reyou Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 selamlar, yaptigim calismalari iki ayri usb de sakliyorum, olaki bi yerde unutur kaybedersem gibisinden sifrelemeyi dusunuyorum. bunun icin bildiginiz en iyi program nedir? t$k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 barbar klasör kilidi diye bişey kullanıydum ben iyidi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 TrueCrypt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 TrueCrypt +1. windows 7 kullanıyosan bitlocker deneyebilirsin bi de ama o nasıl bir şey tam olarak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ultimate lazimmis ona su olaya bi bakiyim ben eve gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 her dosya guncelleyisimde ben tekrarmi encrypt edicem simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 abi şimdi şöyle kullanılıyor bu program. harddisk/harici harddisk ten istediğin kadar bir bölüm(istersen tamamı) ü encrypt ediyosun. bu alanı kullanman için truecrypt yazılımı gerekiyor. programda mount diyosun ve o encrypt ettiğin alanı gösterip şifreni vs giriyosun. bilgisayarda ikinci bi harddisk olarak görünüyo o kısım sana. istediğin işlemi yaptıktan sonra unmount ya da her neyse onu yapıyosun işte o kadar. iki de bi şifreleme olayı yok. sadece bi kere şifreliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hmm anladim baya guzel konseptmis yahu :D cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 evet çok iyidir :) paralı uygulama istersen PGP var. kurumsal takılıyo ama bunlar genelde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 TrueCrypt ile bütün harddisk de şifrelenebiliyor. Bizim işyerinde kullandığımız laptop'larda SSD'ler o şekilde şifreli. Boot sırasında şifreyi girip sonra normal kullanıyorsun. Laptop çalınırsa şifre olmadan verilere ulaşmalarına imkan yok. Performans sorunu da olmuyor iş ortamında. Edik: Windows dahil her şey şifreleniyor yani. Harici HDD şifrelemekten bahsetmiyorum. TrueCrypt onları da yapıyor tabi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar