DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Lvl 4 görev , mining , incursion yapan caldari bölgesinde yerleşmiş empire corp u arıyorum. Canım sıkılıyor 3 char ile lvl 4 görev yapınca. Grup arıyorum. Elimin altında her tür imkan var ama artık baydı 1 saat bile duramıyorum oyunda geyik çeviriyorum istasyon dışına çıkmıyorum. Eğer varsa böyle bir corp 1072 ye oyun içinden yada bana forumdan özel mesaj ile ulaşsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecreed Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bende corp arıyorum.... zapatnaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 oyun içinden corp hakkında bilgi alınır mı? Bulundukları yerleri överlermiş gibi geliyor bana. O nedenle hiç sormadım. Geçmişimde pek yok, haliyle pek haberdar değilim bu gibi şeylerden. Aslında bölümde gereksiz yere sabitlenmiş konular var (bilgiler yada paylaşılan şeyler gereksiz demiyorum. Hepsinin ayrı konu olarak sabitlenmesinden bahsediyorum). Bu sabit konular birleşse, bir tane corp durumları hakkında bir konu olsa. Bu sayede hem geçmiş hakkında bilgimiz olur. Hangi sistemde takılıyorlar ne yaparlar ne ederler... hemde nereye başvurmamız gerektiğini anlarız? çokmu gereksiz bir düşünce acaba? Zırt pırt böyle bir arayış içinde olmayacağımızdan sanırım gereksiz birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 zaman zaman burada (tabii eğer Türk corpu arıyorsan) anonslar yapılıyor. Zaten sayısı öyle bir elin parmaklarını bile geçmeyecek düzeyde. Ama bence asıl Türklerin takıldığı chat kanallarına gir. Böylelikle corplar hakkında bilgi edinirsin. Ya da Eve'nin forum sitesindeki corp bölümünü takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Corp anonsları meydan muharebesine döndüğü için zor görürsün burada corp anonsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Adam gibi yapıldığı zaman sorun olmuyor. Bakınız N0 Destination anonsu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar