Kharon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bu durum artik her ureticide var maliyet kismak icin ve toplam emisyon kurallarina uyabilmek icin zorundalar. "saf" liga en yakin su an BMW , onlar bile psa dan motor aliyorlar (bildigim 4 tane , yakinda articak) toyota dan ise elektrikli araclar icin pil anlasmasi yapmislardi yanilmiyorsam. mazda3 vs opel astra muhabbetinde ise yeri degil ama hangisi daha saf dersek; mazda 3 direk fomoco degil, gayet mazda muhendislerinin volvo ile calisarak urettigi bir platformda, ve bir tek dizel motor psa dan. gerisi kendilerinin. Opel astra da ise kendilerine ait birsey yok tamamen amerikan oldular resmen general motors sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aslında dediğiniz doğru,ama mercedes-benz de şu anda bir tek s-class ve aşırı uçuk slk clk benzeri modeller orijinal kaliteyi yansıtıyor,diğerlerini geçiniz,bu arada vianoyada ayrı bir parantez açarsak cidden vito ve viano taş gibi araç,ama sırf tipinden kaybettiğinden transporter-caravelle tutuluyor bunuda anlıyamıyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 wir lieben autos... daha da bişey demeye gerek yok sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Selam, TDI denen motor birkaç sene evvel pompa-enjektör teknolojisini bırakıp common-ail'e geçiş yaptı. Fakat adı hâlâ TDI. Eskiyle yeniyi kıyas yapmak yanlıi olur bence :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Alfabemden v ve w harflerini sildim sevmiyorum arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Para, Önce bu başlıkta BM yazman, şimdi typolar... Noldu senin ufaklık parmakları mı kemirdi nedir? Yakışmıyor sdgsfd Konuya dönecek olursa, ağır MB fanıydım taa ki bu seneye kadar. C63 AMG'de dahi m3 ün yaaladığı performansı, performansı geçtim yol tutuşunu tutturamaz oldu... Açıkca s4 c63 m3 arasında yapılan sayısız test de bunu gösterdi. Ama halen bi c63 hayalimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Selam, M3 nasıl bir performans "yalıyor" :P M3 vs S4 vs C63 değil de; M3 vs RS4 vs C63 olabilir mi? S4 dediğin yanılmıyorsam 335 dengi bir araç. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 RS4 ve yakaladığı evet. eeeh, de get, uğraşma benle :P Modsun ya, edit çekişindir sen, typo yapmam ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bmw performans,mercedes konfor abi bu kadar ötesi yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 mercedes de konfor da yok artik. malzeme kalitesi ve konfor soz konusu oldugunda audi fersah fersah otede hem bmw hem merc e gore. bmw de ise tasarim ve kullanici tecrubesi cok ileri bir duzeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Selam, Bu arkadaşa 'üstün hizmet madalyası' verilmesini talep ediyorum. Cümlelerini okurken gözlerim doldu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Türkiye'ye Lexus gelse tutabilir de, Toyota'nın görece pahalılığı aynen devam ederse anlamı kalmayacaktır. Araçta "soyluluk" (pedigree) bekleyenler olduğu kadar beklemeyenler de vardır bence. Ticari araç olarak parça fiyatları da çok önemli, o konuların detaylı araştırılması lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2012 sonbahar kesin gibi hadi bakalım:Dhttp://citan.mercedes-benz.com/ bu arada yeni sl için ayrı bir başlık açmak lazımdı ama şu reklam muhteşem son 1 dk 'sı apayrı zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Selam, LOL :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 paramecium said: Selam, LOL :D Saygılar. hadi bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Selam, Koskoca mimar arkadaş daha bırakılan notu açmayı bile akıl edemiyor ya ben ona güldüm :P Tabi yıkılacak olan binanın girişlerine uyarı koymayıp terörist eylem süsü vermeleri de ayrı bir güzel olmuş :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 reklamlari bile kotu artik... /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Klasik performans ve gösteriş sergileyen, ne biliyim yapraklı yolda gidiş felan olsaydı sadece, bence daha iyi olurdu. Bu da fena değil de, işte amaçsız. Zaten adam gidene kadar, şeritten mi çıkmadı, kamyona mı yaklaşmadı, reno reklamı olsaydı herhalde euroNCAP testi olurdu bu reklam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 renomu? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Renault, Si on devait lire en Français cela resembler "röno" en Turc Oldumu canım dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Selam, Gökhan Abur'un radyoda 'Audi quattro'nuz varsa kar size sıkıntı olmaz' gibisinden sıkıştırdığı aptal cümleler ile aynı statüde o reklam da :) Daha inceden bir mizah ile harmanlansaydı bu kadar sırıtmazdı bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ticari mercedes diyince aklıma bu geliyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 iste bu olabilecek en guzel ozet. Ben konuya zaten brutal girdim bunu da koyarsam olmaz diyip kendimi tutuyordum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar