Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

omuz omuza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çko sevdiim bi dizi bence çok güzel ve sürekli bşka bi konu üzerinde durunca insn ı sıkmıolar yani sürekli vbi konuyla uğraşınca insanlar şahsen ben sıkılıyorum bu yüzden seviyorum ayrıca komik ve çağımızn modern bi dizisi
Mesaj tarihi:
sadece zaman geçirtmeyi amaçlayan bi dizi bence hiç bi anlam yok yane yok şu şunu sewio bu bunu ama zati sadece diziler zaman geçirtmek içindir diosanız o başka tabii[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
said:
fezo1907, 16 Ekim 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
çağımızn modern bi dizisi
"çağımızın modern bi pembe dizisi" olucak.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Mesaj tarihi:
Konusu Acayip yani O onu seviyor,Terk Ediyor faln ama Yinede Güzel ve hoş bizi Dizi ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Mesaj tarihi:
ben ce çko güzel bi dizi kim ne derse desin ayrıca biriside pembe dizi demiş ama bence pembe dizileri bu kadar yakından tanıyosa kendisi pembe diziyle baya yakından ilgilenio olmalı
Mesaj tarihi:
ben ce çko güzel bi dizi kim ne derse desin ayrıca biriside pembe dizi demiş ama bence pembe dizileri bu kadar yakından tanıyosa kendisi pembe diziyle baya yakından ilgilenio olmalı
Mesaj tarihi:
ama özlem tekinin oynadığı dizi başka değilmiydi yaf? omuz omuza pınar altuğun oynadığı dizi değilmi? özlemin diziside hani şu ressam heykeltraş ve çömlekçinin dizisi :)
Mesaj tarihi:
said:
fezo1907, 16 Ekim 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
pembe diziyle baya yakından ilgilenio olmalı

sevişiyoruz her gece.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
  • Yeni Oluştur...