Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etti!

scorch

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

hala cl'ye gönderilmedik diyor, neden diyor.

ŞİKE YAPTIĞIN İÇİN GÖNDERMEDİ. bkz. etik kurulu raporu

al yazdım ahahha. neyse ya fbahçe çok şerefli ve dik duruyor helal olsun. kalsınlar ligde, maskot olurlar iyi.

niye ligde oynatıyorlar o zaman?

edit:sayfa başı
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

said:
Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer TRT 1 ekranlarında yayınlanan Stadyum programına konuk oldu; birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Cihan Kamer'in birbirinden çarpıcı açıklamaları:

"58. MADDENİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYORUZ"
Biz aslında 58. maddenin değişmesini savunuyoruz, tıpkı 62 ve 22'nin olduğu gibi. 62 ve 22 nedir yahu? Adam öldürüyorsunuz bu kadar ceza almıyorsunuz. Ne yaptı Türk futbolunu, sporunu geliştirmek için yıllarını harcayan insanlar? Biz bu yüzden değiştirilmesini savunduk. Ayrıca hiç bir yelpazesi yok. Dedikodusu da, yapanı da düşürülüyor. Biz uluslararası hukuğa değiştirilmesini istedik. Ama herkes formasını giydin ve Fenerbahçe düşmemek için değiştirmek istiyor. Fenerbahçe düşmemek için madde değişikliği istiyor haberi yalan. Biz değiştirilmesini istedik ama yine şike yapanın küme düşürüleceği bir ceza sistemini istedik.

"TFF KARAR VERMEMELİ"
Bir kişi de sunu sormuyor: Futbol sahada oynanmıyor mu? Futbol bilgisine sahip olan, yetkisi olan insanlar şu 13 maçı oturup izlesinler. Ben o maçlarda tribünde hop oturup, hop kalktım. Bütün Türkiye sahada bir sorun olmadığını gördü. Spor otoriteleri de sahada bir şey olmadığını söylüyor. Sahalar temizse ben diyorum ki yönetici arkadaşlarımız da temiz.

Takip edemiyorum artık, kıvırmada çığır aşıldı. Tekrar 58. Madde kademelendirilsin ve saha içine bakılsına gelmiş Fb.

İçine edildi bu şikeciler sayesinde ligin artık zerre zevk falan alınmıyor. Alayına suçsuzsunuz ne halt yerseniz yiyin desinler bari, yazıktır bu kadar taklaya çabaya. Düşmeyin yahu tamam, süpper ligimizin marka değeri cart curt takılın zaten dekoderi de verdim bu hafta geri sözleşmem bitince oh mis rahatım.

Biz 6222'nin de değişmesini istemiştik, sonra bizim üzerimize kaldı FB için değiştiriliyor oldu. Orada cezaların standardının doğru ayarlanmamış olabileceğini, onun bir noktada düzeltilmesi gerektiğini söylüyorduk.

58 konusunda da kanaat bu şekilde, yani bu madde açık bir şekilde yanlış, uluslararası standartlara uymuyor. Ancak bu süreçte kesinlikle değiştirilmemeli. Ayrıca ne denilmiş: "Biz değiştirilmesini istedik ama yine şike yapanın küme düşürüleceği bir ceza sistemini istedik.". Ee?

Ha yönetimin tavrını tutarsız buluyorsanız sorayım, o zamanki gündem 58'in değiştirilmesi miydi? Tutarsızlık FB tarafında değil de hafızanızda olabilir bence. Emin misiniz 58'in değiştirilmesinin oylandığından?

Hala Helvacı'yı savunuyorsunuz yahu pes.
Sosyal ağlarda paylaş

Nihat ozdemir in surec boyunca yaptigi aciklamalar ortada. Yok efendim soyle demisler once, sonra boyle olmus ama esasen soyleymis, ama o soyle simdi olmazmis, ama olabilirmiste, boyle kalsa da olurmus.

Ayiptir soylemesi taraftarla top gibi oynuyorlar. Surekli cikip diger takimlar hakkinda(ozellikle gs hakkinda) iddialar ortaya atip gundem yaratmaya calisip, dusmanlik pompaliyorlar. Ondan sonra da maclar niye kavga cikiyor, kuluplerin 3 forma 2 bilet daha fazla satacam diye korukledigi fanatizm yuzunden.

Dun cikti meydana, Fener in avukati da Helvaci nin gorevine talipmis. Tarafsiz(!) TFF istiyor fener :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dansozluk yapmiyoruz.
Cihan Kamer Bey dogru buyurmus. Bakin saha icine var mi sike? Yok tabiki.
Fenerli topcular ter emek akitti. Maclarda hop oturup hop kalktik. Neresi sike bunun. Sike yapan takim rahat kazanir. Bize hayvan gibi kasti takimlar. Panter kesildi kalecileri. Yaziktir topculara. Tapeler ve iddianame yetersiz. Maclari izlesinler asil anlarlar temiz oldugunu.

Bir de emenike sikeyse necati de sike o zaman. Gs iyilik timsali olmasin, denizlinin hesabini verin siz. Savci yakaladi sizi nerede kayip 1 milyon usd??
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha abi kanal kanal geziyormusuzda bla bla bla.. hani cok fazla okumus yada zeki olmaya gerek yok konu ortada, biz ilk basta diyorduk cezalar kademelendirilmeli, ama yayinci kurulus ve demiroren vakfi gunu kurtarmak adina kume dusme kaldirilsin - puan gelsin, bunda neden diretildigide ortada, bizim tavrimiz net madem sike var madem bizi cl ye yollamiyorsunuz, bizi dusurun daha bunun neresi kivirmak? Ama pardon bu surecten sonra asil sikeyi gostere gostere yapan takim ortada her mac oncesi bi transfer spekulasyonu transfer girisimi. bravo.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacılar ben de fenerliyim ama bi yerde göz var izan var.
Gsye laf atmak bizi yamultur. Emenike ile Necatiyi karşılaştırmak yanlış. Birisi transfer döneminde, diğeri transfer dönemi dışında. Bunlar farklı. Tamam emenike olayı zaten temiz çıktı ama gsye burdan laf çakmak falan yanlış iş yapıyoruz.
Kaldıki adamlar yiğiti bizim maç öncesi aldı ve Fenere karşı oynamadı kadrodan çıkarıldı yiğit gökoğlan. hani küçük düşürmeye gerek yok kendimizi. adamlar transfer döneminde gayet transfer yapabilir. necati zaten her transfer dönemi gs ile adı geçen adamdı. oynatmadılar da haklı olarak ve antalya helal olsun 2 puanını caldı gs'nin.
Zaten necati maç günü 14.30 da gs ile anlaşmayı imzaladığı için maça çıkarsaydı antalya 3-0 yenik sayılırdı. adam gs'nin topçusuydu maç oynanırken dasdas.

ve açıkçası yönetimin politikası yanlış bence. son haftalarda inatla olayı gs-fb kavgasına indirgemeye çalışıyorlar. ben açıkçası şike yok üzerine adam gibi bir savunma görmek istiyorum artık. futbolcunun haberi yoktur, belki sahaya da yansımamıştır ama aziz ve diğerleri bu işlere bulaştıysa da haram olsun verdiğim paralar feneryuma. o yüzden ben akil ve düzgün bir şekilde bu olayların açıklığa kavuşmasını ve savunmamızı görmek istiyorum. gs'ye çakmak, denizliye laf atmak bizi temizlemez bir halt yediysek.
Sosyal ağlarda paylaş

Etik kurulu raporuna gore saha icindeki maclarin supheli oldugu belirtilmis. Savunma istenmis. Burada zaten fenerbahceli sporcularin sikeye karistigini kimse soylemiyor, fenerbahce nin maclarinda sike oldugu soyleniyor. Ikisi farkli seyler.

Ben gs li degilim, benim tupcum bana yeter:). Ama yoneticileriniz gs-fener kavgasi uzerinden sucsuzluklarini ispatlamaya calisiyorlar. Bu olay bir gs-fener kavgasi degil. Hicte olmadi. Ama fenerbahce yoneticileri taraftari uyutma ve kamuoyu olusturma adina her turlu iddia da bulundular. Nasilsa Turkiye de tekzip olgusu yok, camur at izi kalsin.

Kanal kanal gezeceklerine, bu durumdan en az nasil zararla kurtuluruz onun hesabini yapsinlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya fenerbahce yonetimi bir nevi tesebbusu kabullenip sike olmadigini soyluyor. ki bunun da dogru oldugunu bircok kisi soyluyor. para transferlerine vs bakarak.

ilk basta 58 degissin dediler, sonra zaman kazanma amacli degismesin dediler, simdi tekrar degissin diyolar. degismesin be, degismesin iste. tesebbus de ettiysek duselim.

neyse az kaldi 14 subat'a.

p.s. cas'taki davayi hala kazanacagimiza inaniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi milyar tane tape var, aziz yıldırım para vermiştir vermemiştir orası sonra netlik kazanıcak, fakat o tpaelerdeki konuşmaları görüpte masumiyete inanmak çok zor, geriye bir tek savunmalar kaldı.Ek olarak federasyonun başındaki sonundaki tüm adamların azizin baskısında kalması , allah gibi korkması zaten başlı başına ayrı bir olay.Şikeden aklansa bile fener o baskıyı ne olarak açıklayacaklar merak ediyorum.Resmen aziz geldiğindenberi federasyonu baskı altında tutmuş yapılan ve yapılmayanlarla verilen ve verilmeyen kararların doğruluğunu bu durumda nasıl ahlaki değerlerle bağdaştıracaksınız?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...