paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Devamlı web siteler açılıyor kapatmakta zorlanıyorum oyun oynarken fln açılıo windowsa düşüo belirli aralıklarla olan bişi adaware spybot search and destroy denedim fayda etmedi yardım edin şu garibe[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 spyware adware değilse trojan gibi bişeydir sanırım. anti-virüslerle taramayı dene yada baba bi spy girmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu aralar bayağı yoğunlaştı... Bu internet gittikçe güvensizleşiyor ifadesini doğruluyor gibi geliyor bana.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 adaware we spybot s&d combosu yaptıysan pek bişe kalmaması lazımdı ya. sakın kasteddiğin şey windows messenger hizmeti olmasın?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar