Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL Mouse Tavsiye

fede

Öne çıkan mesajlar

logitech g9x aradıgın fiyat aralıgında fiyat/performans oranı cok iyi bir mouse tavsiye ederim su anda elimde rat 7 contagion var daha 1 aylık degil kesin bisey soyleyemiycem ama yurt dısından getirtme ihtimalin falan varsa makul fiyata eline gecebilir bu 2 urunle ilgili sorulara cevap verebilirim

rat 7 apple store link

yurt dısında getirme ihtimalin olursa turkiyeden almakla hic ugrasma cok ucuk fiyat farkları var zira steelseries siberia v2(usb 7.1 surround hedesi dahil) kulaklık bana amazondan 106$ a geldi burda mediamarkt da 400tl mesela keske 2 alıp birini satsaymısım zcxzczcxzcx
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

Creus said:

mx518

mx500 serisi mouse alınmaz kronik olarak hatalı üretim

500
510
518'im vardı hepsi bozuldu hepsinde aynı sorun, lazer gelip gidiyor, sonradan araştırdım ki tüm serinin kablosu sorunluymuş.

g500'den itibaren düzeldi o problemler.

sorunlu olmayanı da var. ayrıca logitech'e ulaşsaydın bi şekilde sorunlu mouse yerine yenisini ayda bi üst modelini yollarlardı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Bende tavsiye istiyorum!!

Tasarım konusunda ele oturan bileği kolu yormayan sabahları tasarım aksamları oyun oynatan mouse istiyorum limitim 100tl..yurtdışından getirtmeyi düşnüyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

G500 al işte, 65 lira mıydı neydi Türkiye'de en son. Avrupa'da 65 euro civarı fiyatları.

Ele mükemmel oturuyor, tuşlara bastığını anlıyorsun, malzemesi kaliteli, ağırlığını ayarlayabiliyorsun, fiyatı olması gerekenin çok çok altında.
Sosyal ağlarda paylaş

g9x denmişken, o tip mouselarda çok rahatsız oluyorum ben, ergonomik değiller pek, el yayılıyor mouseun üstünde, g500 tipi mouselar avcu en rahat konumunda tutuyor.

Bir de Razer Mamba, Orochi flan alacaksanız aklınızda bulunsun, çift elli mouselar onlar, ekstra tuşlar iki tarafta da var, ben kullandım vaktiyle ve bayağı rahatsız ediciydi o tuşlar. Bir de bende "tuş varsa hotkey atarım arkadaş" mantığı olduğundan sağa sola ayrı ayrı atıyordum sonra ikisine birden bastım shitstormu izliyordum sdf.

Bence g500 aldıktan sonra kalan parayla güzel bir klavye almak (bkz. blackwidow, g15 vs.) daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

NolaxThensbane said:

Bende tavsiye istiyorum!!

Tasarım konusunda ele oturan bileği kolu yormayan sabahları tasarım aksamları oyun oynatan mouse istiyorum limitim 100tl..yurtdışından getirtmeyi düşnüyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

G500 al işte, 65 lira mıydı neydi Türkiye'de en son. Avrupa'da 65 euro civarı fiyatları.

Ele mükemmel oturuyor, tuşlara bastığını anlıyorsun, malzemesi kaliteli, ağırlığını ayarlayabiliyorsun, fiyatı olması gerekenin çok çok altında.

nerede abi 65tl nerede???
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...