guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yavrum dusuncek bi beynin varsa ve konu hakkında gercekten bilgin de varsa oturup konusalım tartısalım ama 2 de 1 ya ergen dersin ya inanc uzerınden hakaret edersin en son nick kıvamına geldin şepşük seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 guzeladamcengiz said: eheheh koymak deyince heyecanlandın bakıyom,ayrıca üzüldügümü kim söyledi embesil :=) şikayet ettim, hem boşver yeni nik alırsın zaten bu çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mr_Hand said: abi şu konuyu kilitleyin ya. =/ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: guzeladamcengiz said: eheheh koymak deyince heyecanlandın bakıyom,ayrıca üzüldügümü kim söyledi embesil :=) şikayet ettim, hem boşver yeni nik alırsın zaten bu çok kötüydü tatar sen de tenefüste top oynayanların ismini tahtaya yazan kezban cıktın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 di mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kişisel atışma başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hakkatten öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: di mi ya hayır yani ettiysen ettin de alıntılayıp bold laman cok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 neyse feyk accountundan devam edelim orda atışıyoduk son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ne komik adammışsın ya, 2 saattir şurada etmediğin laf / hakaret kalmadı, gel görki bir ergen yaftası ağır geldi sana. neyse cengiz çok eğlenceliydi seni trollemek ama gidicisin. kısmetse yeni nickinle devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bombilo said: ne komik adammışsın ya, 2 saattir şurada etmediğin laf / hakaret kalmadı, gel görki bir ergen yaftası ağır geldi sana. neyse cengiz çok eğlenceliydi seni trollemek ama gidicisin. kısmetse yeni nickinle devam ederiz. hah söyle,2 account dan yazmak zor olmuyor mu,söylicegin ne varsa asıl acc den söyle yavrum korkma banlansan da 2 hafta sonra gelirsin zaten bence sen de ufaktan yol alırsın tatar :=) ayrıca özelden de hakaret ettigin yanına kalmaz rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ban künyesine kalitesiz trollemek yazılsın. evet önceden onun da bir kalitesi vardı güzeladamcengiz bu kaliteyi yok etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 cengiz ıh ıh yanlış yollardasın, bu benim tek accountum. tatar ramazan başka bir tatar lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bombilo said: cengiz ıh ıh yanlış yollardasın, bu benim tek accountum. tatar ramazan başka bir tatar lol :D her türlü ban yedin güzelim artık zor ^^ neyse katar ramazan diye alırsın 2. bi nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 şimdi sence hangisi main account? bu mu yoksa bi ton madalyası olan tatar ramazan mı? bilirsen çükelata sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bombilo said: şimdi sence hangisi main account? bu mu yoksa bi ton madalyası olan tatar ramazan mı? bilirsen çükelata sana. main tatar,hakareti burdan ediyon :=) komiklik yapmak kurtarmicak seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 zart yanlış cevap. çükelatayı haketmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 neyse hadi güle güle şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hahaha neler dönmüş ya olm beni tartışmanıza alet etmeyin, gidin dışarda kavga edin bakın aile var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 topiğin kalitesi 0 lan. kimse yükseltememiş kaliteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: hahaha neler dönmüş ya olm beni tartışmanıza alet etmeyin, gidin dışarda kavga edin bakın aile var burda abi 2. kisiligin türeyecek bi onla msg atıyon bi diger acc le ahahah olaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tatar ramazan benim ruh ikizim, iki ruhada acc açtık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 eheheheheh yorungede ikiz olmaya devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben bilmem aranızda neler geçiyor ama cengiz seni tekrar şikayet ettim, zaten IP belli hesap belli sen istediğini söyle sorun yok. Beni niye seçtin onu anlamadım ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar