Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fizikçi benden ösür diledi

yeahja

Öne çıkan mesajlar

Özel Doğış Kolejinde Orta 2. sınıfta bir kızın eteğini kaldırmıştım yeni gelen beden hocasıda bana tokat atmıştı.Ben şikayetçi filan olmamıştım ama Beden bölümü başkanı gelip bana sormuştu olum şikayetçi olcan mı diye.Böle bir anı işte.

Bende İngilizce Öğretmen adayıyım ve düşünüyorumda hatalıysam neden özürdilemeyeyim ki.[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne istiyorsun ki iyi bir adammış özür dilemiş bizim öle hocalarımız olmamıştı ki ha benden bir tek tarihçi sınav notumu numaramla karıştırıp ara karneye yansıttıktan sonra özür dilemişti ama sonra anlat derdini aileye[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 16 Ekim 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
geçen gün müzik dersinde hoca piyano çalarken bi arkadaşta dans efekti yapıyordu (ellerini oynatıyordu şarkıyla uyum içinde) hocada arkadaşa ne yapıyosun olm sen fatih urekmisin sen hea? demişti... Hayvan gibi çocuğun gözlerinin altı morardı biz bütün sınıf dalacaktık kadın bide vursak ölecek töbe töbe yine sinirlendim...

walla ferrero haqlı gerı zekalı hoca cocugu ezdi sınıfta aslında böle hocalara karsı m.e.b. önlem almalı yani öörenci haqları fln[signature][hline]because I am broken
when I am open
I don't feel lights
when you go away...
amy lee & seether
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 15 Ekim 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
ben 9 sene özel okulda okudum( İzmir Özel Türk).

abow ssen bızım okuldamıydın.. vayyyyy...Bİzim holcalar ıyıydıde servis soforlerı cok pis combata girerdi..
Ben kafama sopa yedıımı bılıyırom(hakettık ama):)[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Sosyal ağlarda paylaş

Bonepart evet biliyorum o hoca atılma olayını. Zaten o 2000 mezunları okul tarihine geçen bi dönemdi, halen her hoca bir örnek verirken o seneki birlik beraberlik ve dayanışmayı örnek gösterir okulda. Gerçi biraz da sabıkalı bi dönemdi ama olur o kadar :))
Kulak memesi tırnaklayan Rukiyemiydi yoksam :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...