EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 muhtemel bir master programım için bilgileri tazeleyip kendimi geliştirmek için finans/iktisat kaynakları arıyorum. önerebileceğiniz sağlam kitaplar var mıdır finans, ekonometri üzerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Dayanamadım. Emenikeniangsov said: muhtemel bir master programım için bilgileri tazeleyip kendimi geliştirme için alınık diablo 3 beta 40 lira veririm. şike falan yok bence 19 maçtan da aklanacağız. ben geçen yaz mezun olmustum iibf iktisattan şu an özel sektörde çalışıyorum ancak kafamda kes baroniyi çek topuzu ortaya emre ile yanyana kanatlara dia stoch ileriye semih bienvenü ya da alex + 1 forvet koy. birincisi 27 yaş bu yaş için geç mi? ikincisi dandik alex forvet yapıp gökhan inleri aldık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 O nasıl bir alıntıdır be 'the ultimate mindfuck' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Deathblade said: Dayanamadım. Emenikeniangsov said: muhtemel bir master programım için bilgileri tazeleyip kendimi geliştirme için alınık diablo 3 beta 40 lira veririm. şike falan yok bence 19 maçtan da aklanacağız. ben geçen yaz mezun olmustum iibf iktisattan şu an özel sektörde çalışıyorum ancak kafamda kes baroniyi çek topuzu ortaya emre ile yanyana kanatlara dia stoch ileriye semih bienvenü ya da alex + 1 forvet koy. birincisi 27 yaş bu yaş için geç mi? ikincisi dandik alex forvet yapıp gökhan inleri aldık mı? amacın ne? komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar