Nomak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Beyler bu cuma yurt dışından laptop alıcağım 2 arasında kaldım.1 haftadır araştırıyorum ama farklı model ve işlemci reviewları yüzünden net bir karar alamadım bundan vesile engin bilginize ve kafama takılan 2 şeyi sormak istiyorum. Samsung RF511 NVIDIA GeForce GT 540M DDR3 2GB Intel Core i7 2670QM (2.20 GHz/3.10GHz, 6MB cache) Lenovo Ideapad Y570'ın son çıkan modeli Intel Core i7-2670QM (2.20/3.10GHz 6 MB Cache) NVIDIA GeForce GT 555M 2GB GDDR5 Şimdi sorum şu 2 kartı araştırdım. Lenovonunki için NVIDIA GeForce GT 555M 2GB GDDR5 96 cores 753MHz (GF108), 128Bit GDDR5. Ilk alanlar bu modeli 1gb ddr5 üstünden almış şuan ki modeli 2gb ddr5 ama core ve bitde değişim var mı net bir bilgiye ulaşamadım. ( i5 - 1gb ddr5 review kaynıyor her yerde ve 540dan çok farklı ve ileri bir model değil diyorlar ) Samsung için NVIDIA GeForce GT 540M DDR3 с 2GB 96 cores 672MHz 128 bit diyorlar. Bu ekran kartları arasında kaldım birde samsungun 2gb ddr3 modeli kaç bit net olarak görmedim. Sizce hangisi bu iki laptopdan ? Еkran kartlari hakkinda yorumlarınız nedir. Vakit ayırdığınız için sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ideapad yerine thinkpad düşünmüyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Lenovo en iyi notebook markalarından biri. Samsung daimi meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 lenovo'lar hakikaten müthişler x220 var bende alet ne ısınıyor ne takılıyor malzeme kalitesi harika, gh arasındaki mouse başlı başına müthiş bir olay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Eyvallah beyler ya senko farkları nedır. Ben uzun süre MSI kullandım artık kaldırmıyor bu bendeki GTX istediğim oyunları vs..İş için her zmana yeterli kalıyorda laptop bu aralar BF3,swtor sarayım diyorum.Gamin için değişicek alet. Tavsiyeniz var mı.Ne diyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Samsung high specleri ortalama kalitede malzeme ve işçilik ile kullanır genel olarak. Telefondan, beyaz eşyaya, bilgisayara kadar böyle bu. Lenovo yüksek kalite malzeme ve işçilikle çalışır. Notebook alıken malzeme ve işçilik kaç bastığından daha önemli zaten. Her markanın kendi tarzı var genel olarak görebileceğimiz. Acer mesela orta karar malzeme ile dayanıklılığa oynar ama perormanstan ödün verir. Lenovo her şeyin en iyisini yapan birkaç süper firmadan biri ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Y570 aldım ben de. harddisklerdeki gelişmeleri takip etmemiş birisi olarak 32gb lik SSD ile ne yapacam bilmemekteyim, driver ları oraya atmışlar default, azcık yardım lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 samsung rf711s02 var bende, desktop sistem toplamadan once kullaniyordum simdi rafta duruyor mayista turkiyeye gelince satacagim hatta.. rf511 le tek farki 17 inch olmasi sanirim emin degilim gerci bakmadim speclere. ram'i 8gig e cikarmistim sonradan 4 ekleyerek. battlefield 3 low res cok rahat oynuyordum. swtor biraz kasiyordu low res olmasina ragmen. skyrim de kasiyordu. genel olarak memnundum ama; visual studio, photoshop, firefox, chrome,kaspersky,msn,zune,steam,origin hepsi ayni anda acik olup baya rahat islem yapabiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Y570 le ilgili bir soru daha. skyrim yükledim, options da graphic adapter olarak sadece intel HD graphics family gözüküyor, nerde benim GT 550 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 i7 alma derim çok ısınıyor. son dönemde asus, toshiba, casper perte çıkan i7 bilgisayarlar biliyorum. i5 + güzel bi ekran kartı + fazla ram daha mantıklı gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar