Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 yaşında yurtdışı mantıklı mı

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Ben 27 yasımda masterda erasmusa gittim. 36 yasında adamda vardı. Tek kotu yanı milletin yas ortalaması 22 23 sen 27 yasındasın. Ben kafa dinlemeye eglenmeye gitmiştim millet genelde sevismeye gitmiş felan. Ole bi ortam. Bide herifler geri dondu hala eleniyolar ben calısmaya basladım tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

o erasmus benim de içimde kaldı ya
daha doğrusu yurtdışı içimde kaldı
geçen sene de çok pis sattılar beni yurtdışına gitcez deyip 2 arkadaş.

gerçi artık erasmusla değil turla giderim tabi. Yeşil pasaportu kaybettik ama vize mize bi ton uğraştıracaklar bi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

2.35 ile amerikada okumak hayal gibi bir sey.Cogunlugu 3 istiyor ama ingiltere olur buyuk ihtimal.Hem ingiltere gmat,gre falanda istemiyor.Sen cambridge universiteme icin 300 tl lik sinava gir kazan gel diyorlar.

Ama yok ben amerikada okurum dersen,texas eyaletindeki okullar herkesi aliyor.Ayni sekilde Louisiana eyaletindekilerde bu not ortalamasini kabul ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Ben 27 yasımda masterda erasmusa gittim. 36 yasında adamda vardı. Tek kotu yanı milletin yas ortalaması 22 23 sen 27 yasındasın. Ben kafa dinlemeye eglenmeye gitmiştim millet genelde sevismeye gitmiş felan. Ole bi ortam. Bide herifler geri dondu hala eleniyolar ben calısmaya basladım tekrar.
o ne ya? 47 yaşında daha hayat dolu insanlar gördüm...
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

BonePART said:

Bağa mı didin? Okul bitniş 2 senedir çalışısıyodum. KAfa dinlemeye gittim wow oynadım iöçtim gezdim geldim.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

fenris said:

BonePART said:

Bağa mı didin? Okul bitniş 2 senedir çalışısıyodum. KAfa dinlemeye gittim wow oynadım iöçtim gezdim geldim.

sevişmedin mi :rollingeyes:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...