Marty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 gremlinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 o link fazla iyi ya. ilk gördüğümde ufak bir kalp krizi geçirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ben ve gulyabani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kötü ruh 3, fiiliyatta altıma sıçmışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 in the mouth of madness'ı izlemiştim, bir titreme olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 alien filmi ilk çıktığında rüyalarıma girmişti resmen uykularım kaçıyodu lol şimdi serinin hastasıyım o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kukla bebek vardı 1 tane onun fılmını ılk ızledıgım gunden berı epey bı etkılemıstı kucuckken benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Lopeth said: nujelmde sw ve para kasarken wall atılmasından korkardım abi n'aptın sen. sabah 6:40 ve uo kurucam galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 seneler evvel gerçek kesit tarzı programlar vardı. harbi harbi korkutucuydu şimdikiler gibi komedi tarzında değildi. canlandırmaları yaparlardı manyak gibi. evin camına tırmandı, kadının uyumasını bekledi sonra testereyle kafasını kesti falan. manyak mısınız ulan haberlerden sonra bu programlar konur mu izliyordum ilkokula falan giderken. hep tırsardım 5. katta oturmamıza rağmen ulan tırmanırlar mı bu kata kadar acaba diye tırıs tırıs olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 nomsaR said: kötü ruh 3, fiiliyatta altıma sıçmışlığım var. abi bu kötü ruh 3 de bi gökdelende kısılıp kalıyorlar ve yaşlı kadın + ufak kız falan varmıydı? Bu filmin serilerinden biri benim ilk gittigim sinema filmiydi. Seanslarda bi kovboylu falan komedi filmi vardı bi de bu. Nedense kötü ruhu seçmiştim eve geldim 3 gün kendime gelememiştim yaş 10 falanmıydı ne(:P) Poltergeist http://www.imdb.com/title/tt0095889/ Aynı filmmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Yalnız kalmak... Şimdi de kendime zaman ayıramamak korkunç geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 @neo evet o film. asansörde falan sahneler oluyodu cam kaplama bi yapı falan vardı hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 oha küçük kız ölmüş 12 yaşında, kötü ruuuuuuuuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bunun reverse i yapilmali kucukken sacma gelen ama buyuyunce korktugunuz seyler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Allah yazan pati'ler göreceğimi sandım konuda ama sanırım doğuştan ateist burdaki insanlar(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bizim ilkokul 1.sınıfta bi çocuk, kalemlerin başına takılan troll oyuncaklarından korkuyordu, inadına korkuturdum vöööaa diye. Şimdi napıyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Küçükken anlatılan cin hikayeleri, akşam karanlıkta dışarıda arkadaslarınla otururken anlatırdı biri. Genelde yaşça biraz büyük biri olurdu anlatan. Her çocuk en az bi kere yaşamıştır korkmustur herhalde dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar