EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 normalde steam oyunları 1tblik sürücüye kuruyor ancak ben sadece fmyi 60gblık ssd sürücüme kurmak istiyorum. bunu nasıl halledebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yapamazsın, tek steam klasöründe tutuyor herşeyi kopya koruma olayı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Yapabiliyor olması lazım, ben google'da görmüştüm yöntemini. Belgelerim için farklı partion'u hedef göstermekle benzer bir yöntemi vardı. Ama bütün steamapps için miydi yoksa oyunlar için de teker teker aynı şeyi yapabiliyor muyduk onu hatırlayamıyorum. Bookmarklamıştım ama milyonlarca olmuşlar, onların arasında bulamıyorum ama google'dan bakrsan sana yardımcı olabilecek birkaç şey bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar