MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 böyle bir işe yarayan program ya da update var mı? sadece passwordle install yapılabilsin istiyorum.[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet cok guzel bir dusunce ve varsa bende kullanmak isterim! install ve uninstall larda hatta delete islemlerinde password sormasi cok iyi olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 up![signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya böle bişi var sanırım çünkü bizim okuldaki bilgisayarlarda olmuo :) you are not authorized falan diyor[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 O dediğin şey administrator accountu altından diğer kullanıcıları sınırlamak yapılıyor. Ama böyle birşeyi kullanmak hiç de pratik değil. Birşey yükleyeceğiniz zaman administrator hesabı ile girmeniz gerekli. Ancak pek sık birşeyler yüklemiyorsanız ya da internetten indirmiyorsanız kullanılabilir.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 valla bazı internet kafelerde var. şifre girmedikçe, değil bir şey yüklemek sağ tuşla çıkan menüyü bile açamıyorsunuz. eminim onların ayarı falan da vardır. ama program ismi bilmiyorum ne yazik ki.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Administrator'a güvenmeyin, bazı programlar kurulabiliyor, eğer registry'i değiştirmiyorsa, Program Files, Windows gibi klasörlere dokunmuyorsa vs.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 administrator hakkı olan kullanıcılarla girmeyin? yeni bir kullanıcı daha yaratın. yönetici hakları vermeyin. sörfünüzü neyin o kullanıcı ile yapın. daha sonra gerekli olduğunda admin hakları olan bir kullanıcı ile girersiniz.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu soylenen onerilerin hepsi pratik cozumler degil.. cafelerdeki sinirlamalar ise internet cafe sistemi programlarindan yapiliyor. tam LevieMaxilack'in dedigi gibi bir program yada benzeri bir program var mi?(yeni okuynlar..) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ağp be![signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 zone alarmın böle bi özelliği yokmuydu[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Benim de bir bilgim yok ama normal masaüstü kullanıcıları için böyle birşey olması bana mantıksız geliyor. Eğer bilgisayarınızı başka insanlar kullanıyorsa guest account açın (dosya bile kopyalanmıyor =) ).[signature][hline]Nothing's left here Leave it be It was meant for me Soul sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya bakınben bilgisayarı her türlü şekilde kendime ait kullanıyorum fakat ailem de ara sıra kullanıyor. babam bi kaç kez bi bankanın sitesinden işlem yapmak istemiş yapamamış (güya java yüklü değilmiş bende). ben de ne kadar söylediysem herşey tamam diye dinlemedi. ben evde yokken gitmiş üniversiteden bilg. teknisyeni bi herifi getirmiş. ne kadar ayarı mvarsa allak bullak etmiş. ki bu da izinsiz install dan kaynaklanıyor. şimdi ayrı bi kullanıcı yaratsam kızıyorlar yaratamıyorum neapayım ben?[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 kesinlikle bazi ozel alanlara giriste sifre isteyen bir program cok guzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar