fezo1907 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 çko sevdiim bi dizi bence çok güzel ve sürekli bşka bi konu üzerinde durunca insn ı sıkmıolar yani sürekli vbi konuyla uğraşınca insanlar şahsen ben sıkılıyorum bu yüzden seviyorum ayrıca komik ve çağımızn modern bi dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sadece zaman geçirtmeyi amaçlayan bi dizi bence hiç bi anlam yok yane yok şu şunu sewio bu bunu ama zati sadece diziler zaman geçirtmek içindir diosanız o başka tabii[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bencede bi numara yok ama oyuncular ii[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: fezo1907, 16 Ekim 2004 21:03 tarihinde demiş ki: çağımızn modern bi dizisi "çağımızın modern bi pembe dizisi" olucak.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konusu Acayip yani O onu seviyor,Terk Ediyor faln ama Yinede Güzel ve hoş bizi Dizi ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 özlem tekine yakışmış ama rolü ( duyan da bişiy sancak sadece 2 bölüm izledim :) )[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fezo1907 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben ce çko güzel bi dizi kim ne derse desin ayrıca biriside pembe dizi demiş ama bence pembe dizileri bu kadar yakından tanıyosa kendisi pembe diziyle baya yakından ilgilenio olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fezo1907 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben ce çko güzel bi dizi kim ne derse desin ayrıca biriside pembe dizi demiş ama bence pembe dizileri bu kadar yakından tanıyosa kendisi pembe diziyle baya yakından ilgilenio olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ama özlem tekinin oynadığı dizi başka değilmiydi yaf? omuz omuza pınar altuğun oynadığı dizi değilmi? özlemin diziside hani şu ressam heykeltraş ve çömlekçinin dizisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: fezo1907, 16 Ekim 2004 21:48 tarihinde demiş ki: pembe diziyle baya yakından ilgilenio olmalı sevişiyoruz her gece.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar