya ihtiyacın olmadığı zaman olur eğer ki saadeti etkileyen bir bağımsız değişken olarak para unsurunu ele alır ve inceler isek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şimdi altınızda şu olsa hala mutsuz olurum diyeniniz mi var yoksa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ferrariye binmek niye mutluluk versin bi insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 onu kullanacak sağlığın yoksa mutsuz olabilirsin mesela. eminim başka şeyler de çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ben her gün biniyorum ama mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ferrari'ye binebilecek bi insanın maddi olanaklarını açıklamama gerek yok sanırım. eh, kabul edersiniz ki para olmadan da saadet olmuyor. ayrıca ferrari'ye binmek spor arabalara gıcığı olmayan hemen hemen herkesi mutlu eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 cihant said: ayrıca ferrari'ye binmek spor arabalara gıcığı olmayan hemen hemen herkesi mutlu eder. acıyorum dostum sana ve senin gibilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şimdi anlatmaya çalışsam verdiğim zahmete değmeyecek onun içün sen kırmızı spor araba hayaliyle kötü bir hayat geçirmeye devam et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yazınca bile ne kadar komik oluyor kırmızı spor araba liseli misiniz beyler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar