Cocostar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Merhaba beyler biraz önce şunu farkettim internetin her başına oturduğumda günlük kontrol ettiğim 5-6 site var herhangi bir yazılım var mı ki tek click yapayım 6 sayfa birden açılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 RSS kullan. RSS kullanmak niye bu kadar zor geliyo insanlara çok acaip ya. Hergün en az 30 site ( + alt bölümleri) takip ediyorum. En fazla 1,5 saatimi alıyo tamamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 rss e +1 ben mailleri de ekledim 2 ayrı hesaba gelen mailleri takip edebiliyorum site ve blogların dışında tek bir yerden kontrol yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Kardeşim neden RSS kullanmıyosun.neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ben kullanıyorum. Sen de kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 baslangicta ayri tablerde istedigin siteleri acabiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 6 kere click yapmaya üşeniyorsan boşver rss'i de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 RSS i bilmiyorum dersem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 e google'ın seçeneklerinden açılışta açılacak o 6 sayfayı koysan. google chromu her açınca o 6 tabla açılsa işte? çok basit geldi bu çözümüm de ondan yanlış mı anladım diye soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar