Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ·Nasıl almalıyım? -model, marka..- ·Nerden almalıyım?-istanbul?- Hemen almak istiyorum, bilenler yardımcı olursa sevinirim.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' [Bu mesaj Kalhiae tarafından 13 Ekim 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ?[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ya bana göre md alma derim Eğer mp3 çalan discmanler çok büyük diyorsan çok hoş playerlar var onlara bak derim. Ama illa md diyorsan yardımcı olamıyacağım malumatım yok[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 mp3 çalar al md alma +1[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Ben satayım sana. Alıp 3 kez dinledim sonra çekmeceye attım. Model falan bilmiyorum akşama yazarım istersen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 mp3 al ben md aldım sonra pişman oldum para durumu müsaitse iPod tavsiye edilir değilse bi iRiver veya samsung-yepp alabilirsin(256 mb) ideali budur[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 i pod miniden mantiklisi yok[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bencede md alma çekmecemde duruyo öyle hehe (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 md alacaksan kesin net md olsun. yoksa şarkıları kaydederken on saat beklemen gerekir. net md ile usb den hemen atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 evet parayı verdikten sora ben de mp3 player tavsiye ederim ama illa md ise sony derim...[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 md aldım.. netmd.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ah topici gec gormusum, yardimci olabilirdim, neyse... Hangi modeli aldin?[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Netmd aldım bir tane... Bilemiyorum tam olarak. D&R da 400Mdi 240a aldım.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 modeli uzerinde yaziyor :P neyse hayirlisi olsun, ne diim...[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sharpdan şaşma derim.. Kaç sene kullandım .. Yerlere düşürdüm nerelerden sadece deforme oldu.. Süper bi oaly.. Zaten MD de tek otorite sharp'tır. Diğerleri fasa fiso.. Birde amazon.comda review leri mutlaka oku!![signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 mz-n510[signature][hline]Allah kahr bela..''büyük dağları ben yarattım.''[Bu mesaj Kalhiae tarafından 14 Ekim 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 MD alman iyi olmus. mp3 player a da sahibim md playerada (mz-r900) her turlu md ezer. Eger zamaninda Turkiye de olsaydi netmdler, netmd tercihim olacakti. mp3 player kullanan hedeler boburlenmesin buyursunlar gezsinler . www.minidisct.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 md ile mp3 player karşılaştırılamaz.. çok fark var.. ben de hem sharp hem sony var. sharp inanılmaz dayanıklı bi alet. ama sony nin yeni nesil md lerinin sıkıştırma olayı çok iyi. freakns silme fln harika...[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 MD'yi Mp3 playerlara çok defa daha tercih ederim. Para faktörünü göz önüne almazsak, çoğu yönden üstündür bence MD, Mp3 Playerlardan. 6 Yıldır MD kullanıyorum ve gayet memnunum...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Bu arada aldığın model benimkiyle aynı. :) Çok cici bir model ama control stick çabuk bozuluyor. (O ses ayarı yeri özellikle.)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Her iki aleti de kullandım. Yapacağım yegane tavsiye, MP3 Player'lar varken MD almaktır.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 md daha iyi bence..[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bendede ayni model var hatta ayni renk:) 1senedir kullaniorum gayet memnunum, gerci yaninda sonicstage oluyor galiba. kullanissiz bi program 2-3kere yazinca bi sarkiyi bi daha yazmiyo ismini degistirmezsen falan oyle sorunlari var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himmelberget Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 biraz daha para verip, lcd ekranli bi remote control u olan netmd almanizi tavsiye ederdim. herneyse iyi gunlerde kullanasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 kaç kaat bu meret[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar