napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Bi bakın derim. Arkadaşımın grubu diye demiyorum çok başarılılar! ^^ solardip İlk Albümleri “Future Now” ile GHETTO’da French electro, indie ve nu-disco etkileri taşıyan müzikleri ile türünün Türkiye'deki tek temsilcisi solardip, ilk albümleri Future Now’ın lansman konseri için Şubat ayının ilk günü GHETTO sahnesine çıkıyor. Eventin facebook sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 güzelmiş, hemen akayım ghettoya. bu arada klipte güzel çıkmışsın napae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sabah gördüm du paticikte konu açiyim dedim dünkü actıgım modeselektore gelen tepkiler aklıma geldi gerek yok yea dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 o modelselektor kötü bayağı ya hadi bu neyse de hakikaten takışmış disket gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sdfhjksdf töbe töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 solardip gümbür gümbür geliyo valla. Başarılı çucuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 abi çarpılırsın modeselektor kötü olurmu ya su sarkı kötümü şimdi ama bi solardip değil yok len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 abi ben müzik konusunda 60-70lerden çıkamamış adamın tekiyim. Hani şu müzikmiş gibi bile gelmiyor kulağıma. keza dubstep denilen nane'de öyle. normal yani benim sevememem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Sarki iyi olsaydi klibindeki kiz soyunmak zorunda kalmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 şarkı mı? hangi şarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 dubstep leş ya hele o skillrex mi ne biri varya zopalık ama berlinden babam çıksa dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sesi kapayıp izleyin daha güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Kbakma ama müzik beynimi sevdi 7 saniye dayanabildim sonra kapattım. Başarılar yinede edik: yukardakine +1 sfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Çok aşırı sıkıştırma (kompresör) ve normalize dışında hoş (gerçi bunlar standart oldu EDM de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 senko said: abi ben müzik konusunda 60-70lerden çıkamamış adamın tekiyim. Hani şu müzikmiş gibi bile gelmiyor kulağıma. keza dubstep denilen nane'de öyle. normal yani benim sevememem. doğrusu bu zaten. yalnızca bilgisayar kullanmayı ve programlamayı bilmekle müzik yapılmaz. 2 viski 5 tekila 3 bira devirdiğimde müziği böyle duyuorum lan bu ne?! (abarttım evet, 1 viski fazla sadece ehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Aşırı kompresör bu hale getiriyor bence. Daha dinamik olsa daha rahat dinlenir (bütün sesler daha yumuşak olacak çünkü o zaman) ModeSelektor şarkısı daha dinamik misal. O yüzden daha rahat dinleniyor. Bu "loudness war" mevzusu yüzünden AES (ses mühendisleri odası) sınır getirecekti bu işlemlere öyle düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar