Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes hafif ticari yeni modeli ''CİTAN''

saplashaman

Öne çıkan mesajlar

Bu durum artik her ureticide var maliyet kismak icin ve toplam emisyon kurallarina uyabilmek icin zorundalar.
"saf" liga en yakin su an BMW , onlar bile psa dan motor aliyorlar (bildigim 4 tane , yakinda articak) toyota dan ise elektrikli araclar icin pil anlasmasi yapmislardi yanilmiyorsam.

mazda3 vs opel astra muhabbetinde ise yeri degil ama hangisi daha saf dersek; mazda 3 direk fomoco degil, gayet mazda muhendislerinin volvo ile calisarak urettigi bir platformda, ve bir tek dizel motor psa dan. gerisi kendilerinin. Opel astra da ise kendilerine ait birsey yok tamamen amerikan oldular resmen general motors sagolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında dediğiniz doğru,ama mercedes-benz de şu anda bir tek s-class ve aşırı uçuk slk clk benzeri modeller orijinal kaliteyi yansıtıyor,diğerlerini geçiniz,bu arada vianoyada ayrı bir parantez açarsak cidden vito ve viano taş gibi araç,ama sırf tipinden kaybettiğinden transporter-caravelle tutuluyor bunuda anlıyamıyorum tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Para,

Önce bu başlıkta BM yazman, şimdi typolar...
Noldu senin ufaklık parmakları mı kemirdi nedir?
Yakışmıyor sdgsfd

Konuya dönecek olursa, ağır MB fanıydım taa ki bu seneye kadar. C63 AMG'de dahi m3 ün yaaladığı performansı, performansı geçtim yol tutuşunu tutturamaz oldu... Açıkca s4 c63 m3 arasında yapılan sayısız test de bunu gösterdi.
Ama halen bi c63 hayalimdir...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'ye Lexus gelse tutabilir de, Toyota'nın görece pahalılığı aynen devam ederse anlamı kalmayacaktır.

Araçta "soyluluk" (pedigree) bekleyenler olduğu kadar beklemeyenler de vardır bence.

Ticari araç olarak parça fiyatları da çok önemli, o konuların detaylı araştırılması lazım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...