thanatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 itiraf ediyorum... osmanin kilicini ben caldim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 alın bir itiraf daha gm ilk gordugumuzde okunus bilmiyoduk ve gordumu cem geldi diyoduk :D bir tane daha charı ozamanlar bir player zannediyodum :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Xharloan, 14 Ekim 2004 14:01 tarihinde demiş ki: gereksiz geliştirilse dahada gereksiz hale gelecek :) :D[signature][hline]Mephisto... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: thanatos, 14 Ekim 2004 18:32 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum... osmanin kilicini ben caldim. ahah[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me heh [Bu mesaj NotoriuS tarafından 14 Ekim 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Aklıma bi itiraf geldide benim degil hani bu.. Snn de minoc bankta kasada baya yuklu bır hazıne vardı..tabi kimse oraya erisemiyordu kapılar fln kıtlı.. Neyse server kapandıktan sonra bırılerı ıtıraf etmıstı;biz oraya bugla girdik soyduk die kanıt fln getirmislerdi.. itiraf anca boyle olur yanı... yoksa anıylas karıstırmayalım..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Yenilendi. http://www.uoitiraf.mekani.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gratrin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 dürüst olmak gerekirse ben beğenmedim ama iyi işler yapacağını umabiliriz yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lxxxl Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Çok orjinal bi site bence. Şu an gayet iyi, zamanla daha da iyi olacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar