heroLion Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Haber için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 çok mantıklı ancak yeni model araçlarda sorun olmayacaktır çünkü far yükseklik ayarı hep standart bu araçlarda ve xenonu sonradanda taksanız far çanaktan döndüğü için xenonuda döndürüyor haliyle sorun kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Çok fazla iyi bi karar. Projektör görmüş tavşan gibi oluyosun bunlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bir dönem sonradan takılan xenon kitleri için bu uygulamanın yapılacağı söylendi hatta burda konusu da vardı fakat anlaşılan kapsamını bu şekilde daraltmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 abi o zenonları takanları allah nasıl biliyosa öyle yapsın başka da bişey demiyorum kaza yaptırcaklar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 valla ben corsa d ye taktırdım kullanıyorum yükseklik ayarıyla bir sorun olmuyor ama sahinlere doğanlara takıyolar çok kötü oluyor onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Selam, ZENON taktırıyor bizimkiler, Xenon ile uzaktan yakından ilgisi yok bir kere :P Xenon için olması gerekenler; -far yıkama -mercekli far -far yükseklik ayarı (otomatik) Benim bildiğim böyle yani :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Muayneden önce çıkarırlar, muaynede sonra takarlar. no prob. gogo 2 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 SeaGle said: Çok fazla iyi bi karar. Projektör görmüş tavşan gibi oluyosun bunlar yüzünden. Merceksiz bodoz fara takanlar var trafikte çok, albea doblonun farlarına falan.. onlar daha fena göz alıyor. Mercekli far çok gözümü almıyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Kararan dikiz aynası şart arkadaş. karşıdan gelene sende uzunları yakınca kısıyor ama arkadan gelen bazı öküzlere çare yok. Yol verip geçtikten sonra arkadan ben dayıyorum uzunu bazen. Kavga edecem birgün en sevmediğim şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Rotweiler said: Muayneden önce çıkarırlar, muaynede sonra takarlar. no prob. gogo 2 yıl trafik polisleri ceza keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Selam, Yok be pintiler xenon far konusunda. Sis farlarını -hele ki arka sisleri sağlı sollu yakanlar yok mu- yakanlara karşı bile umursamazlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Yagis olmayan , sis olmayan havada o sis farlarini yakanlar bambaska bir dunyadanlar. bu arada birakalim aftermarket xenon lari, cogu stock xenon un performansi adam gibi mercekli bir osram nightbreaker performansina erisemiyor aydinlatma konusunda. sahiplerine once gozlerimin icine ettikleri icin kufur, sonra onlerini goremediklrei icin aciyarak yoluma devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Selam, Ayarsız far dolu memlekette. Şu ayarı düzgün yapan kimseyi görmedim daha. Bir de Bosch Service deneyeceğim. Olmadı TUV'ün adamlara acındırıp 'bir de ayar çekin' diyeceğim :P Nightbreaker plus var bende ama beni kesmiyordu. Philips X-treme power hedefim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 şu sonradan takılan çakma xenon kılıklı tasarruf ampullerine bi çare bulsunlar öyle bir göz alıyor ki sanki tır geliyor sanıyorsun dibinde uno çıkıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar