Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus Vatandaşının Türkiyede Çalışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlıkta hata var.

Rus vatandaş olur, Rusya vatandaşı olur. Rus vatandaşı ise olmaz.

Bu arada insanların Rus ırkına farklı bakmaları ve bu paralelde konuda geyik çevirme çabaları çok aşağılık bir durum. Acıdım arkadaşlara.
Mesaj tarihi:
rusların yeni imajı dotayı kötü oynamaları bu arada. hani artık o eski hayat kadını+mafya+keleş keywordleri gitti. rus denince sadece sevgilisinin dotayı kötü oynadığını düşündüm ben
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Asistan ariyoruz, ilgilenirseniz benim sirkette baslayabilir.

Kimya Sektoru.

ciddimisiniz? yani bu kadar angut mesajın arasında adam gibi mesaja denk gelince insan güvensin mi bilemiyor. eğer ciddi bir teklifse PM ile iletişime geçebilir miyiz
Mesaj tarihi:
her ne kadar geyik saka sevdigimiz seyler olsa da, bazi konularda cizgiyi cekmek gerekiyor. bu konuda da bu cizgiyi cekemeyen, gerekli hassasiyeti gostermeyi gectim, terbiye sinirlari dahilinde dahi kalamayan 6 arkadasa bir ay kafa izni yazdim. onlar dinlenirken konu da normal seyrine doner saniyorum.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Angut angut mesajlar sonrasi ben belki isine yarayabilecek bir tavsiyede bulunayim.

Calisma izni icin http://www.invest.gov.tr/tr-TR/investmentguide/investorsguide/comingtoturkey/Pages/HowToGetAWorkPermit.aspx

Yapabilecegi is icin de tavsiyem aynen dedigin gibi kendi uzman oldugu sektorde bir is bakmasi. Ingilizcesi dedigin gibi iyi ise gayet rahat Antalya'da is bulabilir diye dusunuyorum.

Forumda Wendigo ve Diablesse var. Onlarla iletisime gec belki eleman ariyorlardir ya da yonlendirebilirler.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

malmısınız abi? Niye rus olduğunu belli etmiş ki ? geçiceksin tabi dalganı , yabancı dese yetmiyormuydu?

rus olmak ayıp mı ? niye dalga gecilsin , bırakın artık bu önyargıları , almanlara türklere kebapcı deyince kızıyorsunuz , her rus fahişe mi olmak zorunda ?
Mesaj tarihi:
haha başlıkta kıyım olmuş ama hakettilerdi
Red son anda yırttı editle lol
Red said:

başarılar dilerim sdf

Red said:

evet ya bende utandım.belki gerçektir.ne bilim üye olur olmaz rus sevgili konusu herşeye açık oluyor tabi
  • Yeni Oluştur...