tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 fede said: abi sinirden x7 yi kırdım. çok acil mouese lazım. http://www.gameekstra.com/Steelseries-Sensei-Gaming-Mouse-5700-Dpi-oyuncu-faresi,PR-2988.html şunu kafaya koydum. 200 lira filan ayırıyorum yani. tavsiye pls5 liraya avec al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/500x500/A4%20TECH/v2-44591.jpg tasarım harikası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 fireballda taksıt var eskıden yoktu alırsın her turlu mouseu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 g400 (evet 400) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 logitech g9x aradıgın fiyat aralıgında fiyat/performans oranı cok iyi bir mouse tavsiye ederim su anda elimde rat 7 contagion var daha 1 aylık degil kesin bisey soyleyemiycem ama yurt dısından getirtme ihtimalin falan varsa makul fiyata eline gecebilir bu 2 urunle ilgili sorulara cevap verebilirim rat 7 apple store link yurt dısında getirme ihtimalin olursa turkiyeden almakla hic ugrasma cok ucuk fiyat farkları var zira steelseries siberia v2(usb 7.1 surround hedesi dahil) kulaklık bana amazondan 106$ a geldi burda mediamarkt da 400tl mesela keske 2 alıp birini satsaymısım zcxzczcxzcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Creus said: mx518 mx500 serisi mouse alınmaz kronik olarak hatalı üretim 500 510 518'im vardı hepsi bozuldu hepsinde aynı sorun, lazer gelip gidiyor, sonradan araştırdım ki tüm serinin kablosu sorunluymuş. g500'den itibaren düzeldi o problemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Aluriel said: g500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aente said: Creus said: mx518 mx500 serisi mouse alınmaz kronik olarak hatalı üretim 500 510 518'im vardı hepsi bozuldu hepsinde aynı sorun, lazer gelip gidiyor, sonradan araştırdım ki tüm serinin kablosu sorunluymuş. g500'den itibaren düzeldi o problemler. sorunlu olmayanı da var. ayrıca logitech'e ulaşsaydın bi şekilde sorunlu mouse yerine yenisini ayda bi üst modelini yollarlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 iyi de 4. yılında kime hangi mouse'u götürüyorsun abi ahah. hepsini asgari 2 yıl kullandım zaten ondan sonra bozuldular ama hepsi aynı hata ile bozuldu. kaldı ki zaten g500>mx518 o yüzden gerek yok tartışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 2. yılı dolmasına 2 ay kala falan bozuldu benim eski g5. 3 gün sürdü yerine g500ün gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 razer deathadder Deathadder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bende tavsiye istiyorum!! Tasarım konusunda ele oturan bileği kolu yormayan sabahları tasarım aksamları oyun oynatan mouse istiyorum limitim 100tl..yurtdışından getirtmeyi düşnüyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 valla sene saymadım tf2 ye başladığım gün 2. mx518i almıştım hala daha kullanıyorum bi skateleri sıkıntılı onları değiştirmem lazım ya da hiç uğraşmayıp g400e kayıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 rat 7 mouse degil transformers mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 NolaxThensbane said: Bende tavsiye istiyorum!! Tasarım konusunda ele oturan bileği kolu yormayan sabahları tasarım aksamları oyun oynatan mouse istiyorum limitim 100tl..yurtdışından getirtmeyi düşnüyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. G500 al işte, 65 lira mıydı neydi Türkiye'de en son. Avrupa'da 65 euro civarı fiyatları. Ele mükemmel oturuyor, tuşlara bastığını anlıyorsun, malzemesi kaliteli, ağırlığını ayarlayabiliyorsun, fiyatı olması gerekenin çok çok altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 g500'ü ölümüne tavsiye ederim. Keşke daha önce keşfetseymişim. x7 kullanıyordum daha önce, ondan da memnundum ama g500 apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 g500 nerede var hepsi vatan bimekse baktım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90245&ad=LOGiTECH-G500-GAMiNG-LAZER-910-001262-Mouselar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 metro turizm ve golda yeminliyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 abi g500 g9x ten daha kötü diil mi. bari g9x filan diyin. 200 lira ayırdım diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bana tavsiye veriyorlar çekil aradan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 g9x denmişken, o tip mouselarda çok rahatsız oluyorum ben, ergonomik değiller pek, el yayılıyor mouseun üstünde, g500 tipi mouselar avcu en rahat konumunda tutuyor. Bir de Razer Mamba, Orochi flan alacaksanız aklınızda bulunsun, çift elli mouselar onlar, ekstra tuşlar iki tarafta da var, ben kullandım vaktiyle ve bayağı rahatsız ediciydi o tuşlar. Bir de bende "tuş varsa hotkey atarım arkadaş" mantığı olduğundan sağa sola ayrı ayrı atıyordum sonra ikisine birden bastım shitstormu izliyordum sdf. Bence g500 aldıktan sonra kalan parayla güzel bir klavye almak (bkz. blackwidow, g15 vs.) daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bugun mediamarkta gittim 90tl görünce yehuuu diyip koştum kaptım sevinçle kasaya gittim kasada 130tl çıktı wtf dedim itiraz ettim gittim baktım yanlış fiyat etikene bakmışım ağlaya ağlaya hıçkıra hıçkıra terk ettim ve kaçtım oradan kahroldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 deadwoll said: NolaxThensbane said: Bende tavsiye istiyorum!! Tasarım konusunda ele oturan bileği kolu yormayan sabahları tasarım aksamları oyun oynatan mouse istiyorum limitim 100tl..yurtdışından getirtmeyi düşnüyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. G500 al işte, 65 lira mıydı neydi Türkiye'de en son. Avrupa'da 65 euro civarı fiyatları. Ele mükemmel oturuyor, tuşlara bastığını anlıyorsun, malzemesi kaliteli, ağırlığını ayarlayabiliyorsun, fiyatı olması gerekenin çok çok altında. nerede abi 65tl nerede??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar