yeahja Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 gecen gun fızık dersınde cok konusuyom dıe hoca bana 'serserı' demıstı.aradan ıkı gun gectıkten sonra sabah benı yanına cagırdı sonra konusmaya basladı we sonra osur dıledı 'senın iyiligin için dedim ' tarzında 1seyler soledı walla bır öretmenın benden özür dilemesi garibime gıttı.genelı dılemez (haksızda olsalar) :-([signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 İyi adammış ki özür dilemiş. Daha ne istiyorsun?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 olabilir, her hoca ööle değil sonuçta[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 adamın rüyalarına girmi$ ya da $ikayet gelmi$tir :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ke$ke her hoca hatasını gorup ozur dileyebilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 $ikayet olayi yuzundendir buyuk ihtimal... evet fesatim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 helal olsun adama özür dilediyse.ama yinede dediği için kafası kesilebilir:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ßazıları üstüne bide dövüyo :D[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: BonePART, 15 Ekim 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Ya dovmek ne demek ya kim kimi dovuyo, tek bi fiske vursa bile hocaysa mudure cıkın mudurse gidip hastaneden rapor alıp savcılıga basvurun adamın omrunu harcarsınız ya. Hangi cagdayız kim kime vuruyo ya deli misiniz? gecen gun pencereden catıya cıktım dıye resımcı benı dovmustu tam dalacaktım durdu :P kacmaya basladi[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 kaish ii misin? pencereden çatıya flm çıkmalar fln? :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: BonePART, 15 Ekim 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Ya dovmek ne demek ya kim kimi dovuyo, tek bi fiske vursa bile hocaysa mudure cıkın mudurse gidip hastaneden rapor alıp savcılıga basvurun adamın omrunu harcarsınız ya. Hangi cagdayız kim kime vuruyo ya deli misiniz? bizim biyoloji hocası osmanlıyı patlatır. ama şöyle. "haftaya calısmadan gelırsen severım senı butun sınıf sahıt" zaten adam komık adam sırıtıosun sen adam sana tokatı atıyo şapşallaşıosun ama gülüosun yani.. Ayrıca o hoca şuana kadar gördüğüm en iyi hoca. Hoca olarak değil, insan olarak. ben üst üste 5 tane okkalı tokat yedim gıkım çıkmadı sora koptum zaten :P Belki eskiden sizin de hocanızdı adı Mustafa Özay[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Haha bızım hocalar cok kufredıo ole Bosver :)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Prawler, 15 Ekim 2004 14:00 tarihinde demiş ki: olabilir, her hoca ööle değil sonuçta ya çok özür diliorum ve geri kalanını okumadan yazıorum ama tam okurken bu çarptı gözüme... ya praw allanı seversen bizde (geçmişte) hangi hoca özür dilemicek, hadi dilemedi dielim diletilmicek... hem de bunu sen sölüosun:)[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Fransua, 15 Ekim 2004 16:06 tarihinde demiş ki: ßazıları üstüne bide dövüyo :D 2 sene önce bioloji hocası bana vurmuştu bende üstüne yürüdüm epey tırstı, elimde kalıyodu zor aldılar hakkınızı koruyun kardeşim.. [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| [Bu mesaj sheref tarafından 15 Ekim 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Chiptech, 15 Ekim 2004 16:27 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 15 Ekim 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Ya dovmek ne demek ya kim kimi dovuyo, tek bi fiske vursa bile hocaysa mudure cıkın mudurse gidip hastaneden rapor alıp savcılıga basvurun adamın omrunu harcarsınız ya. Hangi cagdayız kim kime vuruyo ya deli misiniz? bizim biyoloji hocası osmanlıyı patlatır. ama şöyle. "haftaya calısmadan gelırsen severım senı butun sınıf sahıt" zaten adam komık adam sırıtıosun sen adam sana tokatı atıyo şapşallaşıosun ama gülüosun yani.. Ayrıca o hoca şuana kadar gördüğüm en iyi hoca. Hoca olarak değil, insan olarak. ben üst üste 5 tane okkalı tokat yedim gıkım çıkmadı sora koptum zaten :P Belki eskiden sizin de hocanızdı adı Mustafa Özay aha işte bu adam :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ogrenciler kendilerine tokat atan hocadan sikayetci olmuyolarsa bu onlarin sorunudur hocanin vurdugu yerde gul biter lafini sooleyenler yobaz, benimseyenlerde aptaldan baska birsey degildir[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Sheref in yaptığı en doğrusu ben 9 sene özel okulda okudum( İzmir Özel Türk), 3 sene devlet okulunda okudum (İzmir Fen). Özel Türkte böyle bir olay oldu, bana kimse tokat atmadı, atamadı da hakaret gibi bi olay vardı, adama hayatı zindan ettim okulda. Hakkınızı arayın, sinerseniz üstünüze çıkarlar. Devlet okulunda böyle bir olay yaşamadım, ama olayı büyütün, müdüre gidin, ilçe - il milli eğitime gidin. Bakın bakalım neler olucak. O kadar da basit değil.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mustafa Özay isimli adam bizim sınıfta linç edilmeye çalışılmıştır ama kaçarak hayatını kurtarmıştır Kendisine sorunuz Özel Bilgi Kolleji.. daha önceki senelerde de Baran isimli bir arkadaşım başka bir okulda dişlerini avcuna vermiştir kendisinin zaten tanıyan bilir dişleri takmadır :D çok artisttir yüz vermemek gerekir, tepenize çıkar ağırlığınızı koyun.. ben üzerine çok yürüdüm bi kerede tekme atmıştım :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 harp okullari sanki eğitim dişinda herşey var savaş oncesi yakin dövüş ögretiyolar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: BonePART, 15 Ekim 2004 16:07 tarihinde demiş ki: Ya dovmek ne demek ya kim kimi dovuyo, tek bi fiske vursa bile hocaysa mudure cıkın mudurse gidip hastaneden rapor alıp savcılıga basvurun adamın omrunu harcarsınız ya. Hangi cagdayız kim kime vuruyo ya deli misiniz? kendi ömrünüde harcamış olmaz mısın sonuç ta sende zaman vercen davalara fln + avukat para ya herif karşı dava açarsa[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 herif nasil karsi dava acicak? bu cocuk dersi dinlemedi diye mi? dersi dinlemeyen cocugun cezasi sozlu notunu eksik vermektir vurmak degil sacmalamayin[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Açıkcası adamın sizlere bunları yapması için sizin de neler yaptığınızı yazsanız güzel olurdu. Eşim ilkokul öğretmeni ve anlattıklarını duyunca cidden helal iyi tutmuşsun kendini diyorum. Ortaokul ve lisedeki öğretmenlere karşı yapılan terbiyesizlikleri duydukça ben utanıyorum. Size çocukça bir oyun veya arkadaşlarınız arasında populerizminizi arttıracak bir hareketin öğretmeni ne duruma soktuğunu da unutmamak lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya hoca vurusa sende vur kardeşim. reflex dersin... krallar gibi, ayrıca milli eğitim bakanına ulaşmak o kadar da zor değil hemen bi müfettiş gönderir okulda biraz öne çıkacaksını, haber özeli getircem bilmem ne yapcam sen bana nasıl vurursun pe*evenk bana babam vuramaz!!!! sonra direk müdürün odasına Annemi arayın, babamı arayın bu ne biçim iş karate okulumu lan burasıı gibi agresif ve artistçe takıntılara giriceksin ki müdürün bile gözü korkacak sonra gelsin anan baban elini masaya vursun!! yok ulan öle şey kimsin lan sen p.z.v.k de bir öğrenicye vuruyosun ... çok sinirlendim ya şimdi!! nasıl tokat yiyip başınızı eğebilirsiniz be!! ben adamın gözünden kan alırım bana öle bişi yapacak var yaaa bitiririm ya o anda hiç bişi yapamassam pedere sölerim sakat bıraktırır adamı.. Ezdirmeyin kendinizi kim lam onlar töbeee.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Volfied, 15 Ekim 2004 19:02 tarihinde demiş ki: herif nasil karsi dava acicak? bu cocuk dersi dinlemedi diye mi? dersi dinlemeyen cocugun cezasi sozlu notunu eksik vermektir vurmak degil sacmalamayin herif te konuyu çevirir tahrik altındaydım der adamları ayarlar senle uğraşır yani tabe kendine vurdurmucan da gidip te dava açmak zor yane adamı dövdürmek bi çözümdür çok gıcık olursan yane ben mesela müzük çiyi direk kendim dövcem :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 50 milyona adam dövülür :D 150 milyona bıçaklanır :D 500 milyona sakat bırakılır :D 1 milyara bacağına sıkılır :D 3 taxit yaparız :D muahaha[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar