1313designer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Steaminde Battlefield 3 olan biri ile elimdeki mw3 ü takas etmek istiyorum. Bana uyar diyen yazsın arkadaşlar. mw3 de prestij 10 level 80 ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 1313designer said: Steaminde Battlefield 3 olan biri ile elimdeki mw3 ü takas etmek istiyorum. Bana uyar diyen yazsın arkadaşlar. mw3 de prestij 10 level 80 ne ararsan var. Bende var oynamıyorum da takas yada share edebiliriz sıkılınca iade falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Valla dostum çok iyi olur ben zaten profosyonel star wars oyuncusuyum :) akşamları raidlerim flaan oluyo gunduzleri arada fps egolarımı bastırmak icin istiyorum mw3 de arkadas grubum pek yok bf3 takılıyo cogu o niyetten irtibatı koparmayalm istersen şifre bile değitirmeyiz kafana gore girer cıkarsın steame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aynen öyle yapalım bi check edim şfiremi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 [email protected] face ekleyin ordan konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 steam bf3 profesyonel sw oyuncusu NELER OKUYORUM LAN BEN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Hayırdır sorunmu var bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 la bf3 ü steamworks nasıl takaslıyorsunuz sarhoş gibi oldum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Beynindeki sinirler pc başında fazla oturmaktan şase yapmış arkadaşım. birbirimize steam şifrelerimizi vercez hala anlamadıysan daha basit anlatmak icin 7 yaşındaki kardeşime klavyeyi teslim ediyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 KARDEŞ ÇILDIRCAK GİBİ OLUYORUM AŞIRI ATAR DAMARLISIN YA:(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 steam de bf3 ? oldu biz sizi ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 abi adamlar çıldırmış işte o teknoloji var EA database'deki verilerle oynayıp steamworks BF3 yapmışlar ve bunu tradeliyorlar. üstüne bir de bunu anlatmak için power point sunusu hazırlayabilen 7 yaşında bir kardeşleri var jdfsıfğpdsi54rfgvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 koskoca profesyonel sw oyuncusundan daha mı iyi bilicen kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bu arada beyni şase yapan benim sanırım ( özürdiliyorum ) :) steam herseyi ele geçirdiği için bf3 üde öyle düşündüm. aslında hiç battlefield oynmadıgım icin diyelm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Yahu ben arkadaşın demek istediğini anladım origin acc var bende ama zaten şifre veririz indirir yükleriz. Troll u sana mı kaldı böcek :) hadi başka yerlere alalım 3 evet ile seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 1313designer said: Beynindeki sinirler pc başında fazla oturmaktan şase yapmış arkadaşım. birbirimize steam şifrelerimizi vercez hala anlamadıysan daha basit anlatmak icin 7 yaşındaki kardeşime klavyeyi teslim ediyim. 1313designer said: Bu arada beyni şase yapan benim sanırım ( özürdiliyorum ) :) steam herseyi ele geçirdiği için bf3 üde öyle düşündüm. aslında hiç battlefield oynmadıgım icin diyelm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 1313designer said: Beynindeki sinirler pc başında fazla oturmaktan şase yapmış arkadaşım. birbirimize steam şifrelerimizi vercez hala anlamadıysan daha basit anlatmak icin 7 yaşındaki kardeşime klavyeyi teslim ediyim. 1313designer said: Bu arada beyni şase yapan benim sanırım ( özürdiliyorum ) :) steam herseyi ele geçirdiği için bf3 üde öyle düşündüm. aslında hiç battlefield oynmadıgım icin diyelm. bazen çok aptal olabiliyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 1313designer said: profosyonel star wars oyuncusuyum :) şurdan anlamıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1313designer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bokunu cıkarırsınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 kitliyorum konuyu halletiniz sanırım kendi aranızda takası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar