Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: karea>bir lafa bakarım lafmı diye,birde söyleyene bakarım adammı diye... şunun aynını hem napolyonn hem balon söylemişti aynen böyle köşeye sıkışıp verecek cevapları kalmayınca asdgfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: ya arkadaş ne kadar tersinizden anlıyorsunuz,ben 13 yaşındaki kızın o fotoğrafını koyup 50 tane fantazi kuran elemanları eleştirdim orada,ve sonunda da dedimki en azından diğer resim 13 yaşındaki kızın resminden daha az tahrik edici 13 yaş lan 13 hayret birşey ya peygamberde 9 yasinda kizla evlendi ona bakicak olursak http://iranpoliticsclub.net/islam/hamas-pedophilia/images/Islamic%20Pedophilia%2004.jpg pedofili konularina hic girmeyelim bence islam savunurken, yumusak karin cok kotu darbe gelebilir ordan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 napolyonnun ekleri doğru ayırdığını hatırlıyorum ben en azından :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aluriel adam öküz diyor,sence böyle bir mutanta ne cevap verirdin sen olsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 eğlence çıktı bana :D supriz yumurtadan böle hep istediğin ama çıkmayan oyuncak gibin bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: aluriel adam öküz diyor,sence böyle bir mutanta ne cevap verirdin sen olsan? öküz değilim deme bana o bacaklara fap fap layan ben değilim sonuçta, bide güzel bacak bile değiller lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 @ren neyi doğru ayırıyordu ya aç bak bakalım mesajlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: aluriel adam öküz diyor,sence böyle bir mutanta ne cevap verirdin sen olsan? ben demedim öküz falan. benim sorduklarıma ver cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 splash hadi içindeki o doğru insanı göster banlanır ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 islam ve sübyan savunması, aynı cümlede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bacaklara odaklandı herhalde 20 dk ya gelir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Aluriel said: @ren neyi doğru ayırıyordu ya aç bak bakalım mesajlarına baktım da Napolyonn said: madem yasaklardan başladık freddie mercury bıyığı da yasaklansın o da çok itici adam başarılıymış dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aluriel cevap versem ne olacak,tatmin olmayacağına kendini şartlandırdıysan eğer burada ne yapsam boş,peygamber (s.a.v)ay yarılma mucizesini gösterdiğinde ebu cehiller bu kahindir sihirdir v.s demelerinden ne farkı var sizin cevaplarınızın merak ediyorum,ve konuya cevap yazmayı bırakıyorum,Allah ıslah etsin hepinizi,mmoda takılmak en iyisi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aente said: islam ve sübyan savunması, aynı cümlede... hahaha altında I know what you did falan yazsaymış daha da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 şu an ciddi ciddi bir eğitim tutosu aslında canlı veriyorum yanda apt da bir çocuk zırlıyor anne baba sanırım ingiliz ve bıraktılar ağlıyor, aha şimdi aldılar bebeyi splash sana da böle bi şok lazım anaa diyceksin hayata sarılcaksın, ama yaşadığın travmaları hayal ediyorum da zor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hepsi şıkkı niye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: aluriel cevap versem ne olacak,tatmin olmayacağına kendini şartlandırdıysan eğer burada ne yapsam boş,peygamber (s.a.v)ay yarılma mucizesini gösterdiğinde ebu cehiller bu kahindir sihirdir v.s demelerinden ne farkı var sizin cevaplarınızın merak ediyorum,ve konuya cevap yazmayı bırakıyorum,Allah ıslah etsin hepinizi,mmoda takılmak en iyisi heralde kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ren said: Aluriel said: @ren neyi doğru ayırıyordu ya aç bak bakalım mesajlarına baktım da Napolyonn said: madem yasaklardan başladık freddie mercury bıyığı da yasaklansın o da çok itici adam başarılıymış dsf abi merak edip baktım cidden yanlış mı hatırlıyorum diye. son 3 mesajının hepsinde var hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 içinden geçenleri söylerse banlancağını biliyor direk dodge neyse seviyorum bu herifleri olsun bikaç tane de arada boş kalmayalım hehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: aluriel cevap versem ne olacak,tatmin olmayacağına kendini şartlandırdıysan eğer burada ne yapsam boş,peygamber (s.a.v)ay yarılma mucizesini gösterdiğinde ebu cehiller bu kahindir sihirdir v.s demelerinden ne farkı var sizin cevaplarınızın merak ediyorum,ve konuya cevap yazmayı bırakıyorum,Allah ıslah etsin hepinizi,mmoda takılmak en iyisi heralde tatmin olmakla alakası ne. kot pantolon giydi diye kırbaçlananı haklı çıkarman mümkün değil. filmde oynadı diye hapse atılıp kırbaçlananı, ülke dışına çıkma yasağı getirileni haklı çıkarman da mümkün değil. o yüzden kaçıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 evet ek hataları varmış napolyonnun da 3-5 mesaj atlayarak baktım ben denk gelmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Aluriel said: Ren said: Aluriel said: @ren neyi doğru ayırıyordu ya aç bak bakalım mesajlarına baktım da Napolyonn said: madem yasaklardan başladık freddie mercury bıyığı da yasaklansın o da çok itici adam başarılıymış dsf abi merak edip baktım cidden yanlış mı hatırlıyorum diye. son 3 mesajının hepsinde var hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 insan kısmısı hatalarından öğrenip kendini geliştirebiliyor yanlız ama napolyon ve splash gibilierinini de insan olduğu temelini unutmazsak bu böyle yazık ama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 karea high elf rp simi yapıyosun yoksa egoistmisin kardişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar