Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 mokoko said: ahahahah fb maçına çıkabilmek için sarı gördü sora gitti bi de kırmızı gördü safadfsafdsa insan gider dakka 80de falan görür sarıyı. iki posisyonda sarılıktı.. bilerek yediği bir sarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ilk sarı kart fener maçı için diyo mokoko. sınırdaydı adam, kart görüp mersin maçında oynamayıp fenere yetişecekti hesapta. yine yetişir gerçi belki çift sarı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Llama said: mokoko said: ahahahah fb maçına çıkabilmek için sarı gördü sora gitti bi de kırmızı gördü safadfsafdsa insan gider dakka 80de falan görür sarıyı. iki posisyonda sarılıktı.. bilerek yediği bir sarı yok sarılık olmayan pozisyonda nası sarı görürsünki ztn. saçma olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Burax said: yoo fener maçı için değil adam sürekli ayağına vurduğu için boş topa koşarken adamı düşürdü. aynı şekilde yaptığı hareket direkt kırmızı ama öncesinde faulü bir türlü vermedi. kesinlikle şu ya, alıştı zaten anadolu takımları. başarının yolu bundan geçiyo. her pozisyonda küçük küçük faul yap, ayağa vur. hakem yarısını görüyo, yarısını geçiyo. quaresma'nın sakatlandığı pozisyon da böyleydi, faul bile verilmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Ferdinin ikinci pozisyon direk kırmiziydi, adam özellikle sakatlanan için uğraştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 adam topsuz alanda faul yaptı yedi sarıyı gitti taban girdi yedi sarıyı... zaten baştan beri fenandes maçta yoktu kafa olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 miyaw33 said: Ferdinin ikinci pozisyon direk kırmiziydi, adam özellikle sakatlanan için uğraştı. topa deydi direk adama bassa yerdi gerçekten kırmızıyı posisyon öncesi fernandese faul yapıldı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 fernandes'e yapılan faul 10 çalınan 1 kart 0 fernandes'in yaptığı faul 2 çalınan 2 kart 2. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 El-Barto said: Burax said: yoo fener maçı için değil adam sürekli ayağına vurduğu için boş topa koşarken adamı düşürdü. aynı şekilde yaptığı hareket direkt kırmızı ama öncesinde faulü bir türlü vermedi. kesinlikle şu ya, alıştı zaten anadolu takımları. başarının yolu bundan geçiyo. her pozisyonda küçük küçük faul yap, ayağa vur. hakem yarısını görüyo, yarısını geçiyo. quaresma'nın sakatlandığı pozisyon da böyleydi, faul bile verilmemişti. Basta ego dedigim olay bu, hakem anadolu takimlarinin faullerine goz yumuyor. Onlarda ozellikle yabancilarin ustune oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Sato herhalde cikin butun pislikleri yapin sunlara zaten bn kamil ile konustum o faul calmicak dedi demistir Q7 ye 6 faul yapldi tek sari cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 q7 de kırmızı yemezse hiç bişey bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ikinci de sarı değil mi, ikinci kart direk kırmızı verilmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 geçen 2 haftanın hakem hatalarını bu maç çıkacak heralde :) bu arada gole yetişemedim ben ama ofsayt diyorlar , tekrarı verse izliycem bir rastlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 şimdi fernandes 2 maç ceza alabilir diye laflar dönüyor twitter'da. oluru var mı bunun ya? 5-10 yeriz artık fenerden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bu hakemlerle bu lig gitmez . son 2 haftanın diyetini ödüyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tinu said: geçen 2 haftanın hakem hatalarını bu maç çıkacak heralde :) bu arada gole yetişemedim ben ama ofsayt diyorlar , tekrarı verse izliycem bir rastlayamadım. ofsayt'da olan adam topa hamle yapıyor alamıyor arkadaki adam gidip golu atıyor.. aktif alanda bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yav said: şimdi fernandes 2 maç ceza alabilir diye laflar dönüyor twitter'da. oluru var mı bunun ya? 5-10 yeriz artık fenerden sdf daha fazlada alabilir hakeme yürüdü tükürdü sanırsam hakem mutlaka küfür etti dicek ben 3 maç bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 applev0dka said: fernandes'e yapılan faul 10 çalınan 1 kart 0 fernandes'in yaptığı faul 2 çalınan 2 kart 2. gg bunu her hafta emre'ye yapıolar. emre'de ztn deli iyice deliriyo. sora emre insan değil nası top oynatıyosunuz. he canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 niye 2 maç yiyormuş? kuralımı değiştirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yav said: şimdi fernandes 2 maç ceza alabilir diye laflar dönüyor twitter'da. oluru var mı bunun ya? 5-10 yeriz artık fenerden sdf babamla izlioduk tam dikkat etmedm ama tükürdü fln filan dedi.. ya hakemin niyeti belliydi zaten.. o kadar faulü calmadi,kamera gösterdi bir arada konusuolardi hakemle bak sen görcen gibilernden hareketler yapıodu fernandes.. neyse maca dönuyorumda son söz.. cıkıp 2 tane cakalım.. bazen 11 kisiyi yenmek yetmez hakemi de yenmelisn diye dolaşiriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 mokoko said: applev0dka said: fernandes'e yapılan faul 10 çalınan 1 kart 0 fernandes'in yaptığı faul 2 çalınan 2 kart 2. gg bunu her hafta emre'ye yapıolar. emre'de ztn deli iyice deliriyo. sora emre insan değil nası top oynatıyosunuz. he canım emre'nin ve alex'in yere düştügü ama calınmayan faul göremdim.. sorry babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Yine hakkınızı mı yiyiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 SeaGle said: Yine hakkınızı mı yiyiyorlar? yok sıkıntı yok bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bir de gidip tükürdeyse affı yok onun ama ya. bilmiyor mu ne yaparsa kaç maç ceza alacağını, fikstürü bu adam.pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 2-1 alırız maçı 60-65 arası bi tane gelir 82 de ikinci gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar