herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 acer marka laptopumun harddiski çökmüş, 320 gb siemens 2.el harddiske 130 lira fiyat çektiler 2.el harddisk almak mantıklı mıdır, sakıncası var mıdır, kalite kontrolunu nasıl yapabilirim? herhangi bir yazılım var mı kontrol için? 1.eli 270 lira falanmış, bu fiyat farkını vermeye deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 100'den fazla etmez. Yenisi de o kadar pahalı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 herkesebendengazoz said: 320 gb siemens 2.el harddiske 130 lira fiyat çektiler 2. el diske öyle bi para verme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 1 TB 2.5" dahili HDD. Kendisi KDV dahil 290 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Mr_Hand said: 1 TB 2.5" dahili HDD. Kendisi KDV dahil 290 TL. dostum bu harddisk laptopa uyumlu degildir, söylerdi yoksa bilgisayarcı bunuda, elimde acer laptop var hangi diskler uyumlu onuda bilmek gerekiyor ki ben hiç anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 vaperon said: 100'den fazla etmez. Yenisi de o kadar pahalı değil... 160 gblık vardı ona 100 tl dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 herkesebendengazoz said: Mr_Hand said: 1 TB 2.5" dahili HDD. Kendisi KDV dahil 290 TL. dostum bu harddisk laptopa uyumlu degildir, söylerdi yoksa bilgisayarcı bunuda, elimde acer laptop var hangi diskler uyumlu onuda bilmek gerekiyor ki ben hiç anlamıyorum Demekki cok ozel bir laptop'in var dostum. Ondan cok ozel geciriyorlar sana. SSD, hybrid falan degilse ayni disk arkadas iste. Nesi uymayacak ? Ide mi sata mi o farkettirir sadece ki buyuk ihtimalle sata'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Siemens hdd mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 herkesebendengazoz said: dostum bu harddisk laptopa uyumlu degildir, söylerdi yoksa bilgisayarcı bunuda, elimde acer laptop var hangi diskler uyumlu onuda bilmek gerekiyor ki ben hiç anlamıyorum hehehehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Acer'lara 1.8 inç hdd'den kalınları fazla geliyor, alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 xaty said: Siemens hdd mi var? fijutsuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 2. el harddisk almak akıl karı değil bence, ben bikez aldım alırken hata taraması ve 1 saat süren formattan attırdım. bikaç ay sorunsuz çalıştı, sonra işim hallolunca satayım dedim ve aldığım yere götürdüm adamlar inceledi ve diyotunun patlak olduğunu gösterdiler. Ulan sizden aldım 3 ay önce hem çalışıyor sorunsuz dedim ama anca başka yere kakalayabildim. Yani ben önermiyorum 2. el hdd işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 2.5" ler olmuyor laptoplara standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 herkesebendengazoz said: xaty said: Siemens hdd mi var? fijutsuymuş Fujitsu olmasin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 forgiver said: 2.5" ler olmuyor laptoplara standart valla hangi notebooku kullanıyosunuz veya diski alıyosunuz bilmiyorum ama gayet standart. Ultrabook falan gibi (veya eski premium ince notebooklardan alıyosanız onlarda normal 2.5" diskler sığmayabilir. acerda 2.5 disk olmuyo diye bişey de yok yani. notebook diski notebook diskidir. 1.8"ler de çok yaygın değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bi çılgınlık ettim gittim aldım 2.eli, bozulursa buraya yazıcam ibred olsun herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 2.5" ler olmuyor mu laptoplara standart yazmam gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar