Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 soru acık 24 saat açık kalsa şu anda ayda ne kadar TL farkettirir faturayı? ampul tasarruflu değil bu arada sürüngen ısıtıcısı olarak kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Türkiyenin Wh başına ne kadar para aldığına bakacaksın. 25 wattlık ampülde saatte 25Wh harcar. Ona göre hesabını yapacaksın. Ben yaptım çıkıyo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 adsl modemle ne kadar yakıyor saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 elektriğin kwh sini yaklaşık 40 kuruşa alıyoruz devletten,ordan hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 25 W x 24 h x 30 = 18000Wh = 18 kwh 18 x 0.4 = 7.2 TL falan geliyor ortalama bir hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 3 farklı tarife yok mu ya? sabah - akşam , akşam - gece, gece - sabah arası şimdi saatleri bilmiyorum. Öğle bir sistem vardı gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 valla ortalama 0.4 kuruş kwh i diye biliyorum,şehirden şehire göre de farklılık gösteriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hayvanı almışsın artık yakacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 gece kapatacakmışım 6-8 saat yetiyomuş ortalama ayda 3-4 lira yakacak demek ki .. eyvallah dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yumurta kuluçkası falan mı aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yavru singapur kapluşu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 chagy said: 3 farklı tarife yok mu ya? sabah - akşam , akşam - gece, gece - sabah arası şimdi saatleri bilmiyorum. Öğle bir sistem vardı gibi geliyor hayır o sadece akıllı sayaclarda war onun için gidip akıllı sayac alman lazım sonrada dagıtım sirketine akıllı sayac icin basvurman lazım yoksa her zaman aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar