Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung RF511 VS Lenovo Ideapad Y570

Nomak

Öne çıkan mesajlar

Beyler bu cuma yurt dışından laptop alıcağım 2 arasında kaldım.1 haftadır araştırıyorum ama farklı model ve işlemci reviewları yüzünden net bir karar alamadım bundan vesile engin bilginize ve kafama takılan 2 şeyi sormak istiyorum.

Samsung RF511

NVIDIA GeForce GT 540M DDR3 2GB
Intel Core i7 2670QM (2.20 GHz/3.10GHz, 6MB cache)

Lenovo Ideapad Y570'ın son çıkan modeli

Intel Core i7-2670QM (2.20/3.10GHz 6 MB Cache)
NVIDIA GeForce GT 555M 2GB GDDR5

Şimdi sorum şu 2 kartı araştırdım.

Lenovonunki için NVIDIA GeForce GT 555M 2GB GDDR5 96 cores 753MHz (GF108), 128Bit GDDR5.

Ilk alanlar bu modeli 1gb ddr5 üstünden almış şuan ki modeli 2gb ddr5 ama core ve bitde değişim var mı net bir bilgiye ulaşamadım.

( i5 - 1gb ddr5 review kaynıyor her yerde ve 540dan çok farklı ve ileri bir model değil diyorlar )

Samsung için NVIDIA GeForce GT 540M DDR3 с 2GB 96 cores 672MHz 128 bit diyorlar.

Bu ekran kartları arasında kaldım birde samsungun 2gb ddr3 modeli kaç bit net olarak görmedim.

Sizce hangisi bu iki laptopdan ? Еkran kartlari hakkinda yorumlarınız nedir.

Vakit ayırdığınız için sağolun.
Sosyal ağlarda paylaş

Eyvallah beyler ya senko farkları nedır.

Ben uzun süre MSI kullandım artık kaldırmıyor bu bendeki GTX istediğim oyunları vs..İş için her zmana yeterli kalıyorda laptop bu aralar BF3,swtor sarayım diyorum.Gamin için değişicek alet.

Tavsiyeniz var mı.Ne diyorsunuz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Samsung high specleri ortalama kalitede malzeme ve işçilik ile kullanır genel olarak. Telefondan, beyaz eşyaya, bilgisayara kadar böyle bu.

Lenovo yüksek kalite malzeme ve işçilikle çalışır.

Notebook alıken malzeme ve işçilik kaç bastığından daha önemli zaten. Her markanın kendi tarzı var genel olarak görebileceğimiz. Acer mesela orta karar malzeme ile dayanıklılığa oynar ama perormanstan ödün verir.

Lenovo her şeyin en iyisini yapan birkaç süper firmadan biri ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
samsung rf711s02 var bende, desktop sistem toplamadan once kullaniyordum simdi rafta duruyor mayista turkiyeye gelince satacagim hatta..

rf511 le tek farki 17 inch olmasi sanirim emin degilim gerci bakmadim speclere.

ram'i 8gig e cikarmistim sonradan 4 ekleyerek.

battlefield 3 low res cok rahat oynuyordum.
swtor biraz kasiyordu low res olmasina ragmen. skyrim de kasiyordu.

genel olarak memnundum ama; visual studio, photoshop, firefox, chrome,kaspersky,msn,zune,steam,origin hepsi ayni anda acik olup baya rahat islem yapabiliyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...