cambazct Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 valla pegasus biraz çingen fazla bagaj olunca 1 2 kilo demiyo direk yazıyo faturayı diğerleri tolerans gösteriyo zaten ikram yok oda parayla kabin içerisinde zate 45 dakkalık uçuşta ikram alsan ne almasan ne ama su falan bile vermiyolar geri kalan şeyleri normal
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sırt çantasıyla gidicem bagaj problemim yok zaten dediğin gibi 1 saat alttarafı yolculuk seyehat sigortası 3-5 kuruş da olsa her zaman düşündürüyor beni ya bu arada :D istemesem mi napsam. haybeye 7.5 tl şimdi. Bagaj da vermicem neticede. Ölürsem de ailem para almasın yani nolcak sanki sdfg
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 en ucuzu al işte hangisiyse:D yurtiçinde ztn max 1 saat uçuyosun çişin bile gelmiyor.
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 iki firmadan da tam istediğim saatlerdeki uçaklar 1 tl farkla yani aynı ücrete patladığından açtım bu konuyu :D
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 oha hayatın üstüne rulet resmen ttııtıt
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 düşmezsiniz yea noolcek (uçuş sigortası diye ayrı bişiy mı varmış ilk defa duydum bilete dahil değil mi o ?)
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 uçuş sigortası bilete dahil de internetten alırken seçenek var istersen sigorta istemiyorum diye işaretliyosun sırf ölürsen tazminat alman için değil bu arada sigorta. bagaj kayıpları, sefer iptalleri vs. gibi durumlar için de gereken bişey sanırım. Pintilik yapmanın pek alemi yok sanırım D:
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bagajım yok diyosun bitek el bagajın varmış sefer iptal olmaz bugun kar çok sorun degil 7.5 liraya bi bira içersin. mis...
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 abi 4 senedir izmir kıbrıs uçuyorum pegasus falan yalan allah aşkına. Atlasjet candır,başka birşey düşünme derim. uçağın kalkmasına 1.45 dakika kala check-in'i kapatıp 15 kişinin birden aynı anda uçağı kaçırmasına sebep olan gerizekalı bir şirket. yemişim 10-20 lira ucuz olmasını.
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sektörden biri olarak pgt nin sonuna kadar arkasındayım seviyorum lan adamları
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Pegasusun yurt dışı uçuşları fena değil.
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tk olmasın da özele gitsin tek derdim o
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Pegasus'un koltuk mesafeleri uzun adamlara göre değil kesinlikle. Atlas daha konforlu o konuda. Yurtiçi o kadar önemli değil, alt tarafı 1 saat uçuyorsun. Hangisi ucuz ise ve İstanbul için havalimanı olarak sana yakın ise onu seç.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 THY'nin değil miydi Atlas? O da iyidir öyleyse. Gerçi ikisi de Atatürk'e uçmadığı için benim için boş.
Öne çıkan mesajlar