Nivea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 dayandım ama artık yeter isyan ediyorum nerdesin bitsin şu sonsuz keder lan çıkacaksan çık olduk artık çok beter 3
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ekmek elden su gölden kum getirdim komşu çölden sünepe mıstık der ki bana ipek beni sever amma kardeşi gibi sever anca yağmur yağar durur şırıl şırıl avuçları ipek'in pırıl pırıl zalimin gözleri durmaz, döner fırıl fırıl malis atarım sana, anca dersin "mırın kırın" ıslah olmaz mıstık'ın gönlü artık şalgam suyu iyidir ekşimeyi alır saklanın bizanslılar geliyor ılgat ılgat durmaksızın nedir bu kardeş böyle, gavurlar akın akın bor cam aldım eve ipek için ibiş mıstık gelir bakar, der hemen peşin peşin lan olm ipek sevdalımdır çeker seni vururun ağrıma gider mıstık'ın lafları, derim senin ağzına sıçarun, dilini alır ikiye böler bi tarafına sokarun. ezik ezik bakar bana mıstık anca rencide olur amma unutur mıstık panpa.
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 nereye gitse harcancak bari burda harcansın
Öne çıkan mesajlar