sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Merhaba, İş yerinde takım motivasyonu için bir tshirt tasarımı yaptırmayı düşünüyorum. Aramızda çok yetenekli arkadaşlar olduğunun da farkındayım. Öyle çok çetrefilli bi iş değil, vaktinde Pati Tshirt 'ü için yaptığımızın benzeri olacak. Yani aslında sadece departman logosu ve şirketin logosu olacak -ki şirketin logosu zaten hazır doğal olarak :) Bu işi bir favor olarak yapabilirim diyen, görsel zekası ve yeteneği yüksek bir arkadaş var mıdır aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ne şirketi? ne departmanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 favor olarak yapmam, aslinda favor olmayarak da yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ya aslında olay hakkaten çok basit. SI^2 yazılacak sadece logoya. Yani SI kare. Altına da varolan şirketin logosu yapıştırılacak. O kadar yani. Ama benim kazma görsel yeteneklerimle SI^2 i anca paintte falan yapabiliyorum, ya da en fazla glow ekleyebiliyorum :) Böyle biraz daha göze hoş gözükecek bir şey muhteşem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 aquila said: favor olarak yapmam, aslinda favor olmayarak da yapmam. sen mühendis değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ben de bilmiyorum ki ne oldugumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 SI² Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bir kaç deneme yaptım, net başarısızım bu konuda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 soyle salak biseyi var bizim okulun, feyz alabilirsiniz. http://www.poly.edu/sites/polyproto.poly.edu/files/imagecache/event_node/events/UG-Conversation_icon_158.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Strategic Industries & System Integration ismi için gülerler bu tarz bir logo yaparsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 http://siis.cse.psu.edu/pics/siis-webhdr-full.jpg siis ama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Tshirt logosu diyorum, bu net web sayfası headeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 basinda logo var iste ella ella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ya bende böyle bir şey için yardım isteyecektim, konu açacak uygun bölümü ararken bu başlığı gördüm.. Bilenleriniz vardır belki, Mavi Jeans geçen yaz ki RocknCoke zamanı özel T-shirtler üretmişti, daha doğrusu üretmiş benim yeni haberim oluyor sdfj neyse benim bunlardan bulmam gerek ama sanırım bulamayacağım, o yüzden bende Mavi'den uygun desensiz-baskısız bir tshirt alıp üzerine o özel üretim tshirtlerdeki yazının birisini bastırmak istiyorum fakat googledan bulduğum resim üzerindeki kısmı alıp bastırsam pek orjinaline benzer mi ondan şüpheliyim. Orjinaline yakın bir şey elde etmek için neler yapabilirm bana fikir verecek birileri olur mu acaba? veya buraya resmi koysam, bu işlerin ehli arkadaşlar tshirtin üzerindeki yazıyı pshop veya o tarz bi programda baskıya hazır bi şekle getirebilirler mi? Tshirt ya bu konu benim olaya göre baya bi ciddi duruyor, acaba yeni başlık mı açsaydım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Birincisi fotonun çözünürlüğü kötü. ikincisi fotonun kalitesi kötü. Üçüncüsü üstüne para versen giymem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Maviye mail atmıştım hediye yolluyorlar, keşke kendime bişey isteseydim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar