AngeL_DusT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 AB'nin Türkiye'ye artık pek fazla yararı olmaz çünkü ekonomik açıdan yeni giren ülkeleri eskiden olduğu gibi destekliyemiyorlar. Yünanistan'ın girişinden beri 50 milyar euro destek aldığı biliniyor ama yeni giren 10 ülkeye bu yardımdan çok daha azı yapılacak. Türkiye'ye daha da az kalacak. Biz bütün pazarımızı Avrupa'ya açacağız ve her yönden rekabet avantajı olan AB'yle bizim çiftçimiz ve sanicimiz rekabet edemeyecek. Yani tarihin tekerrürü. Balta limanı antlaşmasıyla Avrupalı devletlere verilen imtiyazları hatırlayın ve bunun Osmanlı'nın ekonomisini nasıl çöküşe sürüklediğini bir düşünün. Diğer bir nokta Türkiye daha Helsinki zirvesinde serbest dolaşım hakkından vazgeçmeyi kabul etti. Serbest dolaşım hayalleri görmeyin kısacası. AB'ye son giren 10 ülkeye bile 7 yıl sonra verilecek bu hak. Bunların yanında AB bize sürekli yeni konular dayatıcak. Kürtlere daha fazla hak adı altında Güneydoğu'yu özerkliğe götüemeye çalışıcaklar, Patrikhaneye ekümenlik getirmek isteyeekler, azınlıklara daha çok hak isteyecekler vsvs. Yani hep biz vericez, onlar alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 angel dust atip tutma yahu macar gumruk memurundan konsolosluklara kadar heryerde okudum duydum 3 sene sonra oldugunu[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: AngeL_DusT, 25 Eylül 2004 23:13 tarihinde demiş ki: AB'nin Türkiye'ye artık pek fazla yararı olmaz çünkü ekonomik açıdan yeni giren ülkeleri eskiden olduğu gibi destekliyemiyorlar. Yünanistan'ın girişinden beri 50 milyar euro destek aldığı biliniyor ama yeni giren 10 ülkeye bu yardımdan çok daha azı yapılacak. Türkiye'ye daha da az kalacak. Biz bütün pazarımızı Avrupa'ya açacağız ve her yönden rekabet avantajı olan AB'yle bizim çiftçimiz ve sanicimiz rekabet edemeyecek. Yani tarihin tekerrürü. Balta limanı antlaşmasıyla Avrupalı devletlere verilen imtiyazları hatırlayın ve bunun Osmanlı'nın ekonomisini nasıl çöküşe sürüklediğini bir düşünün. Diğer bir nokta Türkiye daha Helsinki zirvesinde serbest dolaşım hakkından vazgeçmeyi kabul etti. Serbest dolaşım hayalleri görmeyin kısacası. AB'ye son giren 10 ülkeye bile 7 yıl sonra verilecek bu hak. Bunların yanında AB bize sürekli yeni konular dayatıcak. Kürtlere daha fazla hak adı altında Güneydoğu'yu özerkliğe götüemeye çalışıcaklar, Patrikhaneye ekümenlik getirmek isteyeekler, azınlıklara daha çok hak isteyecekler vsvs. Yani hep biz vericez, onlar alıcak. Ellerine sağlık tamamen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Infeqted, 25 Eylül 2004 23:17 tarihinde demiş ki: angel dust atip tutma yahu macar gumruk memurundan konsolosluklara kadar heryerde okudum duydum 3 sene sonra oldugunu Ellerine sağlık tamamen katılıyorum.....[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeL_DusT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Siz boş hayaller kurmaya devam edin o zaman... Tamam görmek istediğiniz şeyleri yazıyım madem gönlünüz hoş olucak. 1- AB'ye girince bize deli gibi para akıcak, 5 yılda bütün sektörlerimiz ayağa kalkıcak 2- Hemen serbest dolaşım vericekler, bizde istediğimiz ülkede çalışabilicez 3- Kısa zamanda AB'nin en fazla oya sahip ülkesi olucak ve AB'yi kontrol edicez 4-En sonunda bütün AB'yi ele geçirip Avrupa'yı Türkleştiricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Zaten biz tek örnek ülke olarak AB'ye girmeden gümrük birliğine girdik ; ekonomik olarak istedikleri gibi sömürüyorlar. Onun için bence artık onların bizden bir beklentileri yok ekonomik olarak kendilerine güzel bir pazar buldular. Şimdi birde bizi içlerine alıp, o kadar hak vermezler. Ha burda Türkiye'nin elini masaya vurup; ya üyelik görüşmelerine hemen başlar ve şu tarihe kadar beni üye yaparsınız ya da bana hoşçakal dersiniz diyebilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: huun, 25 Eylül 2004 20:45 tarihinde demiş ki: said: metboy, 25 Eylül 2004 20:04 tarihinde demiş ki: biri çıkıpta ab'ye "ben buyum beni böyle kabul ediyosan et yoksa işlerime karışma benim" diyemedi. iyide adamlara katilmak istiyorsan adamlarin " bize uyun" istegi gayet mantikli oluyor . uymak var bir de herşeyden taviz vermek var. leyla zana örneği gibi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 http://www.hurriyetim.com.tr/archive_articledisplay/0,,authorid~5@sid~9@nvid~430412,00.asp çölaşanın konuyla ilgili bir yazısı.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 leyla zana da bir odun verildigini sanmiyorum ab e . bence su anda eskisinden kotu bir halde leyla zana ve saz arkadaslari . eskiden "halk kahramani" olarak gorenler vardi simdi gittikleri her yerde halk "sktirin gidin artik savas istemiyoruz" diye basindan saviyor bunlari .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yahu ne durumda olursa olsun sonuçta bıraktık leyla zanayı. ab istedi diye bıraktık. kendi suçlularımızı, kendi hukukumuzu onlar yönetir oldu. bize ne şimdiki halinden.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yani...[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Başlığa göre yazıyorum... Herkes zannediyo ki bi akşam haber gelcek "Türkiye AB'ye kabul edildi" sonra sabah bir kalkacaz dolar 200 bin lira olmuş... Ertesi gün bir kalkcaz kıymanın 10 kilosu 500 bin olmuş.. Bir ay sonra evsiz kalmıcak ikinci ayda herkes özel okullar süper eğitim zenginlik içinde refah içinde yaşayan türkiye.. Çok beklersiniz.. AB bizi içine alırsa /ki çok zor/ biz onlardan yararlanmıyacazki adamlar bizi sömürecek... Fransa'nın bora ihtiyacı var hopppa kime ? Türkiye.. Aman allahım tatlı su kaynağı lazım hopppaaaaa kimden alıncak ? Türkiye... ANAA PETROL BİTMİŞ ? HADİ HEP BERABER DİYARBAKIRa.. Ondan sonra bir bakmışsınız bir dolar olmuş dört milyar hep beraber sokakta taş kaynatıp yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Adamlar kırmızı mumlu davetiye göndermediler bize. Gireceğiz diye bi taraflarımız yırtan ve halada yırtmaya devam eden biziz. Son Verheugen in lafı da bunu gösteriyor. "AB ye girmek istiyorsanız bizim kurallarımıza uyacaksınız. AB'nin Türkiye'nin hiç bir kuralını, kanununu dikkate alması söz konusu değildir" Bundan daha anlaşılır bir posta olabilirmi ? Zaten AB'nin 2013 den önceki gündeminde Türkiye'nin üyeliği yok bile. Yani adamlar bizi almayı kabul etseler bile minimum 9 sene daha emirlerine amade olacağız. Gak deyince et, guk deyince su. O zamana kadar AB kalırmı bilmem. Veya 10 sene sonra gelen üyeliğin Türkiye'ye ne kadar karı olur o da tartışılır. Bence alcakları felan da yok zaten. Daha şimdiden bir AB ülkesinin iktidar ortağı "Türkler varsa biz yokuz" diyor. Yada katolik kilise "AB hristiyan bir topluluktur, müslüman bir ülkenin ne iş var" diyorken, işimiz çok zor. AB'de 30. devlet olmaktansa (O da kabul ederlerse) Amerika-İsrail birliğinde 3.adam olamyı tercih ederim.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 demek istedigimi adamlar istedi diye belki ama dogru bir is . yillarca adamlarin pkk ile dogru durust bir baglantilarini ispat edemeden hapse attik . bende sevmiyorum ne mal olduklari belli ama yasa boyle islememeli . butun bunlarin disinda hala anlamamakta direndiginiz konu sanirim adamlarin birligine giriyoruz . pek tabii ki adamlarin standartlarina (yukari ya da asagi konu bu degil) uyum saglamaliyiz . bence ab istiyor diye soyle yaptik boyle yaptik diye konusmaktansa getirilerine goturulerine baksak daha iyi olur . obur turlusu bos lak lak olur kanaatindeyim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: huun, 26 Eylül 2004 19:05 tarihinde demiş ki: obur turlusu bos lak lak olur kanaatindeyim . dimi ama?[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hee oyle .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bence önce bizim halkımızın bilinclendirilmesi gerekiyor daha kendi ülkesinde bilmediği şehirler olan kişilerin olduğu bir ülke avrupa birliğinde tam bir sazan gate olayına düşerler taminimce :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 zaten böle bi muabbet olursa her ilde sık sık bilinçlendirme konusmaları olması lazım...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilge_Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bence orta asya ile yapılan ittifak daha doğru(Çin Rusya vb.[signature][hline]yaşasın Türk Milleti...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Osmanlı savaşarak feth edemedi tum avrupayı ama içinde herzaman bi uhdesi kaldı türklerin avrupayla ilgili.bu duyguların baskınlıgından dolayı avrupayı istiyor turkiye.savaşta yapamadigini masa başında çözmek istiyo. diyo bir hollandalı yazar. dogru ; biz savaşta feth edemedik ama masa başında birlige girer isek avrupa hakimiyetimiz altında olcak. "helga suyu ısıt ayaklarımı yıka" diyen bir avrupa halkı gorucez 20 sene sonra.bulaştırırız eminim. =p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: huun, 26 Eylül 2004 19:05 tarihinde demiş ki: demek istedigimi adamlar istedi diye belki ama dogru bir is . yillarca adamlarin pkk ile dogru durust bir baglantilarini ispat edemeden hapse attik . bende sevmiyorum ne mal olduklari belli ama yasa boyle islememeli . butun bunlarin disinda hala anlamamakta direndiginiz konu sanirim adamlarin birligine giriyoruz . pek tabii ki adamlarin standartlarina (yukari ya da asagi konu bu degil) uyum saglamaliyiz . bence ab istiyor diye soyle yaptik boyle yaptik diye konusmaktansa getirilerine goturulerine baksak daha iyi olur . obur turlusu bos lak lak olur kanaatindeyim . bence leyla zananın pkk ile olan bağlantısını anlamak için pek fazla birşeye ihtiyaç yok. tabi bunun resmi bir işlem olarak yapılması için somut kanıtlar lazım. ama öyle daha tam olarak ispatlayamadık diye de bırakamayız. ab istemese bırakçak mıydık leyla zanayı? yoo. bence götürüsü daha çok oldu bu işin. bu yolla gelcek + puan varsa ben istemiyorum öyle puanı. hiç saygı yok mu pkk ile mücadele edenlere.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sıktıkları her kurşuna itaat etmek yerine kanı 5 para etmez 2-3 şerefsize biyad ediyolar....[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Amerikan ve Avrupa gazetelerinden kesitler alirsak söyle 2 büyük neden ortaya cikabilir... 1-Türk ordusu AB yi dünyada bir süpergüc seviyesine yükselticek...Askeri olarak cok güclü olmamiz onlarin isine geliyor...Dünya üzerinde askeri olarak söz hakkina sahip olabilcekler 2-Ucuz ve genc is gücü...Göcten o kadar korkmuyorlar, onlarin tahmini 3-5 milyon kisinin avrupaya göc etmesi ki yüzdelere vuuludugunda bu sayi oldukca gücük kaliyor genel nüfusla karsilastirildiginda...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilge_Tonyukuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bizi AB ye alınacağımızıda kim idda etti. Bizi kapılarında ancak bekçi olarak bekletirler.o yüzden rusya[signature][hline]yaşasın Türk Milleti...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Vampire, 27 Eylül 2004 18:40 tarihinde demiş ki: Amerikan ve Avrupa gazetelerinden kesitler alirsak söyle 2 büyük neden ortaya cikabilir... 1-Türk ordusu AB yi dünyada bir süpergüc seviyesine yükselticek...Askeri olarak cok güclü olmamiz onlarin isine geliyor...Dünya üzerinde askeri olarak söz hakkina sahip olabilcekler YANLIŞ...Askeri güç=$$$.Türkiyenin Ekonomik durumu ve askeri paradigması Süper güç olmasında en büyük engel. 2-Ucuz ve genc is gücü...Göcten o kadar korkmuyorlar, onlarin tahmini 3-5 milyon kisinin avrupaya göc etmesi ki yüzdelere vuuludugunda bu sayi oldukca gücük kaliyor genel nüfusla karsilastirildiginda... YANLIŞ...En büyük korkuları niteliksiz ve kalitesiz işgücü.Bu da firma anoreksisine ve işsizlik oranının hızla artmasına sebeb olur. [Bu mesaj Ramocan tarafından 28 Eylül 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar