Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım kedi

Suark

Öne çıkan mesajlar

Selam, dün akşamdan beri binanın içinde bi kedi var miyavlıo falan.
İçeri alsam bakamam edemem diye korkuyorum ( yavru deil ). Zaten ev leş gibi.
Dün bi tas süt verdim, şimdi miyavlıo gene kıyamıorm.
Evi temizleyip, alışveriş yapıp onu içeri alıcam.

ne yer ne içer ne yapmak lazım, hastalık falan olabilir mi bana zarar verebilecek?
her gördüğü yere sürtünüodu, üşüdüğünden mi ki?
Sosyal ağlarda paylaş

süt müt, sosis falan ne varsa verebilirsin. eve almadan kediyi yıkaman, parazit aşıları falan zor işler. en güzeli kapının önüne gelince yemek vereceğini bilmesi ama dışarda yaşaması.
biz aldık kaç kere, şimdi ne zaman biri kedi bulsa tutup bize getiriyo nasılsa sizde var, buna da bakarsınız diye. 3 kedi oldu evde..dün gece bütün evi peçete yapmışlar.darmadağın ev.üfff aklıma geldi yine bak.:)
Sosyal ağlarda paylaş

yavru değilse alabilirsin. gelir gider arada falan. yemek olarak da sorun yaşamazsın. sokak kedisi zaten ne bulursa onu yer, ama en rahatı gidip en ucuzundan mama almak olur senin açından. yavru olmadığı için tuvalet sorunu da olmaz. belli olur zaten tuvaleti geldiğinde kum aranır, kuytu,sote köşe falan aranır, yada kapının önünde miyavlar. salarsın gider dışarı. yalnız apartmanda yaşıyorsan sokak kapısını da açman gerekebilir ayrıca. sokağa alışkınsa bu saatten sonra sürekli evde tutman zor olabilir gibi. hastalık falan da olmaz merak etme. üzerinde pire varsa bile sana bulaşmaz onlar da.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

yavru değilse alabilirsin. gelir gider arada falan. yemek olarak da sorun yaşamazsın. sokak kedisi zaten ne bulursa onu yer, ama en rahatı gidip en ucuzundan mama almak olur senin açından. yavru olmadığı için tuvalet sorunu da olmaz. belli olur zaten tuvaleti geldiğinde kum aranır, kuytu,sote köşe falan aranır, yada kapının önünde miyavlar. salarsın gider dışarı. yalnız apartmanda yaşıyorsan sokak kapısını da açman gerekebilir ayrıca. sokağa alışkınsa bu saatten sonra sürekli evde tutman zor olabilir gibi. hastalık falan da olmaz merak etme. üzerinde pire varsa bile sana bulaşmaz onlar da.

nerden tanıyorsun benim mirruk'umu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...