hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 races of bilmemnelerden complete serilerine kadar ne varsa elinizde almak istiyorum satmak isteyen varsa. masaüstüne açtım ki buraya girenlerde vardır varsa zaten kitaplar diye. ayrıca 3.5 general'da olabilir thread
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sıfırdan başlayacaksanız pathfinder a bi bak istersen.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yok sıfırdan değil yıllardır oynuyoruz da sıkıldık notebooku masaya taşıyıp bakmaktan falan elimizin altında kitaplar olsun istiyoruz şekilciyiz
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ebayden alabilirsiniz aslında, bazen böle 10-15 kitaplık lot halinde satanlar çıkıyor ucuza
Salire Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Var elimde aslındada ama insan satmaya gerçekten kıyamıyor.. Böyle tuvalete giderken bir complete warrior aliyim gireyim , paha biçilemez.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ahahah baya bir topladım 3.5 kitabı son 1-2 ayda bende bir iki eksiğim kaldı FR serilerinden de kitapların çoğunu aynen okuduğum yer WC
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Salire said: Var elimde aslındada ama insan satmaya gerçekten kıyamıyor.. Böyle tuvalete giderken bir complete warrior aliyim gireyim , paha biçilemez. ben 3rd corelarıma bile kıyamıyorum.
Öne çıkan mesajlar