chagy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Yok ya olmaz böyle birşey ya!!![signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bi küfür sallayacam şimdi ama ! Hay! Ne diyim ben ya... Geçen hafta "Penaltıyı Nihat atsa goldü" diyen kimdi? ;)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 lol ilker ağlicak döncek maç o bariz de ersuna üzüldüm be adam kalp krizi geçircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 yaaa offf yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 euhehe bendim valla :) ibo oynasın dedim penaltı yaptırdı nihat atsın dedim kaçırdı euhehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 İlker GS UEFA kupası maçında kalmış hala..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ooooof offf... Ümit Özat çıksın bi de Necati gitsin 8 forvet oynayalım bari. Belki o zaman atarız[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bu helveg in.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 şu fatih tekke lazını alsınlar oyundan allahaşkına yahu! adam oynamıyor! gerçi çıksa kim girecek ki? almazsan hakan şükür'ü kadroya böyle sıçarsın işte ersun! hakan böyle maçların adamı olabilirdi işte. fatih tekke yerine kim girecek şimdi oyuna? 10 kişi danimarka'ya bir gol atamadık daha! alkışlar ersun'a ve fatih tekke'ye. diğer oyuncularımız gayet iyi bence fatih dışında.. ps:aha necati girdi ama neden fatih çıkmadı? [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 13 Ekim 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Necati de girdi 2-2-6 oynuyoruz. Hadi hayırlısı...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: Rewendor, 13 Ekim 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Necati de girdi 2-2-6 oynuyoruz. Hadi hayırlısı... ahahah gol yemezsek iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 koçum nihat beeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 goooooooooooolllllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 çok güzel vurdu nihat gol be!![signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ve nihat kendini affettirdi.. 1-1 harbi çok güzel gol attı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 OH BEEEEEEEEEEEEE NIHAYET!![signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 o ne kafa be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bu Ü.Özat'da ne cevher var ya, Sol açık oynasa bari... Hadi 2.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 super kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 oha fln oldum :-p[signature][hline]Arcimago di fuoco, come troppo tempo fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 2. gol gelirse ümit özat'tan gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Yanlız adamlar atağa kalkmaya başladılar defans yok bizde.. Bakalım napacaz. Çok zevkli maç olacak kesin de kabak başımıza patlamasın[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 18 dk war daha bisiler olabilir belki ya yeriz bitane felan ? oeh *!kacar*[signature][hline]Arcimago di fuoco, come troppo tempo fa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abi haha komedi yannız 2 göbekle oynuyoruz şu anda 2 bekimiz de yok ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar