Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Adamlar en yüksek puanı yapana 3 tane HP Compaq CQ 57 notebook veriyorlarmış. Oyun güzel olmuş, Brick Breaker iyi oynarım diyenler mutlaka bir girip denesin. Zira puanlar toplanmıyor en yüksek puan alana veriliyor hediyeler.AMD Facebook Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yani tek oyundan alınan en yüksek puana bakıyolar. iyi o zaman kasarım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Millet 22K felan yapıyormuş, ben mu çok kötüyüm anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 compaq ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Quadrophenia said: Millet 22K felan yapıyormuş, ben mu çok kötüyüm anlamadım. 22k nasi yapilomus yahu o kadar brick yok gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 viral olsun diye mi bu kadar kolay yapmışlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 genelde böyle oyunlarda kazananlar bug ve hile ile kazanıyor. çok şey kazandım ben öyle zamanında. sonradan işi çekiliş yada arkadaş davet etmeye felan dönüştürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Arada sorular felan çıkıyor, sanırım onlara doğru cevap verenler ve arkadaşını davet edenler ek puan alıyor. Yoksa 22K imkansız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Her bölüm başında kullanıcılar arkadaşlarını davet ederek, o bölüm içinde davet ettiği arkadaş sayısı kadar, fazla puan kazandıran tuğla kazanır. Yaş bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Yok artık Orhan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 zaten böyle davet etmeli puan toplamalı oyunları hiç sevmemişimdir. 3 tane notebook vercez diye zibilyon tane adamı davet ettiriyolar boş adamın uğraşıcağı iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Uygulamalar kapalıydı bende, dedim bi deneyim açtım, level1 yazdı, arkadaşlarını invite et bonus dedi, uygulamaları kapattım tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Birazdan 1. Olacagim haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Puanlama değişti bir süre önce, ayrıca bugün son gün listede olan varsa kassın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar