saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 13-15 yaşındaki kızın şu halindense kadınların o halini tercih ederim,daha açık anlattım sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ya bırak laf dolaştırmayı asıl sorduklarıma cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sopasız olmuyo dimi o? insan yerine koymaya gerek yok kadınları dimi? adama o kadar normal geliyor ki o sahne kadınların baş örtüsüne laf attım sanıyor orda gidip mini etekli hatun resmi koymuş bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben sopaya doğru dedimmi? ben kadınların giyiniş şekillerine atıfda bulundum,o kız çocuğunun o haline bakıpta,masturbasyon yapan olmadığını söyleyebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 türkiyenin sorunu türk olmak yoksa bi sorunu yok aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: 13-15 yaşındaki kızın şu halindense kadınların o halini tercih ederim,daha açık anlattım sanırım? ne var ki halinde hanım hanımcık oturmuş işte cumayı falan mı kaçırdın bugün sen bi agresiflik var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: evet,katılıyorum buna,islam şeriatı aslında kendisini yenileyecek insanları 17.yüzyıl başlarında kaybetti zaten,400 yıldır,400 yıl önceki islama uygun şekilde yorumlanmaya çalışılıyor,örnek vereyim,meteorolojinin 1 hafta sonra yurt havasını tahminine bile şirktir diye yaklaşan gruplar var,e peki ben gemi kaptanıyım,önümüzdeki 1 hafta fırtına varsa ve onların ideolojisindeki bir devlette yaşıyorsam eğer,o gemi batar geberir giderim,ama islamı yanlış anlatıyorlar 400 senedir,bakın adalet mülkün temelidir diyen hz.ömer neden bunu demiştir? yani ona bu ruh halini ne aşılamıştır?10 sene önce kız çocuğum oldu diye utancımdan onu gömdüm her hatırladığımda onun sesini duyar ağlarım diyen hz.ömeri ne değiştirdi? islam şeriatında yani kanun ve hükümlerinde,eğer bir müslüman,bir hıristiyanı katletmişse kısasa kısas hükmü uygulanır,sebebi ise adaletin olmadığı yerde dinin hükümlerinin uygulanamayacağı hükmüdür,hz ömerin hayatı bence islamı anlamak için yeterlidir,o zamanın şahsiyetleri,evine misafir geldiğinde devletin mumunu söndürüp,kendi mumunu yakarak misafirini buyur etmiştir,atatürke sövenleride ayrıca lanetliyorum şahsım olarak ,yanlışları doğruları olmuştur beşer şaşar,ama bu kadarda üstüne gidilmez,tövbe haşa mustafa kemal'e dinsiz diyenler çıkıyor,o mustafa kemalki,halk daha iyi anlayabilsin diye,cebinden para vererek elmalılı hamdi yazıra kuran tercümesi yaptırmıştırki,sadece türkiyede değil,mısırda ve ehli sünnetin yaygın olduğu yerlerde çok yaygındır,yani bence türkiyenin en büyük meselesi atatürkün şu sözleriyle ilintilidir.. “Türk milleti daha dindar olmalıdır, yani bütün sadeliğiyle dindar olmalıdır demek istiyorum. Dinime bizzat gerçeğe nasıl inanıyorsam, ona da öyle inanıyorum. Bilince ters, ilerlemeye engel hiçbir şey içermiyor” sözleriyle teşvik etmiştir. ( Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri, cilt 3, S. 30 ) ve son bir ayrıntı:cübbeli ve cemaatinin üzerine gidilmesinin en büyük sebebide,hocası mahmut efendi dedikleri kişinin,bir gazete röportajında,benim hocam arapça eğitim yasaklandığı atatürk zamaında,atatürke mektup yazarak izin istemiştir ve türkiyede bir tek o hocamıza göndermiştir izin kağıdını,çünkü samimiyetini tetkik ettirmiştir dediği için,fethullahçılar ve malum çevrelerce oyunlar oynanıyor adamlara,o izin kağıdı hala trabzon of ilçesinde bir camide saklanıyor mesela... şu postun konuyla ilgili olan kısmı ne kadar bir inceleyin ya, sahte gündeme prim veren halk gibi oldunuz. bize ne abi ömerin mumundan. bir kitap yaşanılan yüzyıla göre bir anlam ifade eder. fi tarihine gereksiz flashback yapmanın kimseye bir faydası yok. aksine tutuculuğa dönüyor iş. mustafa kemale dinsiz diyene haşa demek sana mı kaldı? yok abi anlatamıyorum ben. kimin ne kadar dindar olduğunu konu etmek bunun üzerinden konuşma yapmak.. ne kadar bayat ya. ahlakınız ile sidik yarıştıyorsunuz resmen. Aluriel said: he gerçek islam bu değile geldik yine ? sen de adama odak kaydırtıyorsun ya. isteyen istediğini tercih eder abi. açık olan kapalı olana laf ediyor kapalı olan açık olana. saplashaman said: ben sopaya doğru dedimmi? ben kadınların giyiniş şekillerine atıfda bulundum,o kız çocuğunun o haline bakıpta,masturbasyon yapan olmadığını söyleyebilirmisin? sana ne kimin kime bakarak masturbasyon yaptığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: ben sopaya doğru dedimmi? ben kadınların giyiniş şekillerine atıfda bulundum,o kız çocuğunun o haline bakıpta,masturbasyon yapan olmadığını söyleyebilirmisin? bi hareketlenme oldu galiba sende seri saçmalamaya başladın. sudan dediğin müslüman ülkede pantolon giyen kadına kırbaç cezası veriyorlar. bunun yeraltı kaynaklarının sömürülmesiyle bağlantısını anlat bana lafı çevireceğine. iran dediğin ülkede filmde oynadı diye 1 yıl hapis + kırbaç cezası veriyorlar. üstüne bi de ülkeden ayrılma ve tekrar film çevirmeme yasağı veriyorlar. afganistan dediğin ülkede insan yerine koymuyorlar kadını. bunları anlat bana mini etekli hatuna masturbasyon yapılması çok mu iyi diye saçmalayacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 anlatamıyorum galiba,bak konu başlığı ne? sizce türkiyenin sorunu ne denmiş değilmi..türkiyenin sorunu bu işte,herkesin herkese bo. atması asıl sorun bende dahil sende dahil herkeste dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sorun bence senin gibilerinin %50 çoğunlukta olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ren said: Aluriel said: he gerçek islam bu değile geldik yine ? sen de adama odak kaydırtıyorsun ya. isteyen istediğini tercih eder abi. açık olan kapalı olana laf ediyor kapalı olan açık olana. he sen de baş örtüye laf ettiğimi sanıyorsun öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: anlatamıyorum galiba,bak konu başlığı ne? sizce türkiyenin sorunu ne denmiş değilmi..türkiyenin sorunu bu işte,herkesin herkese bo. atması asıl sorun bende dahil sende dahil herkeste dahil kıvır bakalım verecek cevabın yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: ben sopaya doğru dedimmi? ben kadınların giyiniş şekillerine atıfda bulundum,o kız çocuğunun o haline bakıpta,masturbasyon yapan olmadığını söyleyebilirmisin? faplayacak bişey yok o fotoğrafta bacak falan görünce çadırı kurmuşsun galiba, sonra da "ama açık giyineyo" diye kendi kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ya fapfap ın kralı oralarda heryer kapalı olunca odaklancak yer kalmıyor herhalde gencliğinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Karea said: sorun bence senin gibilerinin %50 çoğunlukta olması yani son sözün buysa eğer,bir lafla bitireyim bende yada hikaye her neyse işte sende bu kuyruk acısı,bende de bu evlat acısı oldukça asla dost olamayız,işte en büyük sorun bu,sopa kimin eline geçerse o güçlü bu memlekette kusura bakma ama %50 meselesini doğru anlamak istiyosan son 30 yılın depolitize olmuş ,kapitalist düzenin çarkları arasında çiğnenen halka bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 asil dizi kafasi ve lise akfasindan cikmayi zar zor basarip ondan otesini goremeyenler asiri komik osmanli diyince bole ALLAH ALLAH bi bok var saniyoruz, osmanli dediginiz ooole hayvan gibi ornagize, saat gibi isleyen bir sisteme sahip bir ulke degil, bugunki modern devlet kavrami ile osmanliyi bir tutmayin osmanli = payitath budur istanbul disindaki butun topraklar vergi deposu direk, osmanoglu ailesi develti yonetmek ve dis dusmanlarla mucadele etmek yerine, surekli iktidarini saglamlastirmak icin icerde kurdugu baski yuzunden bu kadar berbat bir hale geldi icerde tahta rakip hicbir aile kalmayinca yan gelip yatmistir hep, savaslar ole san sohret islam ayagian degil "aga hazine bosaldi, dolduralim sunu biz biyerlere dalalim" kafasiyla yapilmistir hep, devletin butun hazinesi gelecege yatirim yapmakmis, ilimmis, kesifmis, disisleri imis filan degil tamamen saray tarafindan har vurulup harman savrulmus, hep yeni seferler icin yatirim yapilmistir uretmeden harac ile biriken servet kalici olmadigi icin askeri basarilar yavasliyinca develt duvara toslamis, bu defa meshur denge politikasi devreye girmis ve osmanoglu ailesi gidebildigi yere kadar iktidarini koruma pesinde kosmustur dizi filan cok lulz, ben 10 senedir bu konularda yaziyorum burda, lisedeyken yazdigim OSMANLI FUCK YEAAAH postlari bile durur hala forumun tozlu sayfalarinda turk halkinida bu koyun kivamina getirende osmanoglu ailesidir direk, DEVLET tabusunu osmanoglu ailesi yaratmistir direk, bu yarattigi DEVLET BABA kultu tamamen ataerkil bir yapidadir, allah bir devlet 2 konumuna oturtulmustur DEVLET hata yapmaz, DEVLET en iyi bilir, DEVLET ne diyorsa odur imaji ve pesinden gelen "birileri basarili olup sivrilmeyimi basardi? BASIN AKFASINA CEKICI, CIVILERIN HEPSI AYNI DUZEYDE OLMALI" zihniyetide buradan kalmistir, bugun turkiyede su veya bu sekilde basarili olmus veya sivrilebilmis insanlari bu sekilde yerine cakma faaliyetini butun toplum benimsemistir misal ha millettemi hata? degil, anadolu insani son raddeye kadar direnmistir bu DEVLET olgusuna karsi, pesin teslim olmamistir celali isyanlarini acin okuyun, DEVLET babanin kendi halkina nasil davrandigini, oldurttugu 80.000 insana mezar kazmasi zor oluyor diye cesetleri kuyulara attiran, hirvat devsirme kuyucu murat pasanin IU fen&edebiyat fakultesi yaninda duran cirkinlik abidesi ironik "turbesini" de devlet baba hizmetlerinden oturu dikmistir oraya tipki mustafa muglali kislasi gibi devlet babaya itaat, vergini ode savasa git devlet baba icin canini ver, cunki devlet vatandas icin degil vatandas devlet icin vardir bu topraklarda dizi entrikaya vs girmiyorum, bugun butun dunyada ovunduumuz Piri Reis in haritasini yirtip atan, Piri Reisin 80 yasinda kellesini alan ve butun malvarligina el koyanda koskoca CIHAN padisahi uckuruna hakim olamayan sulumandan baskasi degildir, hani o dizi benim elimde olsa neler neler anlatirdimda iste sonra muslumbordler EJDADIMISSSSSSS, KIYMETLIMISSSSSSSSSSSSS diye rage atardi, harem duzeninin icine eden, musluman bile olmaya ncariyelerin devleti bizzat yonetmesinin onunu acan, beceriksiz kabiliyetsiz padisahlarin basa gelmesini saglayanda hurremden baskasi degildir cunki, tamamen ataerkil olan DEVLET babayi anaerkil bir harem yonetmistir kanuniden itibaren, zatn osmanoglu hanedani icin kanuni donemi sonun baslangici olmustur bu sebepten oturu, ataerkil bir devleti kadin kafasi ile yonetirsen ortaya osmanli gibi bir ucube cikiyor iste ustune cok yazilip cizilicek konular bunlar, ne yazikki forumda muhendis kaynadigindan ve tarih konusunda kendini yetistiren insan sayisi bir elin parmaklarini gecmediginden hep kisirdonguye donuyor is, oturup ayni seyleri defalarca yazmak zorunda kaliyorum boyle ama OSMANLI FUCK YEAAAAAH, EJDADIMISSSSSSSS kafasindan biraz daha sorgulama asamasina gecilmesinide farketmiyro degilim, o konuda birazcik umitliyim en azindan bu forumdan :) birgun insanlar gidip agir tarafli hikayeden insanlarin attigi masalalr yerine gercek tarihi kendileri arayip bulucak ve objektif bir sekilde gecmisiyle yuzelesebilicek tipki diger medeni ulkeler gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kırbaç cezası gelse hiç olmaz böyle şeyler aslında dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben gülerek seyrediyorum sadece ben gözlemciyim bu hayatta ama sana koyuyor bişiler o muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Aluriel said: Ren said: Aluriel said: he gerçek islam bu değile geldik yine ? sen de adama odak kaydırtıyorsun ya. isteyen istediğini tercih eder abi. açık olan kapalı olana laf ediyor kapalı olan açık olana. he sen de baş örtüye laf ettiğimi sanıyorsun öyle mi? yok öyle birşey demedim. adam etek gizen kıza laf etmiş, bırak kendi kızına uzun etek giydirsin bizi alakadar etmez baabındaydı. aynı şekilde şu etekli kıza açık demek kadar absürd yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ya arkadaş ne kadar tersinizden anlıyorsunuz,ben 13 yaşındaki kızın o fotoğrafını koyup 50 tane fantazi kuran elemanları eleştirdim orada,ve sonunda da dedimki en azından diğer resim 13 yaşındaki kızın resminden daha az tahrik edici 13 yaş lan 13 hayret birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: 13-15 yaşındaki kızın şu halindense kadınların o halini tercih ederim,daha açık anlattım sanırım? konuyu özetliyim ben öküz gelmişin öküz gidecen yazık oksijene falan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hala baş örtüsünde mini etektesin ya hllteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 karea>bir lafa bakarım lafmı diye,birde söyleyene bakarım adammı diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 görmemiş adamın hali başka oluyor işte aslında yadırgamamak lazım ama görünce /rape tribine girip toplumun huzurunu kaçırınca bi şekilde tepki veresin geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 saplashaman said: karea>bir lafa bakarım lafmı diye,birde söyleyene bakarım adammı diye... sakın bana bakma benim gözümde mahlukat bile değilsin valla / anlıyabileceğin dilde yazmaya çalıştım vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar