Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bi takımın ceza saha önü bu kadar mı boş olur ya.. Eksik oynayan onlar mı biz miyiz...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 O ne şuttu Ü.Özat...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 3 değişikliği yaptık mı biz? bi defans fln girse iyi olcak hehe. daha 15 dk var yemezsek yeneriz ama böle sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bülent'i alsak bari Fatih'i çıkarıp[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ümit atacak golü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 alcaz bu maci yaw nihatin gol attigi hic bi macta yenilmemisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 HAY OHA BE[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 o gol kacarmidi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 son 10 dakka artık. aha serkan'ı sokcak da kimi çıkarcak? fatih tekke'yi çıkarsın bari adam fıtık etti beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 gökdenizi çıkarır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 HADİ BEEEEEE[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 BÖLE Bİ BAL YOK YAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Offf Nedir bu Fatih ısrarı beee[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 allahtan adamlar 10 kişi valla. 11 kişi olsalar rahat 2,3 yerdik diye düşünüyorum. 6-7 kişi forvet oynuyor, ümit sol kanat zaten. çok kötü bir milli takım izliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Hadi yüklenin bi[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 yahu bu adam forvet değil mi? kendi yarı sahasında işi nedir?? biri fatih'in ne yapmaya çalıştığını anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Emre yoruldu ya... Duruyo sadece pas dağıtıyo olduğu yerde... Nihat tak ordan[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 aha gol gelio bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 oshh aman rüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bence kötü. karşındaki takım 10 kişi taa kaçıncı dakikadan beri, 6-7 forvetle oynamana rağmen durum hala 1-1. madem avrupa'nın brezilyasıyız şu ana kadar durum en azından 2-1 olabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Rüştü aslan kesildi buradan Rüştü ye neşter vurulcakmış diyenlere selam olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hadi artık 2. gol gelsin kornerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Off 2 takım da defansa yattı 1 puanı düşünüyo. 9[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 1 puan 1 puandır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 1 puanda iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar