Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP de izinsiz install yapılmasını önlemek

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

O dediğin şey administrator accountu altından diğer kullanıcıları sınırlamak yapılıyor. Ama böyle birşeyi kullanmak hiç de pratik değil. Birşey yükleyeceğiniz zaman administrator hesabı ile girmeniz gerekli. Ancak pek sık birşeyler yüklemiyorsanız ya da internetten indirmiyorsanız kullanılabilir.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bazı internet kafelerde var. şifre girmedikçe, değil bir şey yüklemek sağ tuşla çıkan menüyü bile açamıyorsunuz. eminim onların ayarı falan da vardır. ama program ismi bilmiyorum ne yazik ki.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Administrator'a güvenmeyin, bazı programlar kurulabiliyor, eğer registry'i değiştirmiyorsa, Program Files, Windows gibi klasörlere dokunmuyorsa vs.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Sosyal ağlarda paylaş

administrator hakkı olan kullanıcılarla girmeyin?

yeni bir kullanıcı daha yaratın. yönetici hakları vermeyin. sörfünüzü neyin o kullanıcı ile yapın. daha sonra gerekli olduğunda admin hakları olan bir kullanıcı ile girersiniz.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de bir bilgim yok ama normal masaüstü kullanıcıları için böyle birşey olması bana mantıksız geliyor. Eğer bilgisayarınızı başka insanlar kullanıyorsa guest account açın (dosya bile kopyalanmıyor =) ).[signature][hline]Nothing's left here
Leave it be
It was meant for me
Soul sacrifice...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bakınben bilgisayarı her türlü şekilde kendime ait kullanıyorum fakat ailem de ara sıra kullanıyor. babam bi kaç kez bi bankanın sitesinden işlem yapmak istemiş yapamamış (güya java yüklü değilmiş bende). ben de ne kadar söylediysem herşey tamam diye dinlemedi. ben evde yokken gitmiş üniversiteden bilg. teknisyeni bi herifi getirmiş. ne kadar ayarı mvarsa allak bullak etmiş. ki bu da izinsiz install dan kaynaklanıyor. şimdi ayrı bi kullanıcı yaratsam kızıyorlar yaratamıyorum neapayım ben?[signature][hline]Geçip giden zamanları
Bir yerlerde bulsam
Sonra üzülsem
Üzüldüğüme üzülsem
Gözyaşıma dalıp dalıp
Seni hatırlarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...