Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 şimdi taşınınca kablo tv yalan oldu discovery fln izlim diye dsmart alayım dedim paket varmış dsmart+ 8mbe kadar sınırsız net 55 tl aylık. ben şuan 4mb sınırsız ttnet kullanıyorum ayda 90tl. bu 8mbe kadar olayı nasıl oluyor? abim ttnette almıştı bi ara böle bişi arada bi 1mb oluyodu kafasına göre 2 falan. çok öyle hızlı netim olsun diye ölen biri değilim. download yapacaksam açar giderim açık kalır alet çekene kadar çeker. rahat rahat dota oynim, mmo oynim, nette rahat gezim esas derdim bu. yutup kasmasın falan. bi de bu adil bilmemne şeysi falan vardı sanki onla bi alakası var mıdır bu paketin? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 25 gbt sonra hızı otomatik düşüyor işte 1 e 8 de gitmiyor full olay o bende kullanıyorum d smart + net paketini ayda 55 kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 e sınırsız diyolar 25gbdan sonra hızın düşmesi nedendir. hiçbişey de yazmıyo bunla ilgili sitede anlamadım gitti :S edit: parantez içinde 25AKK diyomuş evet. onu görmemiştim o zaman direk yalan ya. topic kapanabilir hatta. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yalnız şuan internet için en mantıklı paketler bunlar bence 8mbite kadar 16mbite kadar vs sınırsızlar çok geresiz pahalı.ki kotalılarda kotayı geçince düşürmüyorlar zaten.nazar değmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 türkiye de çok fazla internet var aama dış güçler bunu kullanmamaızı enegelliyorlar bağlantı hızları o yüzden düşük, işte 8mbit e kadar olanlar çaktırmadan dağıtıyorlar dünya internet rezervlerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Uydunet bağlatalı hafta olmadı, Dün reklamda çıktı, şimdi d-smart + SINIRSIZ İNTERNET internet fiyatına diye... FUUUUuuUUUuUuUUUuuuu çektim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar