Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danimarka - Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ibrahim aslında kötü adam değil ama o kadar gereksiz bir penaltı yarattı ki. spiker de penaltı pozisyonunda danimarkalı için kendini yere attı demedi mi, koptum :)..
Mesaj tarihi:
Emre yavaş evladım, canım emre, öyle riskli paslar atma, milli takımdasın, Inter'de değil. Arkandaki adamlar Zanetti Cannavaro, Cordoba değil, İbrahim Üzülmez, Ümit Özat, Servet... Unutma e mi evladım...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
abi türkiyenin elinde tam bir öblibero yok mu hiç? emreyi baya ilerde oynatıyoruz birtane daha olmalı defansımızın topla oynama becerisi 0ın altında ama bütün topları onlar sokuo nedense. tolgayı iyi bilirdik sakatlıktan sonra o da sallıo rastgele
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 13 Ekim 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
Emre yavaş evladım, canım emre, öyle riskli paslar atma, milli takımdasın, Inter'de değil. Arkandaki adamlar Zanetti Cannavaro, Cordoba değil, İbrahim Üzülmez, Ümit Özat, Servet... Unutma e mi evladım...

Cannavaro Juventus'ta.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Mesaj tarihi:
maalesef ibrahim takımı yaktı

cok da iyi oynuyoruz fakat hic bir atagı olmamasına ragmen cok -basit- bir penaltı yaptırdı

gol atıcaz kesin fakat 2 olur mu bilemem

tuncay veya necatiden birinin girmesi lazım

artık ne kaybedicez ki
Mesaj tarihi:
Ben sıkışınca içeriye ceza sahasına şişirilen toplara kopuyorum. :=)))
Taktik icabı o kadar hakan şükürü almadık nede olsa :=P
Allahtan adamlar bizden beter.
biri çıktı Hasan şaşdan beter gereksiz kırmızı kart gördüde maçı kazanma şansımız doğdu :=))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Mesaj tarihi:
Bütün orta sahayı ileri sürüyo o.s. de 4-5 danlı oyuncu nöbet bekliyo sonra 2 defans oyuncusunun oyunu kurmaları bekleniyo. Pfff ne diyim. Adamların hepsi hayvan gibi uzun. Kafa toplarını affetmiyolar bizimkiler yandan ortalarla gol atacaklar. Daha sırtı kaleye dönük oyuncu bile yok bizde. Halbuki emre gökdeniz okan gibi bücürlerimiz varken defansdan oyunu kurmaya çalışmak ne kadar saçmaya. O kadar uzunun yanında bu üçlü deler geçer yani. Garanti futbol değilde bala g*te oynuyoz sanki. Top adamın arkasına düşerse pozisyon olur.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Mesaj tarihi:
İlk yarı yorumum,

Başabaş mücadele ile başladığımız bir maç. Bundan önceki maçlar da olduğu gibi yine hatalı pas yüzdemiz çok yüksek. ne defansımız dan ne de orta sahamızdan adam gibi iki pas yapıp forvete topu taşıyamıyoruz.

Defans kurgusu bize daha bol bol heyecan yaşatacaklar gibime geliyor. Nedense ilk topa o kadar zamansız basıyoruz ki ya geç kalmış oluyoruz yada erken davranmış. Yorumunuzu bilmem ama ben bu konuda Beşiktaş'lı Çağdaş'ı çok beğeniyorum. Topa bir kere de basıyor.

Danimarka savunmaya bizim defansımız da başlarken bizler onların forvetinde başlıyoruz.

Nasıl bir orta sahaımız varsa, oyun setine bir türlü alışmamış gözükmekte hala. Yan top deniyoruz kimsler yokken ceza sahası içinda yada tam tersi herkes ceza sahası içindeyken içeriden diklemsine delmeye çalışıyoruz.

İlk yarının genel izlenimi bizden hiç de üstün bir futbol oynamayan Danimarka'ya karşı bir golle mağlubuz.

İbrahim'in sinirlerine hakim olması lazım. Çok falz akendi kendine faul veriyor. Hakem çalmadığı sürece devam edeceksin, bu kadar diyalog ters tepki verir.

Sahaya dizilişimiz değişkenlik gösteriyor ama bir türlü anlayamdığım ya 4-5-1 yada 4-4-2'yiz fakat neden se ben o bir yada iki forveti pek göremedim. Gökdeniz de Fatih'de çok geriden gelmeye çalışıyorlar.

Gürcistan maçından beri yenemediğimiz bir isabetsiz pas yüzdemiz var, bunu engelelr ve ilk harekette topa basabilirsek. Bu kadar falza topla oynayan teknik oynucularımız farklarını hissettireceklerdir 10 kişi kalmış Danimarka'ya.

Daha fazla hücüm oyuncu ile olmak bize avantaj sağlayacağı görüşündeyim. Bence 3'lü forvete dönebilirsek çok daha farklı bir skora ulaşabiliriz.

Tuncay, Gökdeniz ve Fatih gibi ayakların yanın da Nihat ve Emre çok etkili olabilirler.

Biliyorum 1-0 yenik durumdayız ama bu yenilmeyecek bir Danimarka değil kesinlikle.

Ben ümitliyim. Umarım yanılmam.

İyi seyirler.
Mesaj tarihi:
ya fatih tekke futbolcuysa bende baletim.hatta o iyi futbolcusa bende şpagat açarım abi.bu ne ya? bi insan aldığı her topta sıçarmı be.bi tane şansına, götüne başına çarparak bi pas verdi gökdeniz'e.onun haricinde olmasa daha iyiydi.[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him
  • Yeni Oluştur...