Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maklube

aente

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ya bu maklube güzel bir şeye benziyor, yiyen var mı, sırf bunun için cemaate girmeyi düşünüyorum, girdiğime değer mi, tecrübelerinizi paylaşır mısınız pls.

(biraz açım hemen gircem duruma göre acele cevap lütfen)

Mesaj tarihi:
ankara da balgat tarafında (ceyhun atıf kansu cad olması lazım)
maklubeci var bi tane. hep görürdüm ama bi kere girmedim. hep de merak ederim lan bu maklube nası bişe ki diye.
Mesaj tarihi:
Alt tarafı pilav üstü kavurma et neyini büyütüyorsunuz senelerdir. Hayır yarın bir gün bir yerde yiyeceksiniz ama önceden kafanızda çok abarttığınız için tadını beğenmeyeceksiniz tıpkı sex gibi sonu hüsran olucak

ühühühühühhühü
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Alt tarafı pilav üstü kavurma et

alt tarafı pilav üstü kavurma et mi?
maklube olmayan sade pilav üstü kavurma et bile şahane bişidir.
olsa da yesem şimdi.
Mesaj tarihi:
Llama said:

izmirde cemaat varmıdır la böyle bende gideyim bi ara

Abi sakamisinizz ya ben bile gitmiyorsam br bildigim vardır,gitmeyin içinizden bile gecirmeyin,sonra bir gün papaninkini öperken ve fetonn vaazlarında ağlayarakkkk bulabilirsiniz kendinizi ahaha
Mesaj tarihi:
aente said:

kardeşler birlikten kuvvet doğar, biz de böyle bir gece tertip edelim, çok güzel anlar yaşarız.

evet evet özellikle seninle yerde karşılıklı maklube sofrasına oturmayı çok istiyorum.
kolormatik gözlüğüm, 2 beden büyük kahverengi kumaş pantolonum, hakim yaka gömleğim ve süveterimle gelicem.
Mesaj tarihi:
cemaat iyi de http://inciswf.com/1308746402.swf

maklubeden maklubeye

ama hijyenik değil ya, herkes aynı anda kaşığı daldırıyor
bir kere çorba vermişlerdi öncesinde, çorba kasesine koydum tepsindne yardırıp çok iyiydi
Mesaj tarihi:
saplashaman said:

Llama said:

izmirde cemaat varmıdır la böyle bende gideyim bi ara

Abi sakamisinizz ya ben bile gitmiyorsam br bildigim vardır,gitmeyin içinizden bile gecirmeyin,sonra bir gün papaninkini öperken ve fetonn vaazlarında ağlayarakkkk bulabilirsiniz kendinizi ahaha

Mesaj tarihi:
Harika ötesi bir tadı var...
Babam götürmüştü küçükken sohbete(Urfa ceylanpınarın getirdiği gereksinimler asdfgsdfg)

Acayip hoşuma gitmişti. Halen de bilirim tadını.
Yiyin, yedirin...
  • Yeni Oluştur...