Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce türkiyenin sorunu ne?

Ren

Öne çıkan mesajlar

saplashaman said:

ya arkadaş ne kadar tersinizden anlıyorsunuz,ben 13 yaşındaki kızın o fotoğrafını koyup 50 tane fantazi kuran elemanları eleştirdim orada,ve sonunda da dedimki en azından diğer resim 13 yaşındaki kızın resminden daha az tahrik edici 13 yaş lan 13 hayret birşey ya

peygamberde 9 yasinda kizla evlendi ona bakicak olursak

http://iranpoliticsclub.net/islam/hamas-pedophilia/images/Islamic%20Pedophilia%2004.jpg

pedofili konularina hic girmeyelim bence islam savunurken, yumusak karin cok kotu darbe gelebilir ordan :)
Sosyal ağlarda paylaş

aluriel cevap versem ne olacak,tatmin olmayacağına kendini şartlandırdıysan eğer burada ne yapsam boş,peygamber (s.a.v)ay yarılma mucizesini gösterdiğinde ebu cehiller bu kahindir sihirdir v.s demelerinden ne farkı var sizin cevaplarınızın merak ediyorum,ve konuya cevap yazmayı bırakıyorum,Allah ıslah etsin hepinizi,mmoda takılmak en iyisi heralde
Sosyal ağlarda paylaş

şu an ciddi ciddi bir eğitim tutosu aslında canlı veriyorum

yanda apt da bir çocuk zırlıyor anne baba sanırım ingiliz
ve bıraktılar ağlıyor, aha şimdi aldılar bebeyi

splash sana da böle bi şok lazım anaa diyceksin hayata sarılcaksın, ama yaşadığın travmaları hayal ediyorum da zor be
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

aluriel cevap versem ne olacak,tatmin olmayacağına kendini şartlandırdıysan eğer burada ne yapsam boş,peygamber (s.a.v)ay yarılma mucizesini gösterdiğinde ebu cehiller bu kahindir sihirdir v.s demelerinden ne farkı var sizin cevaplarınızın merak ediyorum,ve konuya cevap yazmayı bırakıyorum,Allah ıslah etsin hepinizi,mmoda takılmak en iyisi heralde

kaç kaç
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

Aluriel said:

@ren neyi doğru ayırıyordu ya aç bak bakalım mesajlarına

baktım da

Napolyonn said:

madem yasaklardan başladık freddie mercury bıyığı da yasaklansın o da çok itici

adam başarılıymış dsf

abi merak edip baktım cidden yanlış mı hatırlıyorum diye. son 3 mesajının hepsinde var hata
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

tatmin olmakla alakası ne. kot pantolon giydi diye kırbaçlananı haklı çıkarman mümkün değil. filmde oynadı diye hapse atılıp kırbaçlananı, ülke dışına çıkma yasağı getirileni haklı çıkarman da mümkün değil. o yüzden kaçıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Ren said:

Aluriel said:

@ren neyi doğru ayırıyordu ya aç bak bakalım mesajlarına

baktım da

Napolyonn said:

madem yasaklardan başladık freddie mercury bıyığı da yasaklansın o da çok itici

adam başarılıymış dsf

abi merak edip baktım cidden yanlış mı hatırlıyorum diye. son 3 mesajının hepsinde var hata

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...