saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ismine ister roman diyebilirsiniz,ister deneme,bir zamanlar defterlere karaladığım yazılar zincirini sizinle paylaşmak istiyorum,trolleyenlere de cevap verilmeyecektir bunuda ayrıca belirteyim.her hafta,canım sıkıldıkça devamını yazarım buraya.. not:aynısı özgür romanda devam etmektedir yazılarımın (hatalardan dolayı herkesten özür dilerim şimdiden) KADER ÇİZGİSİ...Bölüm (1) Sen ! diye uyandı rüyasından Murat,kaç gündür çıldırırcasına,gece gündüz sabah akşam rüyasından çıkmayan kadının yüzünü ilk kez bu gece görmüştü. Ama kimdi bu kadın? Murat traşını olup kahvaltısını yaptıktan sonra,evden çıkıp işe gitmeyi düşünürken asansörde,komşusu Muzaffer Beyin güzel kızı handanla karşılaştı -Günaydın Murat Bey Günaydın Handan Hanım Murat baygın gözlerle Handanı süzerken aklına gece rüyasında gördüğü kadın geldi.rüyasında gördüğü kadın ...Kendisini toparlayıp çeki düzen verirken söze Handan girdi; -Murat tatil planlarımda çok önemli bir aksaklık oldu hatırlarsın geçenlerde sana söylemiştim arkadaşım Merve ile gideceğimi,ama ailevi sebeplerden ötürü gelemeyeceğini söyledi Merve,ve elimde 2 adet ucu açık Venedik bileti var,benimle gelmek istermisin diye sordu Handan,Murata.. Aslında Muratla Handanın mazisi,Handanın babası Muzaffer Beyin kalp krizi geçirdiğinde Muratın pijama,terlik Handanla hastaneye gitmeleri ve orada Handanın kafasını Muratın omuzlarına dayayıp hüngür hüngür ağlamasına kadar dayanıyordu.Murat da son 4 senedir öğretmenlik yaptığı özel okul ve yazları ücretsiz ders verdiği yetiştirme yurdunda ki tek düze günlük tadında yaşayarak geçiriyordu günlerini.. Muratın aklına tekrar o kadın geldi.. Günler ve gecelerce rüyalarına giren o kadın.. Murat,diye seslendi Handan, -Hayırdır uzaklara daldın gittin yine.. -Yok Handan,bir şey yok. teklifini değerlendireceğim diye geçiştirdi Murat İşe geldiğinde Handanla sohbeti yüzünden 10 dk geç kaldığı için müdire hanımdan fırça yiyince Handanın teklifini kabul etmek için teneffüsü iple çekmeye başladı. Teneffüs zili çaldığında Handanı arayan Murat,tatile beraber gitmek için şartını açıkladı Handan'a -Neymiş şartın Murat? -Venedik değil Uzakdoğudan başlayacağız ve uçak biletlerini rasgele ben alacağım Tamammı Handan dediğinde ,Handan; -Delimisin Murat nasıl rasgele olacak ? -Sen orasını bana bırak dedi Murat 1.Bölüm sonu ... Devam Edecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tur at gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar