CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bizim aslinda rus ihtiyacimiz vardi belki aradigimiz kriterlerde olabilir. Oncelikliler arasina koyabilirim, kac yasinda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tamam lan hayvanlık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 evet ya bende utandım.belki gerçektir.ne bilim üye olur olmaz rus sevgili konusu herşeye açık oluyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Rus zor abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 beraber zor olur bırak onu tek başına yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 rus müşteri ağırlıklı çalışan turizm acenteleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 malmısınız abi? Niye rus olduğunu belli etmiş ki ? geçiceksin tabi dalganı , yabancı dese yetmiyormuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 o ne demek be, conditional hiyar misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aquila said: o ne demek be, conditional hiyar misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 benim erkek arkadaşım arap mesela ben hayıflanıyomuy- AH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Başlıkta hata var. Rus vatandaş olur, Rusya vatandaşı olur. Rus vatandaşı ise olmaz. Bu arada insanların Rus ırkına farklı bakmaları ve bu paralelde konuda geyik çevirme çabaları çok aşağılık bir durum. Acıdım arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu başlığı okuyan bunu da okudu: http://forum.paticik.com/read.php?13,6115256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 rusların yeni imajı dotayı kötü oynamaları bu arada. hani artık o eski hayat kadını+mafya+keleş keywordleri gitti. rus denince sadece sevgilisinin dotayı kötü oynadığını düşündüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bende Moldova daki gagavuz azınlığa kafayı taktım bu ara gagavuz turku nasıl hristiyan olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bende ariyorum bole bi arkadas yardimci olurmusun ? Devlet kanadindan aciklama geldi zaten gecenlerde rus gelinler artsin istiyorlarmis, bende hemen kafaya koydum basicam nikahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Masquerade said: Asistan ariyoruz, ilgilenirseniz benim sirkette baslayabilir. Kimya Sektoru. ciddimisiniz? yani bu kadar angut mesajın arasında adam gibi mesaja denk gelince insan güvensin mi bilemiyor. eğer ciddi bir teklifse PM ile iletişime geçebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Nako said: rus müşteri ağırlıklı çalışan turizm acenteleri olabilir. evet aklımızda bu var ancak nerede bu acenteler onu bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hacı yanlış sularda yüzüyosun. trollmusun, trollenmeye mi geldin anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 her ne kadar geyik saka sevdigimiz seyler olsa da, bazi konularda cizgiyi cekmek gerekiyor. bu konuda da bu cizgiyi cekemeyen, gerekli hassasiyeti gostermeyi gectim, terbiye sinirlari dahilinde dahi kalamayan 6 arkadasa bir ay kafa izni yazdim. onlar dinlenirken konu da normal seyrine doner saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Angut angut mesajlar sonrasi ben belki isine yarayabilecek bir tavsiyede bulunayim. Calisma izni icin http://www.invest.gov.tr/tr-TR/investmentguide/investorsguide/comingtoturkey/Pages/HowToGetAWorkPermit.aspx Yapabilecegi is icin de tavsiyem aynen dedigin gibi kendi uzman oldugu sektorde bir is bakmasi. Ingilizcesi dedigin gibi iyi ise gayet rahat Antalya'da is bulabilir diye dusunuyorum. Forumda Wendigo ve Diablesse var. Onlarla iletisime gec belki eleman ariyorlardir ya da yonlendirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 suBzer0 said: malmısınız abi? Niye rus olduğunu belli etmiş ki ? geçiceksin tabi dalganı , yabancı dese yetmiyormuydu? rus olmak ayıp mı ? niye dalga gecilsin , bırakın artık bu önyargıları , almanlara türklere kebapcı deyince kızıyorsunuz , her rus fahişe mi olmak zorunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 haha başlıkta kıyım olmuş ama hakettilerdi Red son anda yırttı editle lol Red said: başarılar dilerim sdf Red said: evet ya bende utandım.belki gerçektir.ne bilim üye olur olmaz rus sevgili konusu herşeye açık oluyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 suBzer0 said: malmısınız abi? Niye rus olduğunu belli etmiş ki ? geçiceksin tabi dalganı , yabancı dese yetmiyormuydu? mantığa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yörüngeden geçsin birazda dalgasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar