Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki bilgisayar arasinda kaldim yardimlarinizi bekliyorum

Ofey

Öne çıkan mesajlar

beyler bu iki bilgisayardan birini alıcam sizce
hangisini alayım. ayrıntılı bi sekilde yazarsaniz
sevinirim. ya da acer vs dell karsilastirmasi yapin marka
olarak.

Www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-as7750g-2678g1-as7750g-core-i7-2670qm-22ghz-8gb-ddr3-1tb-173-dvdrw-2gb-hd6650m-cam-w7pre/productdetails.aspx?i_id=57555

www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-xps-502s67p67-xps-502s-core-i7-2670qm-22ghz-6gb-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?i_id=58217

Ya da 2000tl civari alabilecegim en iyi bilgisayari onerirseniz cok sevinirim. Kolay gele.
Sosyal ağlarda paylaş

olum ne adamlarsiniz ya. Dell al acer al diye cevap atip beni guldurdunuz :) neyse bilgisayarlara baktiniz mi bilmiyorum fiyat olaraktanda. Yani bu fiyata bu pc ler eder mi? Buradan benim kalbimden gecen dell'i almak ama acer'i almadigima pisman olur muyum onu soruyorum size. Bi cevap daha yaziniz lutfen :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dell in eski ürünleri çok kötüydü şimdikiler nasıldır bilemiyorum.

Acer'ın ilk çıkardığı ürünler çok iyidi sonradan kaliteyi düşürdüler ama donanımda hala fiyat / performans olarak en iyi seçeneklerden biri.

Yukardaki 2 alete bakınca Acer donanım olarak Dell den çok daha iyi ( ram, Hdd, Ekran Büyüklüğü ) ancak ekran kartı Dell dekinden biraz daha kötü ( yakınlar birbirlerine ). Sonuç olarak 2 side orta seviye ekran karti chipseti kullanıyor.

Bunun dışında sana sunduğu extra özellikler, kaç tane USB girişi var mesela , havalandırma sistemi nasıl ( Sağ elinle mouse kullanıyorsan ve sıcak havayı sağ taraftan atıyorsa direk uzak duracaksın mesela ) bunlar bana göre önemli.

Malzeme kalitesi olarak Acer biraz daha orta halli malzeme kullanıyor ama sonuçta bu laptop u yere atıp üstünde zıplamayacaksan bence sorun yok.

Günümüzde ısınmayan laptop yok. Acer'a ısınıyor diye bok atmak moda haline geldi. Önemli olan senin ihtiyaçlarını karşılaması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...