dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 4sf okudum da. neler dönmüş arif ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 neler dönmüş serhat diye bakınıyordum hafif ulan fake değilse ayıp olmuş kıvamlarına gelirken şu mesajı gördüm Julia said: Vingthor said: julia veriyo musun? xunn said: Baya baya veriyor günlükte. allah cezanısı versin , insan mısınız ? şu mesajın bir hatun tarafından atılması epey düşük bir ihtimal, zira quote copy/paste yapılmış hele ki balonlu bir hatunun yapması iyice düşük ihtimal. o yüzden well played sir diyorum amacına ulaşmış bir fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 lol evet güzel bi gözlem olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ahaha harbiden ben bile bilmiyorum hala nasıl yapılıyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ahhaha doruk çözmüş layka şerlok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 iste ufak bir hata yapmis yazik yakalanmis.bence banlananlar geri gelsin ingiliz oyunlari yapilmis burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Beste said: ahahaha bu kadar aptalca seyler okumamıstım daha önce,banlanan arkadaşların ergenligi kötü gecmis sanırım,pc başından biraz acılmak, kadınları anlamak gerek,şayet öyle olmayınca 25 yaşında kadın elini tutmamış böyle kaba adamlar oluyorlar. şunun da Julia ile aynı adam olduğu o kadar bariz ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 adam fake olsa bile gene banların kaldırılmaması lazım , ağır saçmalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Valla bence yazık oldu adamlara sonuçta forumun eski ve aktif üyeleriydiler ve veledin birinin geyiğine kurban gittiler. Rus kız arkadaş topiğindekiler haketti bence de ama bunlar bariz fake kurbanı oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Adamlar eski yani bizim tayfadan demek ki onlara serbest her şey anlayışı; yanlış ve forumu giderek cıvıtan her şeyin trollendiğini saçma sapan seviyesiz bir ortam haline getiren şeyin ta kendisi. Eğer biri bariz fake ve amacı ortalığı karıştırmak ise muhatap almassın, eline koz vermezsin ve yöneticilere şikayet edersin. Bence olması gereken bu. Eğer bunu yapmazsan da karşılacağın sonuç çok belli: "Önce seni kendi seviyelerine çekerler ve sonra da tecrübeleriyle yenerler." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beste Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Xenocide said: Beste said: ahahaha bu kadar aptalca seyler okumamıstım daha önce,banlanan arkadaşların ergenligi kötü gecmis sanırım,pc başından biraz acılmak, kadınları anlamak gerek,şayet öyle olmayınca 25 yaşında kadın elini tutmamış böyle kaba adamlar oluyorlar. ulan biriniz gidiyor biriniz geliyor seri üretime mi bağladılar sizi? ulan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bir de karşında ki Fake olunca kuralları ihlal etmek serbest mi oluyor forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beste Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 güzel tartışma dönmüş burda ama okurken gercekten yoruldum bir de fake olduguna birinin nasıl karar verirsiniz ki ? buna karar vercek siz misiniz,sonra adam fbi beyler demezler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Beste said: güzel tartışma dönmüş burda ama okurken gercekten yoruldum bir de fake olduguna birinin nasıl karar verirsiniz ki ? buna karar vercek siz misiniz,sonra adam fbi beyler demezler mi fakesin karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 olorin84 said: Bir de karşında ki Fake olunca kuralları ihlal etmek serbest mi oluyor forumda? bu soru tam kaptan bariz'e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 İki yazıda da virgül ve diğer noktalama işaretlerinden hem önce hem sonra boşluk bırakıyor dilbilgisi bilmeyen fake şahsiyet, örnek olarak birer mesajları yeterli sanırım. Hadi diyelim fake değilse adı Bestecan mı yoksa Hülya mı, yoksa bir Hasan bir Abdullah mı?? lol Julia said: bak arkadaşım burda geyik yapılır konuşulur sen de istedigini dersin ufak capta herkesin toleransı olur ama forumda olsa bu sana benim namusum hakkında yorum yapma hakkını vermez , kimsenin hakaret boyutuna goturmeye hakkı yok durumu , dedigim gibi 3 gram adamlıgın varsa "herkese veriyor " , " gitsin onla yiyişsin " lafını gelir suratıma söylersin. Beste said: ekşisözlük te yazılan steve jobs un türk düşmanlıgı ile ilgili yazıyı okuduktan sonra fazla sallamamaya başladım ben de , cok iyi bi tüccar adam , yapıyor da insanlıga mı yapıyor , kendi cebini doldurmaktan başka ne bilgisayar bilimine ne insanlıga bi katkısı yok. -------Fake şehidi arkadaşlarımız Xunn ve Nomsar'ın anısına adanmıştır------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 DoruK said: şu mesajın bir hatun tarafından atılması epey düşük bir ihtimal, zira quote copy/paste yapılmış hele ki balonlu bir hatunun yapması iyice düşük ihtimal. o yüzden well played sir diyorum amacına ulaşmış bir fake. Tebrikler, üstün başarı ödülüne layık görüldünüz. Rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 "Tatar Ramazan" said: İki yazıda da virgül ve diğer noktalama işaretlerinden hem önce hem sonra boşluk bırakıyor dilbilgisi bilmeyen fake şahsiyet, örnek olarak birer mesajları yeterli sanırım. Hadi diyelim fake değilse adı Bestecan mı yoksa Hülya mı, yoksa bir Hasan bir Abdullah mı?? lol Julia said: bak arkadaşım burda geyik yapılır konuşulur sen de istedigini dersin ufak capta herkesin toleransı olur ama forumda olsa bu sana benim namusum hakkında yorum yapma hakkını vermez , kimsenin hakaret boyutuna goturmeye hakkı yok durumu , dedigim gibi 3 gram adamlıgın varsa "herkese veriyor " , " gitsin onla yiyişsin " lafını gelir suratıma söylersin. Beste said: ekşisözlük te yazılan steve jobs un türk düşmanlıgı ile ilgili yazıyı okuduktan sonra fazla sallamamaya başladım ben de , cok iyi bi tüccar adam , yapıyor da insanlıga mı yapıyor , kendi cebini doldurmaktan başka ne bilgisayar bilimine ne insanlıga bi katkısı yok. -------Fake şehidi arkadaşlarımız Xunn ve Nomsar'ın anısına adanmıştır------ Direk CSI:Paticik lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Beste said: ahahaha bu kadar aptalca seyler okumamıstım daha önce,banlanan arkadaşların ergenligi kötü gecmis sanırım,pc başından biraz acılmak, kadınları anlamak gerek,şayet öyle olmayınca 25 yaşında kadın elini tutmamış böyle kaba adamlar oluyorlar. sayin psikolog beste hanim yorungeden bekleniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Valla ben şikayette ettim bu Beste'yi yani Julia'yı yani Osman'ı veya Mahmut'u artık adı herneyse. Yok gelsin adam gibi foruma katılsın yorum yazsın bişi diyen yok kimseye. Ama ben Bestecan ben Hülya işte yok ayaklarıma masaj yapın, yok erkek striptizcinin telini bana verin sonra da yok namusum yok iffetim falan şeklinde Patileri salak yerine koymasın kimse! Umarım banlanır da Pati ahalisi uyanır buna karşı ve de fake şehiti arkadaşlarımızın kanı yerde kalmamış olur For the Horde! asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ahahahha yaşasın yönetim:D bu ne hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 masajmı nerde hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ramazan'dan ibretlik bir araştırma, yüreqine saqLık qardesh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 rasmon niye gitti ki şöyle bi okudum ama pek bi ters yazısını görememiştim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar