Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kadını büyülemenin sırrı ,

wheaston

Öne çıkan mesajlar

neler dönmüş serhat diye bakınıyordum

hafif ulan fake değilse ayıp olmuş kıvamlarına gelirken şu mesajı gördüm

Julia said:

Vingthor said:

julia veriyo musun?

xunn said:

Baya baya veriyor günlükte.

allah cezanısı versin , insan mısınız ?

şu mesajın bir hatun tarafından atılması epey düşük bir ihtimal, zira quote copy/paste yapılmış hele ki balonlu bir hatunun yapması iyice düşük ihtimal. o yüzden well played sir diyorum amacına ulaşmış bir fake.
Sosyal ağlarda paylaş

Beste said:

ahahaha

bu kadar aptalca seyler okumamıstım daha önce,banlanan arkadaşların ergenligi kötü gecmis sanırım,pc başından biraz acılmak, kadınları anlamak gerek,şayet öyle olmayınca 25 yaşında kadın elini tutmamış böyle kaba adamlar oluyorlar.

şunun da Julia ile aynı adam olduğu o kadar bariz ki lol
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar eski yani bizim tayfadan demek ki onlara serbest her şey anlayışı; yanlış ve forumu giderek cıvıtan her şeyin trollendiğini saçma sapan seviyesiz bir ortam haline getiren şeyin ta kendisi.

Eğer biri bariz fake ve amacı ortalığı karıştırmak ise muhatap almassın, eline koz vermezsin ve yöneticilere şikayet edersin. Bence olması gereken bu.

Eğer bunu yapmazsan da karşılacağın sonuç çok belli:

"Önce seni kendi seviyelerine çekerler ve sonra da tecrübeleriyle yenerler."
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Beste said:

ahahaha

bu kadar aptalca seyler okumamıstım daha önce,banlanan arkadaşların ergenligi kötü gecmis sanırım,pc başından biraz acılmak, kadınları anlamak gerek,şayet öyle olmayınca 25 yaşında kadın elini tutmamış böyle kaba adamlar oluyorlar.

ulan biriniz gidiyor biriniz geliyor seri üretime mi bağladılar sizi?

ulan ?
Sosyal ağlarda paylaş

İki yazıda da virgül ve diğer noktalama işaretlerinden hem önce hem sonra boşluk bırakıyor dilbilgisi bilmeyen fake şahsiyet, örnek olarak birer mesajları yeterli sanırım.
Hadi diyelim fake değilse adı Bestecan mı yoksa Hülya mı, yoksa bir Hasan bir Abdullah mı?? lol

Julia said:

bak arkadaşım burda geyik yapılır konuşulur sen de istedigini dersin ufak capta herkesin toleransı olur ama forumda olsa bu sana benim namusum hakkında yorum yapma hakkını vermez , kimsenin hakaret boyutuna goturmeye hakkı yok durumu , dedigim gibi 3 gram adamlıgın varsa "herkese veriyor " , " gitsin onla yiyişsin " lafını gelir suratıma söylersin.

Beste said:

ekşisözlük te yazılan steve jobs un türk düşmanlıgı ile ilgili yazıyı okuduktan sonra fazla sallamamaya başladım ben de , cok iyi bi tüccar adam , yapıyor da insanlıga mı yapıyor , kendi cebini doldurmaktan başka ne bilgisayar bilimine ne insanlıga bi katkısı yok.

-------Fake şehidi arkadaşlarımız Xunn ve Nomsar'ın anısına adanmıştır------
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

şu mesajın bir hatun tarafından atılması epey düşük bir ihtimal, zira quote copy/paste yapılmış hele ki balonlu bir hatunun yapması iyice düşük ihtimal. o yüzden well played sir diyorum amacına ulaşmış bir fake.

Tebrikler, üstün başarı ödülüne layık görüldünüz. Rip.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

İki yazıda da virgül ve diğer noktalama işaretlerinden hem önce hem sonra boşluk bırakıyor dilbilgisi bilmeyen fake şahsiyet, örnek olarak birer mesajları yeterli sanırım.
Hadi diyelim fake değilse adı Bestecan mı yoksa Hülya mı, yoksa bir Hasan bir Abdullah mı?? lol

Julia said:

bak arkadaşım burda geyik yapılır konuşulur sen de istedigini dersin ufak capta herkesin toleransı olur ama forumda olsa bu sana benim namusum hakkında yorum yapma hakkını vermez , kimsenin hakaret boyutuna goturmeye hakkı yok durumu , dedigim gibi 3 gram adamlıgın varsa "herkese veriyor " , " gitsin onla yiyişsin " lafını gelir suratıma söylersin.

Beste said:

ekşisözlük te yazılan steve jobs un türk düşmanlıgı ile ilgili yazıyı okuduktan sonra fazla sallamamaya başladım ben de , cok iyi bi tüccar adam , yapıyor da insanlıga mı yapıyor , kendi cebini doldurmaktan başka ne bilgisayar bilimine ne insanlıga bi katkısı yok.

-------Fake şehidi arkadaşlarımız Xunn ve Nomsar'ın anısına adanmıştır------

Direk CSI:Paticik lan ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Beste said:

ahahaha

sayin psikolog beste hanim

yorungeden bekleniyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben şikayette ettim bu Beste'yi yani Julia'yı yani Osman'ı veya Mahmut'u artık adı herneyse.

Yok gelsin adam gibi foruma katılsın yorum yazsın bişi diyen yok kimseye.
Ama ben Bestecan ben Hülya işte yok ayaklarıma masaj yapın, yok erkek striptizcinin telini bana verin sonra da yok namusum yok iffetim falan şeklinde Patileri salak yerine koymasın kimse!

Umarım banlanır da Pati ahalisi uyanır buna karşı ve de fake şehiti arkadaşlarımızın kanı yerde kalmamış olur For the Horde! asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...