BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ben 27 yasımda masterda erasmusa gittim. 36 yasında adamda vardı. Tek kotu yanı milletin yas ortalaması 22 23 sen 27 yasındasın. Ben kafa dinlemeye eglenmeye gitmiştim millet genelde sevismeye gitmiş felan. Ole bi ortam. Bide herifler geri dondu hala eleniyolar ben calısmaya basladım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 o erasmus benim de içimde kaldı ya daha doğrusu yurtdışı içimde kaldı geçen sene de çok pis sattılar beni yurtdışına gitcez deyip 2 arkadaş. gerçi artık erasmusla değil turla giderim tabi. Yeşil pasaportu kaybettik ama vize mize bi ton uğraştıracaklar bi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 arkadaşım askere gitmediysen yurtdışına git mba mı yapıysun ne yapıyosan yap dönme tr'ye. askerliğe gitme. çürük mü alıyosun parayla napıyosun.gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 2.35 ile amerikada okumak hayal gibi bir sey.Cogunlugu 3 istiyor ama ingiltere olur buyuk ihtimal.Hem ingiltere gmat,gre falanda istemiyor.Sen cambridge universiteme icin 300 tl lik sinava gir kazan gel diyorlar. Ama yok ben amerikada okurum dersen,texas eyaletindeki okullar herkesi aliyor.Ayni sekilde Louisiana eyaletindekilerde bu not ortalamasini kabul ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 abilere yanla, ohioya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Fistan said: arkadaşım askere gitmediysen yurtdışına git mba mı yapıysun ne yapıyosan yap dönme tr'ye. askerliğe gitme. çürük mü alıyosun parayla napıyosun.gitme. bir erin gözyaşları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ne kadar içten yazmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 BonePART said: Ben 27 yasımda masterda erasmusa gittim. 36 yasında adamda vardı. Tek kotu yanı milletin yas ortalaması 22 23 sen 27 yasındasın. Ben kafa dinlemeye eglenmeye gitmiştim millet genelde sevismeye gitmiş felan. Ole bi ortam. Bide herifler geri dondu hala eleniyolar ben calısmaya basladım tekrar.o ne ya? 47 yaşında daha hayat dolu insanlar gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 fenris said: BonePART said: Ben 27 yasımda masterda erasmusa gittim. 36 yasında adamda vardı. Tek kotu yanı milletin yas ortalaması 22 23 sen 27 yasındasın. Ben kafa dinlemeye eglenmeye gitmiştim millet genelde sevismeye gitmiş felan. Ole bi ortam. Bide herifler geri dondu hala eleniyolar ben calısmaya basladım tekrar.o ne ya? 47 yaşında daha hayat dolu insanlar gördüm... Bağa mı didin? Okul bitniş 2 senedir çalışısıyodum. KAfa dinlemeye gittim wow oynadım iöçtim gezdim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 başvurucam bakalım ukya. ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bi de AppiahYoboJohnson diye biri var forumda, sen aynı kişi misin? futboldan ban yiyip falan onu mu açtın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yo? futbola post attım daha yeni banlı falan değilim? o arkadaş özenti galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 BonePART said: fenris said: BonePART said: Ben 27 yasımda masterda erasmusa gittim. 36 yasında adamda vardı. Tek kotu yanı milletin yas ortalaması 22 23 sen 27 yasındasın. Ben kafa dinlemeye eglenmeye gitmiştim millet genelde sevismeye gitmiş felan. Ole bi ortam. Bide herifler geri dondu hala eleniyolar ben calısmaya basladım tekrar.o ne ya? 47 yaşında daha hayat dolu insanlar gördüm... Bağa mı didin? Okul bitniş 2 senedir çalışısıyodum. KAfa dinlemeye gittim wow oynadım iöçtim gezdim geldim. sevişmedin mi :rollingeyes: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 NolaxThensbane said: sevişmedin mi :rollingeyes: Kız arkadaşım var ciddi düşündüğüm o sebeble wow oynadım ahahhaa. Abi bu cümle inanılmaz oxymoron değil mi. Kız arkadaşım var o sebeble wow oynadım eahueahuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 paket yapıp eşe dosta dağıtsaydın pati halkıyla paylaşsaydın cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar